https://imgix.femina.dk/media/b501d316599a490d810e63cab9ebb395.jpg
Familieliv

For syg til fødselsdag

6. juli 2008
af Tekst og
foto: Charlotte Qvist
Charlotte er tæt på sin ønskevægt, efter hun har været syg i halvanden uge - heldigvis var hun frisk nok til en vandkamp på sin søns fødselsdag.

Nuværende vægt: xx
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 14,3

Jeg skriver ikke, hvad jeg vejer i denne uge. Sidste uge bød nemlig på sygdom, ingen appetit og derfor vejer jeg næsten det jeg skal, for at være i mål med mit vægttab. Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke tør tro på, at det bliver ved med at være sådan, så derfor springer vi status over i denne uge.

Men ja, jeg nåede 1½ uge på job og så måtte jeg ringe og melde mig syg. Øv øv. Jeg tror, at det var air-condition-anlægget, der gjorde det af med mig. Så hjem under dynen og sove dagen væk og tage et par panodil sidst på eftermiddagen for at være bare en smule mor, når børnene kom hjem fra institution - det var tider, dengang man lå på sofaen under dynen og så tv.

Desværre betød det også, at min søns fødselsdag kom og gik uden min deltagelse. Jeg var med til morgenmad og gaver, men gik glip af uddeling og besøg i børnehaven samt den store Tivoli-tur, som han var blevet lovet om eftermiddagen. Øv, øv, øv, øv!

Lørdag måtte jeg mande mig op, for der kom alle vennerne med deres børn til fødselsdag. Jeg havde det heldigvis meget bedre, så det blev en helt fantastisk dag. Den 3-årige var ikke til at drive i seng, og dagen endte med vandkamp i haven. (foto)

Mama Slank
Sidste uge fik jeg cyklet en hel masse til og fra job, men jeg kom også ud at løbe en enkelt gang. Undskyldningerne var ellers mange: træthed, mæthed og varmen ikke mindst. Men så tikkede der en sms ind fra en veninde, om ikke vi skulle løbe sammen, og så tog jeg mig sammen. Det er svært at løbe sammen med en. Man skal snakke OG trække vejret samtidig!?! Og undvære musikken. Jeg klarede 4,5 kilometer, men måtte dog lige ned at gå et par gange undervejs.

Tilbagemeldingen fra motionsvejlederen er, at hvis jeg løber to gange ugentligt oven i cykelturene, så er jeg godt med. Så det er planen. Men jeg tror, jeg er nødt til at få plottet ind, hvornår det skal være, for ellers går ugen pludselig, og så sidder jeg stadig i stolen.

Vil du af med et par kilo eller flere? Meld dig ind i Mama Slank allerede i dag. 81 procent af vores medlemmer taber sig.

Næste uge
Løbeturene skal planlægges og i kalenderen. Og så skal sommerferien planlægges. Vi holder kun en uge i sommer. Jeg trænger jo ikke så meget (på papiret? ?) men til efteråret er planen en længere tur til varmen. Det er også rart med noget at se frem til.

Læs også