https://imgix.femina.dk/media/95e6ca87c05f4b57aa8547e359839c4d.jpg
Familieliv

Uge 6 med Mama Slank: Av-av-av, jeg kan mærke mine lår!

14. december 2008
af Charlotte Qvist
Der er endnu et stykke til målet, men Charlotte er alligevel godt tilfreds med sin indsats.

Uge 6
Av-av-av-av.. om det er yoga'en eller den nye form for efterfødselsgymnastik, det ved jeg ikke. Men jeg har kunne mærke min inderlår og mine mavemuskler.

Jeg startede på nyt efterfødselshold mandag og yoga tirsdag. Og begge dele var rigtig godt. Jeg har tidligere prøvet yoga, men er aldrig rigtig blevet fanget - det håber jeg at blive denne gang, for jeg tror, det er rigtig sundt for kroppen at blive strukket igennem. Måske gør det en forskel, at det er astanga yoga? Det var i hvert fald tempo på, og det føltes skønt :)

Torsdag gik jeg over 6 km med klapvognen, så alt i alt er jeg fint tilfreds med mig selv i denne uge.

Og selvom jeg ikke kan præstere et kæmpe vægttab her en måneds tid efter jeg er gået i gang, så er jeg super tilfreds med, at jeg HAR tabt mig. Vi er i december måned den "værste af dem alle - og selvom der er hygge og god mad på programmet, så er det med måde og med fokus på ikke at overdrive.

Mama Slank blogger

Navn: Charlotte
Bopæl: København Ø

Antal uger på kur: 6
Startvægt (12/11/2009): 81,7 kg.
Vægttab indtil nu: 2,3 kg.
Ønskevægt: 65 kg.

Mama Slank venner
Da jeg startede min karriere på Mama Slank var et af de første gode råd at skaffe sig venner på sitet og at skrive dagbog. Jeg fandt nogle få venner, sådan mest fordi det skulle jeg - og har også skrevet et par halvforkølede indlæg i den der dagbog.

Men de der venner har vist sig at være ret gode at have. Pludselig ligger der en kommentar til noget, jeg har skrevet, og det er rigtig rart, at nogen gider at læse med. Samtidig giver det jo endnu en motivation - nogen følger med, så må jeg jo hellere tage mig sammen :)

Man kan mere...
Selvom der er lang vej endnu, så kan jeg allerede mærke forskel. I går var vi på besøg hos mormor, der bor i gåafstand fra Frilandsmuseet. Den lille røg i klapvognen, og den store røg på skuldrene af mig. Og jeg kunne gå i rask trav (mormor udtryk :)) både frem og tilbage uden at miste pusten. Det er nyt og dejligt at mærke en forbedring.

Ugen der kommer, er pakket med program. I sidste uge var den store syg, og derfor hjemme nogle dage. Jeg krydser fingre for at han holder sig rask, for der står både en tur i Tivoli og besøg fra Jylland i kalenderen i denne uge.

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5

Du kan også tabe dig med Mama Slank - tilmeld dig her

Læs også