Familieliv

Uge 24 med Mama Slank: Charlotte har fået en makker

af Charlotte 26. april 2008
Nuværende vægt: 70,2 Ønskevægt: 65Vægttab indtil nu: 11,5Mama Slank uge 24Øv, der er ikke sket det store med vægten i denne uge. Og ugen har ellers

Nuværende vægt: 70,2 Ønskevægt: 65Vægttab indtil nu: 11,5

Mama Slank uge 24Øv, der er ikke sket det store med vægten i denne uge. Og ugen har ellers været skræmmende normal. Babysvømning, mor-træning, gå-tur, Pushymum, nogenlunde spiserier, men én ting har været helt særlig. Jeg har ikke bare løbet.... jeg har løbet en hel tur UDEN pause. Jeg har indtil videre holdt mig til en rute på 2,5 km. Det lyder ikke af meget, men når man tidligere ikke kunne løbe 200 m. uden at tilkalde ambulance, så er det faktisk rigtig meget. Jeg har løbet ruten med pauser igennem flere uger, men nu skulle det være slut. Så stille og rolig musik, og stille og roligt tempo, lade tankerne flyve og så løb jeg, og løb jeg, og løb jeg, og løb jeg. Og pludselige var jeg hjemme, uden at have holdt pause. Det var en super følelse, og jeg glæder mig næsten til jeg skal afsted igen!

Og en anden stor ting er faktisk, at vi har fået vuggestueplads. Tænk, at Københavns kommune for en gang skyld kan opfylde ens ønsker til den behovsdato man har oplyst. Det er meget vildt. Vi starter dog først for alvor med pasning fra 15. juni, men så har vi god lang tid til indkøring. Det er nok meget godt, både for mor og barn.

Læs: Tab op til et kilo om ugen med Mama SlankSlankemakkerJeg har fået mig en makker. På Mama slank er der et område der hedder debat på tværs, her kan man komme i kontakt med en masse mennesker, stille spørgsmål, læse succeshistorier og meget mere. Man kan f.eks. melde sig til at give den en skalle. Og jeg har meldt mig til en makker skalle. Det går ud på, at min makker og jeg skal tabe os min. 1 kg om ugen - tilsammen. Så hvis det går mig godt, så kan hun tåle at være bagud og omvendt. Jeg er bange for, at det er mig der får brug for det i denne uge, men nu må vi se hvordan det ser ud på søndag, som er den dag vi skal indrapportere.

Den kommende ugeNedtællingen er i gang. Torsdag den 28. april siger min lille bitte store dreng favel til sin vuggestue, og jeg frygter allerede at jeg skal tude. Han er vist nok selv klar til at komme i børnehave, spørgsmået er om hans mor er klar - kan I se et mønster? :-PLæs også:Uge 1Uge 3Uge 4Uge 5Uge 6Uge 7 Uge 9Uge 10Uge 11Uge 12Uge 13Uge 14Uge 15Uge 16Uge 17Uge 18Uge 19Uge 20Uge 22Uge 23