https://imgix.femina.dk/media/76cc4d51bc5949a1b87f9a7097c69b78.jpg
Familieliv

Charlottes slankeblog - uge 3

25. november 2008
af Charlotte Qvist
Charlotte kan nu være i sin nye skjorte, men det hjælper alligevel ikke helt på hendes tøjkrise.

Nuværende vægt: 80,8

Ønskevægt: 65

Vægttab indtil nu: 0,9 kg

En uge mere, og det går stille og rolig fremad - eller nedad :)

Umiddelbart måtte det jo gerne gå meget hurtigere, men når jeg kigger mine kostnotater igennem, kan jeg godt se, at der stadig er et stykke vej, før jeg spiser optimalt.

Jeg har brugt ugen på at få morgenmåltidet og formiddagsmåltidet på plads. Og jeg synes, jeg har fået fint styr på de forskellige muligheder, og jeg kan mærke, at jeg er blevet afhængig af formiddagsmåltidet. Jeg er sulten længe før, det er tid til frokost. I ugens løb har jeg haft nogle dage, hvor planlægningen er glippet - det sker jo med 2 børn - og plask bum er jeg røget ud i en usund hovsa løsning med det samme.

Tab dig med Mama Slank

Har du også et par overflødige graviditetskilo du vil af med?
Meld dig ind i Mama Slank og tab op til et kilo om ugen sammen med andre mødre.

Læs mere og meld dig ind Mama Slank her

Hvad kan man på Mama Slank?
En af funktionaliteterne på Mama Slank er et grafisk overblik over vægt, talje- og hoftemål. Det giver et godt overblik, og der er ikke kun sket noget på vægten. Jeg har tabt et par cm. i både talje og på hofterne. Det kan faktisk allerede mærkes på tøjet, for jeg købte en ny skjorte for nylig - uden at prøve den, og den sad "til" da jeg kom hjem. Jeg trak den over hovedet ifm. en tøjkrise i går, og jeg kunne godt mærke at jeg kunne bevæge mig meget mere i den.

Og apropos tøjkrise... jeg er på det der irriterende stadie hvor intet passer. Graviditetstøjet er alt for stort, og der er ikke så meget "før-gravid" tøj tilbage. "Nogen" ryddede nemlig op i de 4 uger, kæresten var hjemme på barsel (babyen sov jo alligevel bare :)) Så der er stort set ikke noget før-gravid tøj tilbage! Det tror jeg ellers godt, at jeg kunne være trukket i nu. Men det gik til genbrug, og jeg må nøjes med det, der er i skabet. For det er jo tosset at bruge en masse penge på tøj, når man nu skal have noget, der er meget mindre lige om lidt.

Den kommende uge
Jeg kan se på kostnotaterne, at jeg ikke får drukket nok. Jeg har ellers en liter vand stående i køleskabet, så det er lækkert koldt vand, men den bliver sjældent tømt. Og ud over den bliver det meste til kaffe, og så lidt mælk. Så det må være næste uges plan - at få sat mere vand på nethinden.

Tab dig med mama Slank

Læs også