https://imgix.femina.dk/media/76cc4d51bc5949a1b87f9a7097c69b78.jpg
Familieliv

"Det går alt for langsomt fremad"

2. december 2008
af Charlotte
Charlotte har svært ved at finde tid til at fokusere på vægttab

En uge mere, og det går ALT for stille og roligt fremad..

Jeg er nødt til at se i øjnene at det her projekt skal have fokus. Og det kræver, at jeg finder tid til "mig" i dagligdagen med et vuggestuebarn, en baby, en masse skønne aftaler med veninder, mødregruppe osv.

Jeg synes, det går okay med maden de dage hvor jeg er hjemme uden for meget på programmet. Men når den store er kommet ind i døren om eftermiddagen, så kører den med underholdning, madlavning osv. Ofte glemmer jeg at spise, for så at blive drøn-sulten og ty til den nemme løsning og spise noget forkert.

Til gengæld er det blevet nemmere at at få styr på de reelle måltider, at lave madplan og indkøbsliste. Og det at handle efter en indkøbsliste en gang om ugen gør også, at jeg undgår de fristende impulskøb.

Mama Slank blogger

Navn: Charlotte
Bopæl: København Ø

Antal uger på kur: 4
Startvægt (12/11/2009): 81,7 kg.
Nuværende vægt: 80,6 kg.
Ønskevægt: 65 kg.

10.000 opskrifter på Mama Slank
Normalt er det en kæmpe udfordring at finde på hvad vi skal spise. I dag tog det mig under 10 min. at planlægge aftensmaden i den kommende uge, og at lave indkøbsseddel. Databasen med opskrifter på Mama Slank indeholder mere end 10.000 opskrifter og man søger efter måltid og indhold - f.eks. middagsretter med oksekød, og vupti så vælter det frem.

Jeg skal blive bedre til at spise grøntsager, og så kan jeg søge f.eks. tilbehør grøntsager og så kommer der en masse forslag. Der er ikke noget af det der er svært at lave, eller meget anderledes end det vi plejer at spise. Men det er lige det med at finde på.. Og så at få tænkt grøntsagerne ind.

Heldigvis er der et godt tip i flere af opskrifterne: revne grøntsager kan gemme sig i sovs. Der kan både være gulerødder, selleri og squash i en tomatsovs, uden at det tager smagen fra sovsen.

Ugen der gik og den der kommer
Der sker meget lidt på motionsfronten. Sygt barn, planer så langt væk at bil eller offentlig transport har været nødvendigt, heldags arrangementer i form af julefrokost og fødselsdag, juleklip i vuggestuen - undskyldninger er der nok af. Men jeg er dig lidt stolt af mig selv; På vej til arrangementet i vuggestuen gik jeg forbi Irma, og købte en gang snack gulerødder som jeg spiste på vej derned - det gjorde det nemt at lade barnet om at spise æbleskriverne. I dag har jeg fundet de gamle gummisko frem, så jeg håber at vejret er med mig i denne uge. Jeg vil ud og have luft og bevæge mig. Forhåbentlig vil det give lidt resultater..

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Du kan også tabe dig med Mama Slank - tilmeld dig her

Læs også