https://imgix.femina.dk/media/95e6ca87c05f4b57aa8547e359839c4d.jpg
Familieliv

Uge 7 med Mama Slank: Farvel slik, goddag gulerødder!

21. december 2008
af Charlotte
Charlotte er blevet bedre til at styre sliktrangen

Uge 7
Øv-øv-øv.. Sygdom, sygdom, sygdom! Det kunne selvfølgelig være skønt, hvis vægten bare var faldet pga mine nye gode vaner. Men desværre skyldes det sygdom. Min datter lagde ud med dårlig mave, og jeg overtog så og fik feber oveni. Så nogle slatne dage, uden motion og uden særlig meget mad. Men hey - det ser da godt ud på papiret og min mave er sunket godt ind :)

Nå, men før den her sygdom så havde jeg faktisk et par positive oplevelser. Jeg er normal meget meget slikglad. I min familie har hygge altid været = slik. Og hygge kan man jo ikke få for meget af, vel? ;) Slikket har jeg skåret væk, og i stedet for har jeg spist frugt og gulerødder. Jeg er dog faldet i et par gange, men det har været godt at se, at jeg slet ikke kan indtage de mængder, jeg kunne før. Jeg får nok! Tidligere har jeg tænkt, at det var en smule overdrevet når folk sagde, at de fik kvalme af at spise for meget... men nu ved jeg, hvad det vil sige.

Mama Slank blogger

Navn: Charlotte
Bopæl: København Ø

Antal uger på kur: 7
Startvægt (12/11/2009): 81,7 kg.
Vægttab indtil nu: 4,7 kg.
Ønskevægt: 65 kg.

Mama Slank
Jeg bruger stadig Mama Slank hver dag. Får tastet vægten ind hver morgen, og hver 2. uge taster jeg også taljemål og hoftemål. 5 cm er der røget i taljen, og 7 cm på hofterne. Det kan mærkes på tøjet. Jeg taster også, hvad jeg spiser hver dag. Det giver stadig det samme overblik; At jeg sagtens kan spise flere grøntsager og drikke mere vand, men den nød må jeg knække i det nye år.

Julen..
Nu er det nemlig jul. Vi kører på familiebesøg i Jylland, og der skal spises og drikkes, og danses om juletræ, og åbnes gaver. Men på mit program er der også grøntsager og gå-ture. Jeg kan tydeligt se, at der sker mere med vægten når jeg bevæger mig. Vi kører tirsdag, og onsdag tager vi som regel en tur ind til byen - jeg går derind med klapvognen i år! Juleaften bliver travl, for vi starter tidligt af hensyn til børnene, men 1. juledag kommer der først gæster til aften (igen af hensyn til børnene, men en positiv ting er, at der er tid til en lang gå-tur, og at vi så ikke skal spise os igennem endnu en dag ;)) og 2. juledag er der stor familie julefrokost, men heldigvis langt ude på landet med en stor skov i baghaven. Jeg tror det er vigtigt for mig, at have en plan for, hvornår der er tid til mig og motion i programmet. Så sådan ser den ud - I skal nok få en status efter jul.

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Vil du også tabe dig med Mama Slank? Tilmeld dig her.

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6

Læs også