https://imgix.femina.dk/media/244f9242fe134a03b03991be99dc6548.jpg
Familieliv

Indkøring i vuggestue take II

14. juni 2008
af Charlotte
Det er langtfra en dans på roser at køre sit barn ind i vuggestue. Det ved Charlotte...

Nuværende vægt: 68,7
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 13

Vi startede op på indkøring igen i mandags. Første gang klarede min datter fem dage uden at blive syg. I denne uge 3 dage. Eller dage...1 time mandag, 1½ time tirsdag, og 2 timer onsdag, og onsdag eftermiddag vågnede hun med 39 i feber. Øv øv øv! Mest for hende... for torsdagens kontrol hos ørelægen (for at afslutte den sidste omgang mellemørebetændelse) endte med en meget, meget trist mor. Den stakkels lille pige havde igen mellemørebetændelse, blev punkteret uden bedøvelse (AAAAAAAAAAAV) og fik suget begge ører. Nøj, hvor var hun (læs: vi) ked af det bagefter.

Nå, men på grund af ovenstående halter det hele lidt. Jeg var ellers kommet i gang med lidt grøntsager igen. Men det er svært at prioritere sig selv med en lille fis, der er sløj og vil hænge på sin mor. Det er også gået ud over træningen, men jeg har dog været en enkelt gang i fitness til holdtræning, til yoga og fik cyklet ud til børnehaven en enkelt dag. Det sidste skyldes dog ikke syge børn, men vejret. Fy for en uge..

Men måske sker alt det her bøvl, for at jeg skal nå at glæde mig til at komme på job? For det gør jeg lige nu. Dels har jeg ambitioner om at cykle frem og tilbage, så jeg får en daglig tur på cirka 20 km - og dels kan jeg få god og sund mad serveret hver dag. Men det må lige vente lidt, for jeg har måtte udsætte jobstart pga sygdom, så nu har jeg en uge mere at løbe på.

Mama Slank
Det er også glippet med at få maden tastet ind. Men de dage jeg gør det, bruger jeg energiberegneren, og den giver et rigtig godt overblik over, hvad man kan og må, når man gerne vil tabe sig. Jeg er blevet den irriterende type, der lige tjekker kalorier, inden jeg spiser noget ukendt. Altså som f.eks. chokoladekiks. Og jeg kan underholde med at man kan spise to fuldkornskiks med chokolade for et helt bæger youhurt, eller 400 gram melon. Sådan to kiks mætter ikke det store, men jeg spiste dem altså alligevel :)

Gå ammefedtet af. Meld dig ind i Mama Slank og få en gratis skridttæller og en ekstra måneds gratis medlemsskab for kun 199 kr. Tilbuddet gælder til og med 23. juli 2010.

Næste uge
Den kommende uge håber jeg både at motion og mad kan få lidt mere fokus. I dag har jeg løbet/gået (båret snart 3 årig) 1 km med min søn i Red Barnets børnestaffet. Han var meget stolt over, at han også havde et "løb". Jeg skal afsted på 5 km igen på onsdag. Og jeg har nærmest ikke løbet siden sidst, så jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå.. men mere om det i næste uge.

Læs også