https://imgix.femina.dk/media/f63ad131fbc544bea954ffaa80dca1b0.jpg
Familieliv

Uge 14 med Mama Slank: Kiloene har skiftet ejermand!

8. februar 2008
af Charlotte Qvist
Charlottes datter på 6 måneder vejer nu 7,5 kg - præcis det samme som Charlotte selv har tabt i vægt.

Nuværende vægt: 74,3
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 7,4

Uge 14
Min datter bliver 6 måneder i næste uge. Hun er en skøn baby med elastikker, der så småt er begyndt at få anden mad end sin mors mælk. Verden er stor og ny, og hun nyder at sidde i høj stol og se sig omkring. Hun er også for længe siden holdt op med at sove på maven af sin mor - på nær lige i går hvor hun var ked af det og kun kunne falde til ro på maven af mig. Det var så skønt og dejligt lige at få lov til at mærke hende på den måde igen. Mens jeg sad der og nød hende, fik tankerne lov til at vandre.

Jeg tænkte at hun jo er en del tungere at sidde med nu, end da hun var lille og spæd - ca. 7,5 kg faktisk, og så slog det mig, at hun i øjeblikket repræsenterer det vægttab jeg har opnået, siden jeg startede på Mama Slank. Det er sært som overvægt ikke tynger på samme måde når det sidder rundt omkring på kroppen - man kan vende sig til meget… Min datter er dejlig, men hun er også tung. Så jeg er glad for at de kilo nu sidder på hende, og ikke på mig!

Mama Slank
Den daglige vejning og det at indtaste alt hvad jeg spiser og drikker, er stadig mit faste holdepunkt og en rigtig god hjælp. Ugen har været hektisk, min mor blev opereret tirsdag i 5 timer ovenpå sit fald i sidste weekend, så jeg har rendt ind og ud af hospitalet. Torsdag kom hun hjem, og så har den stået på daglige besøg for at sørge for, at hun fik noget at spise så hun kan komme ovenpå igen. Mine kostnotater giver det nødvendige overblik. Jeg ved lige præcis hvad der er gået galt, hvornår. Samtidig må jeg også indse, at jeg lige nu må prioritere en anelse anderledes end ellers og det betyder mindre mad og mindre motion. Jeg må bare gøre det så godt, jeg kan - og så i øvrigt komme tilbage på hesten så snart det kan lade sig gøre.

Den kommende uge
Mit efterfødselshold holder pause de næste uger, min babysitter til tirsdagens yoga er min mor og dermed "sygemeldt" så det ser ikke godt ud for motionen i den kommende uge. Min plan er, at lave en plan så jeg er sikker på at få rørt mig i ugens løb alligevel. Lige nu skal den lige times med resten af familiens planer, så det er lid mere omstændigt end når det bare er mig og babyen på barsel, men jeg er sikker på, at det nok skal gå alligevel.

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

her

God uge!

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13

Læs også