https://imgix.femina.dk/media/d468a80096214b45bb66206ea28016cd.jpg
Familieliv

Charlotte kaster sig ud i fitnesscenter

4. juni 2008
af Charlotte
Charlotte i fitnesscenter for første gang i ti år...

Nuværende vægt: 69,2
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 12,5

Mama Slank uge 29
Det har været en meget lang fødselsdag... :) Men selvom det er trist, at vægten ikke rokker sig det store på papiret, så gør den det altså henover ugen. En middag og en fest med alt for meget vin og mange sjusser koster 1-1,5 kg. Til gengæld, så kan det arbejdes af henover en lille uge med ordentlig mad og motion. Så selvom det er skidt, så er det jo ikke så skidt endda at jeg nu har styr på, hvad der skal til for at få dem af igen.

I denne uge har jeg også været i fitnesscenter for første gang i mange år. Jeg var heldig at få 14 dages gratis træning af en ven der er medlem. Og så kom jeg afsted... og jeg må altså med skam indrømme, at jeg kun blev bekræftet i hvor fantastisk det er med pushymums. At være udenfor mens man træner, at babyen bliver i sin vogn, og kan sove eller lege uden at der kommer en anden baby kravlende forbi og vil stikke øjnene ud på den (min baby), som sidder lige så stille der og kigger. Og i øvrigt har øjne på stilke, mens hun ligner en der tænker; nu rabler det da for hende mig mor!! Alt i mens jeg hopper og danser rundt på en stepbænk for første gang i 10 år. Men altså, så er det prøvet, og det skal da prøves igen.... men i morgen tidlig, der står jeg igen klar i parken med Trunten i klapvognen.

Mama Slank
Når vægten står lidt stille, så har jeg tit brug for at tjekke mine mål i stedet for. På Mama Slank kan jeg ser kurver der viser udviklingen i vægttab og mål på hofter og talje. Lad mig bare sige, at det er en fornøjelse. 15,5 cm er der røget i taljen, og 11,5 cm er der røget om hofterne. Så der er ikke noget at sige til, at tøjet ikke passer længere. Men det er jo heldigvis et positivt problem, og fødselsdagsgaverne har næsten uden undtagelse været tøj i år. Lækkert!

Trænger du til at smide den sidste ammedelle? Meld dig ind i Mama Slank her. Det koster lige nu fra 199 kr.

Næste uge
Den lille er i øvrigt stadig syg, og har derfor været 5 dage i vuggestue og 10 dage hjemme. Jeg håber ikke, at det bliver sådan fremover, for jobstarten er lige rundt om hjørnet, og så skulle alt jo gerne køre... blev der sagt!

Læs mere:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17
Uge 18
Uge 19
Uge 20
Uge 22
Uge 23
Uge 24
Uge 26
Uge 27
Uge 28

Læs også