https://imgix.femina.dk/media/92a85a46d45346cfb92a70b40f243af2.jpg
Familieliv

Uge 26 med Mama Slank: Vægten står bomstille

10. maj 2008
af Charlotte
Foto: Privat
Nuværende vægt: 71,5 Ønskevægt: 65Vægttab indtil nu: 10,2

Formen har det godt, men humøret og vægten har det skidt. Jeg vil starte med det positive. Jeg kan mærke, at min grundform er i orden. Jeg har uden at blinke gået 2 x 12 km i ugen der er gået + jeg har været til 2 x 1,5 times træning, løbet og cyklet min. 5 km 2-3 gange, og det føles hverken hårdt eller besværligt, men bare skønt. Jeg kan også mærke, at når humøret er dumt, så har jeg lyst til at trække i løbetøjet og blive blæst igennem. Og hvem skulle nogensinde have troet, at jeg ville nå dertil?

Allerede sidst var jeg lidt sur over, at vægten stod stille. Jeg håbede på, at det var den stagnation, som mange oplever ind i mellem, og besluttede mig for at gøre en ekstra indsat for lige at komme i gang igen. Så jeg har fokuseret på måltider, der mætter mest, indeholder flest fibre og i det hele taget er sundest. Samtidig har jeg trænet en del, og alligevel har jeg taget over 1 kg på - suk...

Tab op til et kilo om ugen med Mama Slank

Medicinen virker
Medicinen for stofskiftet er begyndt at virke. Mit stofskifte er for højt (det har man så aldrig kunne se...) så når jeg bliver medicineret, så sænkes det endnu mere og jeg tager på. Meget på. Sidste gang endte jeg ud med 10-15 kg +, og jeg nægter bare at det skal være sådan denne gang.

Indtil for et par uger siden har jeg tabt ca. ½ kg pr. uge, hvilket har været rigtig rart og godt. Jeg har levet sundt, men godt, forstået på den måde at jeg ikke har takket nej til fødselsdag, fester eller cafe besøg - men jeg har altid været oppe på hesten igen næste dag, og så er det hele gået alligevel. Især motionen har hjulpet mig en del.. Men nu er det slut med det... desværre, og det gør mig både ked af det og gal. Jeg glæder mig til mit møde med lægen på Riget i næste uge, for jeg vil og skal have en brugbar løsning med fra hende. Jeg nægter at ende som overvægtig igen pga medicineringen, så må vi fintune med oftere kontrol. Nå, det blev en lang klagesang herfra.

På mor-fronten går det godt. Den store dreng er startet i børnehave og er lykkelig. Den lille har set lyset i at komme op at sidde selv, ligge på alle 4 og rokke og måske opfylder hun vores drøm om at hun kan kravle når hun starter i vuggestue? Så hun kan flygte fra onde børn, og søge hjælp hos de voksne når hun har brug for det - alt imens, jeg nyder de sidste dage, hvor jeg nogenlunde kan regne med, at hun bliver hvor jeg efterlader hende. Om lidt begynder en ny uge, og så kæmper jeg videre :)

Læs også