https://imgix.femina.dk/media/10386c3833cb4c8c95a2626990bd2e7d.jpg
Familieliv

Uge 24 med Mama Slank: Charlotte har fået en makker

26. april 2008
af Charlotte
Nuværende vægt: 70,2 Ønskevægt: 65Vægttab indtil nu: 11,5Mama Slank uge 24Øv, der er ikke sket det store med vægten i denne uge. Og ugen har ellers

Nuværende vægt: 70,2
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 11,5

Mama Slank uge 24
Øv, der er ikke sket det store med vægten i denne uge. Og ugen har ellers været skræmmende normal. Babysvømning, mor-træning, gå-tur, Pushymum, nogenlunde spiserier, men én ting har været helt særlig. Jeg har ikke bare løbet.... jeg har løbet en hel tur UDEN pause. Jeg har indtil videre holdt mig til en rute på 2,5 km. Det lyder ikke af meget, men når man tidligere ikke kunne løbe 200 m. uden at tilkalde ambulance, så er det faktisk rigtig meget. Jeg har løbet ruten med pauser igennem flere uger, men nu skulle det være slut. Så stille og rolig musik, og stille og roligt tempo, lade tankerne flyve og så løb jeg, og løb jeg, og løb jeg, og løb jeg. Og pludselige var jeg hjemme, uden at have holdt pause. Det var en super følelse, og jeg glæder mig næsten til jeg skal afsted igen!

Og en anden stor ting er faktisk, at vi har fået vuggestueplads. Tænk, at Københavns kommune for en gang skyld kan opfylde ens ønsker til den behovsdato man har oplyst. Det er meget vildt. Vi starter dog først for alvor med pasning fra 15. juni, men så har vi god lang tid til indkøring. Det er nok meget godt, både for mor og barn.

Læs: Tab op til et kilo om ugen med Mama Slank

Slankemakker

Jeg har fået mig en makker. På Mama slank er der et område der hedder debat på tværs, her kan man komme i kontakt med en masse mennesker, stille spørgsmål, læse succeshistorier og meget mere. Man kan f.eks. melde sig til at give den en skalle. Og jeg har meldt mig til en makker skalle. Det går ud på, at min makker og jeg skal tabe os min. 1 kg om ugen - tilsammen. Så hvis det går mig godt, så kan hun tåle at være bagud og omvendt. Jeg er bange for, at det er mig der får brug for det i denne uge, men nu må vi se hvordan det ser ud på søndag, som er den dag vi skal indrapportere.

Den kommende uge
Nedtællingen er i gang. Torsdag den 28. april siger min lille bitte store dreng favel til sin vuggestue, og jeg frygter allerede at jeg skal tude. Han er vist nok selv klar til at komme i børnehave, spørgsmået er om hans mor er klar - kan I se et mønster? :-P

Læs også:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17
Uge 18
Uge 19
Uge 20
Uge 22
Uge 23

Læs også