https://imgix.femina.dk/media/1f391649c8b84b669d769f5694a4b24e.jpg
Familieliv

Uge 17 med Mama Slank: Pushymum i godt selskab

2. marts 2008
af Charlotte Qvist
Charlotte går til bekendelse. Ugens højdepunkt har været spanske pølser og sjusser.

Nuværende vægt: 73,9
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu:
7,8

Mama Slank uge 17
Så skete der heldigvis lidt igen. Det har ellers været endnu en uge med meget lidt fokus på vægt og motion, sygdom, hverdag og en tur i byen - det hele sætter sit præg. Og for nu at blive ved det sjove, så skulle jeg mødes med mine arbejdskolleger i fredags.

Vi skulle lave spanske tapas og drikke vin og sjusser. (meget lidt slankende, men jeg har været afholdsdame i tæt på 3 år, så jeg trængte....) Det var et super hyggeligt arrangement, og vi skulle lave maden sammen - skinke, pølse, tortilla, appelsinsalat, kyllingelår og rejser med chili og hvidløg.

Utroligt som noget der er ret enkelt at lave, kan se ud af en hel masse og smager af rigtig meget fordi det bliver lavet i godt selskab, og ikke bare hastes igennem for at nå at ryge på bordet til kl.18.

Pushymum
Jeg har talt motion med min motionsvejleder. Vejret er stadig ikke med mig ift løb. Udstyret er ellers klar til min kærestes store morskab. Vi har ry for at være udstyrsnarkomaner i min familie, og jeg har allerede sko, bukser og sokker i hus - og det uden at have løbet en kilometer. Hmm..

Nå, men i sidste uge fik jeg prøvet Pushymum. Fælledparken blev indtaget af mødre og barnevogne i torsdags, og vejret var skidt skidt skidt. Slud, regn og blæst gjorde det ikke rigtig til en fest, men nøhj hvor man føler sig dobbelt så sej bagefter.

Vi jogger/går parken rundt, undervejs er der stop hvor der trænes hhv. arme, ben, balder m.v. med elastikker eller hvad der er af hjælpemidler omkring os.

Jeg kan f.eks. berette at der er 8 bænke mellem den store legeplads og indgangen ved Parken - og hver eneste af dem skulle vi steppe 10 gange op og ned på. Det er benhårdt, men klart en træningsform der kan anbefales.

De meget vigtige løbestrømper
I denne uge starte mit efterfødselshold op igen, og jeg kan komme afsted til yoga for første gang i en måneds tid.

Det bliver dejligt, at få gang i motionen igen, og forhåbentlig hjælper det både på vægten og motivationen. For jeg er jo stadig "kun" halvvejs.. og nu må der gerne snart ske noget mere.

Men forhåbentlig kommer løbeskoene snart på........sammen med løbebukserne og de meget vigtige løbestrømper!!! Og så kan det jo kun gå godt, ikke?

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Læs også