https://imgix.femina.dk/media/13cc5284df0743998a2a4b1d5b955814.jpg
Familieliv

Tilbage på job

28. juni 2008
af Charlotte Qvist
Nuværende vægt: 67,4 Ønskevægt: 65Vægttab indtil nu: 14,3Så kom jeg på arbejde igen. Jeg må sige, at det var med blandede føleser. Jeg kan mærke, at

Nuværende vægt: 67,4
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 14,3

Så kom jeg på arbejde igen. Jeg må sige, at det var med blandede føleser. Jeg kan mærke, at det er rart, at der sker noget andet end bare børn. Men jeg har ikke savnet morgenstress og den dæmper, det ligger på en masse ting, at de stakkels unger SKAL op, når vækkeuret ringer og ikke bare, når de vågner.

Ugen har budt på Sankt Hans. Vi fandt et børnebål, og det var super hyggeligt, men selv om bålet blev tændt "allerede" 19.30, blev det alligevel sent, før de små var i seng. Og så er det altså trist, at skulle op mellem 6.30 og 7.

Heldigvis har vi haft en kæmpe hjælp i ugen. Farfar og farmor flyttede ind mandag aften, så de har hentet børn hver dag. Sikke en lettelse ikke at skulle løbe ud af døren, hjem for at hente børnevenlig cykel og så videre til institution. Jeg har nu skyndt mig hjem alligevel, for jeg har glædet mig til at se børnene, men det at komme hjem til glade børn der allerede var hjemme i andedammen, det har været så skønt.

Men nu skal prøven stå i denne uge, mon ikke vi klarer det - ligesom alle andre :)

Mama Slank
Jeg har haft brug for min diætist i denne uge. Jeg troede ellers i sidste uge, at jeg havde fod på det med buffet. Men jeg må indse, at det i den grad handler om hvor vidt jeg kan lide hva der er på buffetten. Og jeg kan i høj grad lide det, der er på mit arbejde. Jeg spiser ikke usundt som sådan. Jeg spiser bare alt for meget. Jeg tror seriøst ikke jeg ville skæmpe det en tanke, hvis ikke jeg havde mit kalorieregnskab - men det har jeg så heldigvis.

Til gengæld får jeg cyklet en del. Mellem 1 time og 1,5 pr dag. Selvfølgelig med en masse røde lys på vejen, men i det store hele en god erstatning for ture med klapvognen og træning. Håber jeg... jeg har spurgt min motionsvejleder hvad hun synes, er spændt på hendes svar.

Vil du gerne slippe af med et par kilo? 81 procent af Mama Slanks medlemmer taber sig. Meld dig ind her.

Næste uge
Mentalt handler det om overlevelse af hverdag. Men vi har også en anden meget vigtig ting på programmet. 3 års fødselsdag. Og der er især én der glæder sig... Han skal fejres både i børnehaven og af vennerne, forhåbentlig udendørs - så vi håber at det gode vejr fortsætter.

Læs også