https://imgix.femina.dk/media/8fffff1065484af7b0c26d613b5d1f4f.jpg
Familieliv

Mama Slank uge 22: Charlotte har tabt 10 kg.

9. april 2008
af Charlotte
En milepæl er nået..

Nuværende vægt: 71,2
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 10,5

Meld dig ind i Mama Slank

Mama Slank uge 22
Det var en stor dag, dengang jeg fik 10 til min sidste eksamen på HH - i erhvervsret! Men det var, om muligt, endnu større at ramme -10 kg på vægten.

Jeg har jo prøvet det der slankekur før. Og jeg har også tabt mig (og taget på igen), men jeg har aldrig tidligere tabt mig 10 kg. Tålmodigheden er sluppet op undervejs, det har været for svært, er gået for langsomt - undskyldninger har det været nok af. Men nu er det heldigvis lykkedes. Og hurra for det!

Påsken er overstået og den er gået fint. På madfronten har jeg ikke holdt mig tilbage, og det er nok det der gør, at denne her metode virker for mig. Det er fint at spise ordentligt i hverdagen, for der kommer også weekend, ferie og fest. Nå, men selvom der var godt mad og hygge på programmet, så sørgede jeg for at passe mine formiddags- og eftermiddagsmåltider for at holde forbrændingen oppe, og jeg fik dyrket motion. Ikke alverden, men jeg fik en enkelt løbetur og så var jeg til spinning.

Svigerfar og svigerinden er afsted flere gange om ugen, og så fik de jo lokket... min kæreste var afsted tirsdag aften, og jeg var afsted onsdag aften. Og det var slet ikke så slemt. Jeg må konstatere at grundformen er ved at være i orden. For da jeg nåede til: pyh, nu synes jeg at det begynder at være lidt hårdt, så var der allerede gået en halv time. Men jeg gennemførte hele timen, og det kunne ikke mærkes synderligt i benene dagen efter. Så lidt må turene med klapvognen gi'.

Mama slank
Jeg taster jo stadig troligt, alt hvad jeg spiser ind. I starten var det befriende ikke at skulle veje maden og angive de vilde mængder, men at man bare kunne skrive: Frokost: to store gulerødder, en skive rugbrød med parmaskinke, en tomat og noget vand.

Nu er jeg ved at være så fortrolig med funktionaliteterne, at jeg har kastet mig over energiberegneren. Den indeholder energifordelingen på rigtig mange produkter og fødevarer, og når man vælger sine måltider i den, får man et godt overblik over hvor meget protein, kulhydrat og fedt man får i løbet af dagen. Den kan en helt masse mere, og jeg har lært noget om hvor meget af hver del man skal have - men det må vist blive i næste uge, at jeg kommer ind på det.

Den kommende uge
Næste uger bliver heldigvis nogenlunde som denne her. Det har været dejligt med ferie, og at have storebror og far hjemme. Men glæden var stor tirsdag morgen da de gik ud af døren, og vi kunne tage fat på vores dejlige hverdag med mor/datter aktiviteter :)

Og læg mærke til hængerøven på ugens foto. De jeans købte jeg ugen inden jeg startede med Mamaslank, og kunne dårligt lukke dem.

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17
Uge 18
Uge 19
Uge 20

Læs også