https://imgix.femina.dk/media/9fa96c0a19e84171896b18d983d8e068.jpg
Familieliv

Uge 9 med Mama Slank: Pulsen er kommet op

7. januar 2008
af Charlotte Qvist
Efter en lang juleferie med god mad og begrænset motion, har Charlotte igen fået pulsen op at køre.

Nuværende vægt: 78,2
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 3,5 kg

Nå, men det viste sig sjovt nok at et uge-vægttab på næsten 2 kilo ikke er varigt vægttab. I stedet har jeg tabt 700 gram på 2 uger. Og det lyder ikke af meget, men jeg er faktisk selv tilfreds.

Det har været to skønne uger med ferie for hele familien. Til at starte med var vi på juleferie i Jylland. Jeg havde lagt en plan for hvornår jeg skulle ud og gå, men snevejret gjorde det ikke muligt at holde den. Jeg kom dog afsted en gang i 1½ time, og det var skønt selvom det er svært at komme rundt med klapvognen, når folk ikke har ryddet fortorvene. Og de der jyder havde fået meget mere sne end os i København.

Slikskålen er enten eller
I juledagene fulgte jeg med og spiste hvad der blev serveret, men jeg tænkt mig om og sørgede for at spise godt med rugbrøds madder inden det gik løs. Slikskålen var egentlig ikke svær at holde sig fra - og dog. Jeg havde givet mig selv lov til at smage, og det er bare ikke smart. Jeg må konstatere, at det stadig er for meget enten eller. Så når jeg først går i gang, så smager det af mere. Derfor er det bedre at holde sig helt fra det. Forhåbentlig ændrer det sig, men lige nu må det være sådan.

Nytåret blev tilbragt i Sverige sammen med gode venner og en masse mad. Heldigvis var der også mulighed for at spise sundt, men nytårsaften fik vi rigtig god mad.... bestemt ikke slankemad. Jeg kom kun ud og gå et par gange, men det var godt de gange, det lykkedes.

Mama Slank
Jeg har ikke været i nærheden af pc'en i 12 ud af 14 dage, og jeg har savnet at få et overblik over maden, vægten osv. Da jeg kom hjem var min pc stået af, så jeg har brugt et par dage på re-installation, men nu virker det, og jeg glæder mig til at læse op på hvad "vennerne" har af mål for næste år og hvordan de har klaret jul og nytår.

2010
I dag startede hverdagen så. Jeg lagde ud med at gå 6 km i dag, samt 1½ times efterfødselsgymnastik. Pulsen kommer op, og vi får arbejdet hele kroppen igennem. Jeg er øm over det hele, men det er skønt at være i gang igen.

Jeg bakser stadig lidt med mit mål om at komme i gang med at løbe. Gavekortet til løbesko kom i hus juleaften, men øv hvor jeg tror det er en svær årstid at starte op på. Så jeg er gået i tænkeboks. Og imens jeg tænker, så går jeg lige en tur - men jeg prøver at holde det gode humør fra nytårsaften :)

Vil du også tabe dig med Mama Slank? Tilmeld dig her.


Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7

Læs også