https://imgix.femina.dk/media/95e6ca87c05f4b57aa8547e359839c4d.jpg
Familieliv

Uge 10 med Mama Slank: Sofaen er skiftet ud med motion

11. januar 2008
af Charlotte Qvist
Med et barn, der vågner hver anden time natten igennem, har Charlotte mest lyst til at krybe under dynen med en pose slik. Men hun erkender, at motion gør hende mere frisk.

Uge 10
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag - fem dage med motion på programmet.

Maden er det gået okay med, men jeg får ikke spist nok, og jeg glemmer for tit at forberede mellemmåltider, så jeg ender med at være sulten og spise det forkerte. I modsætning til tidligere er jeg bevist om det - hver gang!

Alligevel har jeg tabt næsten 1 kilo, og jeg må nok indse at det er motionen der hjælper mig. Gymnastik, yoga, rytmik, og så ellers en tur på cykel eller med klapvognen hver dag.

Jeg var ellers tæt på at droppe det et par gange i ugens løb - med en baby der vågner hver, eller hver anden, time natten igennem for at spise og helst bare vil ligge i ske med sin mor, så er det så som så med overskud til noget som helst. Og jeg kan mærke, at jeg helst vil krybe under dynen med en pose slik. Det er jo synd for mig!!...... eller noget :)

Mama Slank blogger

Navn: Charlotte
Bopæl: København Ø

Antal uger på kur: 10
Startvægt (12/11/2009): 81,7 kg.
Vægttab indtil nu: 4,3 kg.
Ønskevægt: 65 kg.

Sofa-strategien
I fredags valgte jeg faktisk den strategi, men da jeg vågnede en time senere var jeg hverken mere frisk eller i bedre humør. Så om eftermiddagen kom jeg op og ud af døren. Vejret var smukt; hvid sne, frost, blå himmel og sol - og efter 5 km i parken, så var alt pludselig meget bedre igen.

Mit næste delmål venter om hjørnet - minus 5 kilo vil jeg SÅ gerne nå i løbet af de næste to uger. Så hep på mig..

Mama Slank
Jeg har fået et rigtig godt tip i ugen der er gået. Min motionsvejleder kigger også forbi en gang om ugen, og kommenterer på det jeg har lavet og tastet ind. Han kan godt se, at det ikke altid er nemt at komme afsted hjemmefra, så derfor sendte han mig dette motionslink.

Indrømmet, man føler sig lidt tåbelig når man står på stuegulvet i træningssko på yogamåtten og jogger på stedet. Men med god musik på netradio så går det, og da jeg havde været igennem programmet, kunne jeg godt mærke at pulsen havde været oppe, og at de muskler der allerede var mærket af yoga og efterfødselsgymnastik, havde været i gang igen. Så prøv det!

Den kommende uge
Jeg har spurgt min motionsvejleder til råds omkring løb og opstart nu, kontra anden optimal træning der kan supplere det jeg allerede har på programmet. Jeg glæder mig til at høre fra ham, for det vil være super med noget input og forslag til mere motion der kan passe ind i hverdagen i en børnefamilie.

Mens jeg skriver her, tikkede der en mail ind fra min diætist og hun ser det samme som jeg. At jeg skal have fokus på mellemmåltiderne igen, så det er ugens plan herfra!

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Du kan også tabe dig med mama Slank. Tilmeld dig her.

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9

Læs også