https://imgix.femina.dk/media/bf062eb441bd4e9aa04916918bad438c.jpg
Familieliv

Mama Slank uge 27: Fra 0 til 5 (km) på 9 uger

22. maj 2008
af Charlotte
Foto: Privat
YES!! Jubi.... og hold nu k... hvor er det bare vildt!

Nuværende vægt: 69,2
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 12,5

Min løbetræning er gået sådan so so de seneste uger, men jeg har generelt trænet, gået og cyklet så benene har godt kunne følge med. I sidste uge gik det op for mig, at jeg havde tilmeldt mig Feminas kvindeløb og lige om lidt skulle løbe 5 km. (Vil gerne minde om, at jeg ALDRIG har kunne komme i gang med løb, og en distance på noget over 2,5 ikke har været på programmen nogensinde)

Så jeg skruede lidt op, og løb for første gang 3 km. I søndags løb jeg så bare længere væk, uden at vide hvor langt det var. Det viste sig at være 3,7 km. Så jeg var noget spændt i går, og undervejs var jeg også ind i mellem ved at dø. Langsomt. Men da jeg var forbi 4 km's mærket gik jeg i gang med at formulere overskrift til bloggen i hovedet :D For da vidste jeg, at jeg ville kunne gennemføre uden pause. Jeg gjorde det!! Jeg løb 5 km uden at holde pause en eneste gang, og jeg var 33 min. om det. Ikke kæmpe imponerende, men jeg er rigtig
godt tilfreds med bare at have gennemført!


Mama Slank

Min makker og jeg er gået fra hinanden igen. For i de uger vi var samen om makker skallen tog vi begge på. Så vi besluttede os for at kæme videre hver for sig. Men det er rart at kunne følge med, og hun er stadig på min venneliste. Som noget nyt, er der en "væg" på Mama Slank ligesom på Facebook. Så kan man dele stort og småt med sine vennner på den måde.

Og vægten har det heldigvis godt igen. Jeg er blevet reguleret og sat ned i medicindosis, og er begyndt, at tabe mig igen. Det er super dejligt. Ligesom det har været at gå i butikker og købe bukser på tilbudsstangen. I str. 38!

Vil du også tabe dig? Meld dig ind i Mama Slank allerede i dag og få en skridttæller med. Pris 199 kr. Du sparer 199 kr.

Næste uge
Jeg gik i gang med at køre prinsessen ind i vuggestue i mandags, og næste uge står i samme tegn. Jeg er spændt på at se hvordan det bliver med job, og hente og bringe to børn. For allerede nu er det et puslespil, at komme ud af døren, aflevere den første og så nå at være i vuggestuen til aftalt tid.... og de er jo trods alt ikke sure når jeg kommer for sent :) Så vi øver os.

Læs også