Mad
24. juni 2011

Nougatis med hindbær og chokolade-sauce

Denne dessert tilberedes i et snuptag og bringer altid smil på læberne, hos både store og små. Servér den med en god is – enten jordbær-, vanilje- eller som her nougatis
Af: af Camilla Zarah Lawes
https://imgix.femina.dk/media/ca14331ebc9c495b89153ee78830f407.jpg

Foto: Lars Ranek


1 liter god nougatis
250 g hindbær

CHOKOLADESAUCE:
100 g mørk chokolade 70 %
2½ dl piskefløde

ENDVIDERE:
6 høje glas

Hak chokoladen fint, kog fløden op, skru ned for varmen, tilsæt chokoladestykkerne, og pisk saucen let sammen, til al chokoladen er smeltet. Afkøl chokoladesaucen, men rør i den med mellemrum. Kugl isen op, og kom den i høje glas med de friske hindbær. Hæld chokoladesauce over, og servér straks.

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5455be42b09542e6af1b0e0bd2817d72.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/542f32709a814541b4cfc320c153d2f4.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/e475cbb08a0c49bd945377ca08c02630.jpg

Læs mere om:

Læs også