https://imgix.femina.dk/media/e00dbc4cf3ef4f41b123f5efa30e1d35.jpg
Familieliv

Adventsgave kan redde motionen

7. december 2008
af Charlotte Qvist
Humøret er højt hos Charlotte, der er nået ned under de magiske 80 kg. En kærkommen adventsgave skal nu hjælpe med at komme i gang med motionen.

Uge 5
Jubi-jubi-jubi.....!!! Jeg er under 80 kg, og det er første gang i mange mange år.

Vi skal tilbage til før 1. graviditet og før stofskiftesygdom og medicin, det vil sige en gang i 2005. Det er 4 år! Vægten svinger stadig lidt op og ned, jeg har været nede på 79,5 - men i dag hvor jeg gør status siger den altså 79,9. Nu gælder det bare om at hænge i.

Der er stadig masser at tage fat på. Jeg har skrevet om det før, men mere vand, flere grøntsager og mere motion. Det kommer stille og roligt, og selvom jeg jo gerne ville tabe mig lynhurtigt, så tror jeg faktisk på at det her er vejen frem. Små ændringer, der gør at jeg vælger rigtigt i stedet for forkert i løbet af dagen. Gode vaner frem for dårlige.

F.eks. kan jeg mærke at det er no-go at springe morgenmaden over. Jeg er sulten senest 15 min efter, jeg er stået op, og skal have noget at spise. Det samme de dage, hvor jeg pga. travlhed kommer ud af døren uden formiddagsmad. Det er så nemt at falde i, og spise noget usundt.

Jeg bliver holdt i ørerne..!
Jeg bliver holdt i ørerne af både diætist og motionsvejleder, og det er virkelig godt. Jeg får mail hver uge fra dem begge. De har vurderet mine kost- og motionsnotater og så er der ellers feedback.

Forrige uge var kun travl på arrangementer, og jeg fik ikke rørt mig nok - vupti, så lå der en mail fra min vejleder: dels var hun ærgerlig over, at jeg kun havde lavet ét motionsnotat, men også gode ide'er til, hvordan jeg kunne komme ud og i gang med at bevæge mig. I den uge der er gået, har jeg haft hendes ord i baghovedet og lige valgt at gå frem for at tage bil eller bus.

Mere motion på programmet
Dagens adventsgave var en yogamåtte - jeg skal nemlig starte til yoga her i vores lokalområde.

Jeg kan desværre kun deltage hver 2. uge, da min kæreste har aftenmøde de andre uger. Det er 1½ time pr. gang og jeg glæder mig. Selvom det ikke er traditionel "sved-på-panden" motion, så ved jeg at det er en god motionsform der giver en sund krop. Og som børnefamilie skal alt helst være så nemt som muligt. Derfor er det super kun at skulle 1 min væk. Og humøret er højt og klar til en ny uge!

Du kan også tabe dig med Mama.slank - tilmeld dig her

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Læs også:

Uge 1
Uge 3

Uge 4

Mama Slank blogger

Navn: Charlotte
Bopæl: København Ø

Antal uger på kur: 5
Startvægt (12/11/2009): 81,7 kg.
Nuværende vægt: 79,9 kg.
Ønskevægt: 65 kg.

Læs også