https://imgix.femina.dk/media/a66baca273be4450bc7b020b1a442415.jpg
Familieliv

Uge 23 med Mama Slank: Det store brokkeindlæg

20. april 2008
af Charlotte
Hele familien har været syg i den forgangne uge

Vil du også være medlem af Mama Slank?

Nuværende vægt: 70,4 kg.
Ønskevægt: 65 kg.
Vægttab indtil nu: 11,3 kg.

Nu kommer det store brokindlæg.. men føj for en uge. Jeg havde dårlig trykket send på sidste blogindlæg før babyen kastede op. Og det fortsatte hun så med. Hun sov, kastede op, sov og kastede op. Ni timer senere gik jeg selv i gang og fortsatte indtil lørdag aften. Søndag var vi begge to noget friskere og både far og søn var gået fri. Troede vi... for den store blev puttet kl.19 med 39,3 i feber. Mandag kastede han op og sov, og kastede op og sov - get the picture? Han var omsider ved at være frisk, da vi nåede torsdag. Og far var gået fra. Troede vi.... så vi napper lige en omgang mere. Heldigvis er det alligevel gået okay i denne uge. Men vi behøver ikke mere af den slags.

Vores tanker er begyndt at gå til den tid hvor vi skal aflevere to børn i institution, og begge to skal på arbejede. Og det gør man nok nemmest på en ladcykel. Så efter en længere reseachperiode og et stort - og velkomment - bidrag fra farfar og farmor har vi købt sådan en. Vi har allerede været afsted på et par prøveture. Cyklen vejer 40 kg., børnene 20 kg tilsammen så jeg kan godt mærke i mine baglår, at vi allerede har tilbagelagt hhv 8 og 10 km.

Mama slank
Jeg lovede at kloge mig lidt i denne uge. Og det jeg har lært er, at det er energiberegneren på Mama slank giver et godt overblik over hvor meget protein, kulhydrat og fedt man har indtaget i løbet af dagen. Den viden er jo så kun noget værd, hvis man ved, hvad der er hensigtsmæssigt at indtage. Heldigvis var svaret også at finde på Mama slank, og hovedreglen er at man skal forsøge at nå denne fordeling:

  • min 20% protein, gerne mere
  • max 30% fedt, gerne mindre
  • ca. 50% kulhydrat
  • min. 30 gr. fibre, og meget gerne mere

Den kommende uge
I næste uge håber jeg på det samme som sidst jeg skrev. Dejlig hverdag med en masse fysisk aktivitet. Vi nærmer os afslutningen på vuggestuelivet for den store, så de store børn fra hans stue kommer på besøg i denne uge - det bliver stort og spændende, og jeg vil så gå i gang med at spekulere i hvad jeg skal servere for dem.

Vil du også være medlem af Mama Slank?

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17
Uge 18
Uge 19
Uge 20
Uge 22

Læs også