https://imgix.femina.dk/media/7cf7a5f4aa5346e29a8d454a0b756021.jpg
Familieliv

Uge 13 med Mama Slank: En skidt uge

2. februar 2008
af Charlotte Qvist
Kender du det, at man allerede mandag tænker; denne her uge må godt gå væk? Sådan en uge har Charlotte lige haft.

Nuværende vægt: 75,2
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 6,5 kg

Uge 13
Tal om en skidt uge! Kender du det, at man allerede mandag tænker; denne her uge må godt gå væk? Jeg lagde ud med ingen energi.

Tirsdag gad jeg for første gang ikke at skulle til yoga, men slæbte mig alligevel afsted.

Onsdag gik jeg søerne rundt med en veninde i snestorm, og blev våd og kold.

Torsdag skulle min datter vaccineres og hun gik omkuld lige bagefter så dagens planer måtte aflyses. Om aftenen fik hun høj feber og kunne slet ikke trøstes. Så hun og jeg "hyggede" os til kl.3.30 hvorefter hun vågnede en gang i timen for at spise.

En ulykke kommer sjældent alene
Fredag hentede jeg min søn i vuggestuen 5 min efter, at han havde fået en finger i klemme i kalechen på en barnevogn og fået revet en negl delvist af (kan I forestille jer hvor længe og hvor højt han græd?).

Lørdag aften blev jeg tilkaldt af min mor der var faldet i snevejret - og røntgen, transport til andet hospital og indlæggelse tog til kl. 4.

Søndag bliver vi ringet op, at der har været indbrud i min kærestes firma... suk! Nu vil jeg gerne bede om en ny uge, tak!!

Som I sikkert kan regne ud, har det været så som så med overskudet i denne uge, og det er med det samme gået ud over maden. Dels har jeg slet ikke fået spist nok gange om dagen, og dels er jeg faldet i med begge ben.

Sukkertrangen vandt rigtig mange gange i ugen der er gået. Den "gode" nyhed er, at jeg er begyndt at få en afsindig kvalme, når jeg spiser for meget af den slags. Så forhåbentlig lærer min krop snart at styre sig.


Smart pallietvest
- køb den her

Mama Slank
På Mama Slank har jeg, ud over mit mål om at nå 65 kg, også defineret forskellige delmål. Og for et par uger siden dukkede der et delmål mere op - og nu er det nået. Vægten siger 20 kg mindre end da jeg fødte i august.

Det føles både vildt og godt. De næste 10 bliver nok benhårde og super seje, men nu har jeg tabt 6,5 kilo siden, jeg begyndte på Mama Slank, så jeg tror på, at de næste 10 også nok skal lykkes.

Den kommende uge
Nu skal jeg forhåbentlig have en masse søvn, og forhåbentlig have min mor opereret og hjem fra hospitalet uden for mange men. Men allerede i morgen skal der styr på kosten igen.

Vi fik heldigvis handlet til hele ugen i går, og det hjælper rigtig meget at det er de rigtige ting der står på hylderne i køleskabet. Og hvis det kniber med tid i den kommende uge, så finder jeg gerne online træningsprogrammet frem - som I kan se kan man sagtens den slags med børn i huset.

Vil du også tabe dig med Mama Slank? Tilmeld dig her.

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Læs også:

Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12

Læs også