https://imgix.femina.dk/media/3b44ceaee06b49c3a60cb54a565360e9.jpg
Familieliv

Mama slank uge 28: Fødselsdag feder

28. maj 2008
af Charlotte
Foto: Privat
Vægten er gået i stå takket være en fødselsdag...

Nuværende vægt: 69,2
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 12,5

Mama Slank uge 28
Der er så ikke sket det store med vægten i denne uge, men pyt med det! Det er nemlig fødselsdagsuge i denne uge, så jeg er faktisk forundret over at det ikke er gået den forkerte vej. Det har været en skøn uge indtil videre med pakker, sushi og godt selskab, og ugen er slet ikke slut endnu.

Jeg kan godt mærke, at mine to graviditeter kom i rap. Jeg nåede aldrig rigtig at få den der "nu skal jeg i byen" ind i mellem, så den har jeg så nu. I aften skal jeg til fest. Alene! Jeg skal hverken have børn eller kæreste med. Ud over arbejdsting som julefrokost og sommerfest (som højgravid) er det ikke sket i flere år. Sørgeligt, men sandt. Så jeg glæder mig rigtig meget. Både til at hoppe i lækkert tøj, men også til at komme ud og være mig. Nå ja, og så må de da gerne falde i svime over, at jeg vejer 26 kilo mindre, end da de så mig sidst :)

Dit barn tager ikke skade af at blive passet ude. Kom igennem den første pasning uden gråd (gælder også mor)

Mama Slank
Jeg har skulket lidt i denne uge, så jeg har ikke fået tastet mad ind alle dage. Jeg kan godt mærke, at jeg ved en del om, hvor meget jeg kan spise, og det hjælper meget på det. Jeg har vænnet mig til, at tjekke deklarationen på de ting, jeg er i tvivl om, og jeg vælger til og fra. Jeg gider nemlig ikke kun at vælge fra, så nogen gange vælger jeg til - og så må det koste i kalorieregnskabet. F.eks. er der i et glas koldskål lige så mange kalorier, som der er i en hel frokost med en skive rugbrød, pålæg og grøntsager. Hurra og velkommen sommer ;-) Sommer med is og koldskål er en lige så stor trussel som december med julemad og -godter. Med min nye bevidsthed i baglommen, skal det nok gå.

Vil du af med dellerne, før bikinisæsonen for alvor sætter ind? Meld dig ind i Mama slank og få en skridttæller med for 199 kr. - du sparer 199 kr.

Næste uge
Nå, men to syge børn er årsagen til skulkeriet. Så indkøringen i vuggestue kan starte forfra på mandag, og det er ikke blevet til meget træning. Men nu vil jeg stæse afsted til pushymums, så kan den trætte baby sove, og jeg kan komme i form og ikke have alt for dårlig samvittighed over aftenens fest. Gad vide, hvor meget man skal træne for at forbrænde et glas hvidvin. Eller to... eller tre.. eller fire, og en sjus, og noget dejlig mad. God weekend.

Læs også