https://imgix.femina.dk/media/c3e1dc17e4b84e57866add71afb6b06b.jpg
Familieliv

Uge 19 med Mama Slank: Start på løbeprogrammet

22. marts 2008
af Charlotte
Charlotte skruer op for motionen

Nuværende vægt: 73,5
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 8,2

LÆS MERE OM vores slankeklub Mama Slank, hvor du kan få støtte fra diætister, træningseksperter - og andre mødre, der prøver at tabe sig.

Jeg gjorde det!!!! Jeg har taget hul på løbeprogrammet.. (og ja, jeg var knaldsmart i både løbebukser og løbestrømper! :) Den skarpe læser vil jo nok bemærke, at det er gået skidt i denne uge. I hvert fald har vægten svinget rigtig meget - både op og ned, og da jeg så landede på alt for meget i morges tænkte jeg, at nu måtte der ske noget nyt. Hvis ikke jeg kan finde ud af at spise ordenligt, så må jeg skrue op for motionen. Og så blev det i dag. Vejret var i orden, udstyret har jo været det længe, ruten var målt op og så var det afsted. Det lyder ikke af en fis, men 2,5 km kan være langt når formen er ringe! Skiftevis 2 min. løb og 2 min. gang gør at det er til at holde ud. Nu er jeg i gang, så nu skal det være. Min kæreste blev inspireret, så han stod klar i løbesko da jeg kom hjem. Dejligt, at han også er frisk, så kan vi skiftes til at komme afsted. De næste to uger skal jeg afsted to gange om ugen. Jeg tør næsten ikke sige det, men det var slet ikke så slemt... Så må vi se, om jeg fortryder den udtalelse når jeg skal ud af sengen i morgen tidlig.

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Mama Slank
Jeg har fået ny diætist. Den "gamle" skulle desværre trappe lidt ned på sit arbejde, men måske er det alligevel meget godt med nye øjne på "sagen". Jeg er i hvert fald lige blevet mindet om grøntsagerne igen. Så dagens eftermiddagssnack bestod mest af gulerødder, og så en skive knækbrød. Det lyder dødsygt, ikke? Men heldigvis må man gerne bruge pålæg og smørreost, og så er det slet ikke så trist endda. Den helt alm. og billige knækbrød "Minimum" der fås både i Føtex og i Netto overholder reglerne for kostfibre og fedt, og koster ikke al verden, så det er nem eftermiddagsmad.


Genvejen til at blive slank - Magic Slimshorts
Køb dem her!


Den kommende uge

Ja, jeg skal jo i hvert fald løbe en gang mere. Jeg håber også at der bliver plads til både efterfødselsgymnastik, yoga og pushymum på programmet, og at vægten går den rigtige vej igen. Og så lige en opdatering på sidste uge. Det lykkedes rent faktisk at få plads i verdens bedste børnehave til min søn. I går var vi til afslutning på babyrytmik, så her kan I se mig og mine børn, der betaget kigger på sæbebobler - og jeg skriver betaget, ikke ubegavet ;)

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17
Uge 18

Læs også