Familieliv

Uge 19 med Mama Slank: Start på løbeprogrammet

af Charlotte 22. marts 2008
Charlotte skruer op for motionen

Nuværende vægt: 73,5Ønskevægt: 65Vægttab indtil nu: 8,2LÆS MERE OM vores slankeklub Mama Slank, hvor du kan få støtte fra diætister, træningseksperter - og andre mødre, der prøver at tabe sig.Jeg gjorde det!!!! Jeg har taget hul på løbeprogrammet.. (og ja, jeg var knaldsmart i både løbebukser og løbestrømper! :) Den skarpe læser vil jo nok bemærke, at det er gået skidt i denne uge. I hvert fald har vægten svinget rigtig meget - både op og ned, og da jeg så landede på alt for meget i morges tænkte jeg, at nu måtte der ske noget nyt. Hvis ikke jeg kan finde ud af at spise ordenligt, så må jeg skrue op for motionen. Og så blev det i dag. Vejret var i orden, udstyret har jo været det længe, ruten var målt op og så var det afsted. Det lyder ikke af en fis, men 2,5 km kan være langt når formen er ringe! Skiftevis 2 min. løb og 2 min. gang gør at det er til at holde ud. Nu er jeg i gang, så nu skal det være. Min kæreste blev inspireret, så han stod klar i løbesko da jeg kom hjem. Dejligt, at han også er frisk, så kan vi skiftes til at komme afsted. De næste to uger skal jeg afsted to gange om ugen. Jeg tør næsten ikke sige det, men det var slet ikke så slemt... Så må vi se, om jeg fortryder den udtalelse når jeg skal ud af sengen i morgen tidlig.

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Mama SlankJeg har fået ny diætist. Den "gamle" skulle desværre trappe lidt ned på sit arbejde, men måske er det alligevel meget godt med nye øjne på "sagen". Jeg er i hvert fald lige blevet mindet om grøntsagerne igen. Så dagens eftermiddagssnack bestod mest af gulerødder, og så en skive knækbrød. Det lyder dødsygt, ikke? Men heldigvis må man gerne bruge pålæg og smørreost, og så er det slet ikke så trist endda. Den helt alm. og billige knækbrød "Minimum" der fås både i Føtex og i Netto overholder reglerne for kostfibre og fedt, og koster ikke al verden, så det er nem eftermiddagsmad.Genvejen til at blive slank - Magic SlimshortsKøb dem her!Den kommende ugeJa, jeg skal jo i hvert fald løbe en gang mere. Jeg håber også at der bliver plads til både efterfødselsgymnastik, yoga og pushymum på programmet, og at vægten går den rigtige vej igen. Og så lige en opdatering på sidste uge. Det lykkedes rent faktisk at få plads i verdens bedste børnehave til min søn. I går var vi til afslutning på babyrytmik, så her kan I se mig og mine børn, der betaget kigger på sæbebobler - og jeg skriver betaget, ikke ubegavet ;)Læs også:Uge 1Uge 3Uge 4Uge 5Uge 6Uge 7 Uge 9Uge 10Uge 11Uge 12Uge 13Uge 14Uge 15Uge 16Uge 17Uge 18