Forretter

Tomattærte med sennep

1. juli 2010
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
De søde tomater, den stærke sennep og den sprøde dej, er en utrolig delikat kombination. Servér tærten lun som en skøn forret med lidt salat

Tomattærte med sennep

(4 personer)

1 rulle frisk butterdej4 spsk. dijonsennep300 g gruyere, fintrevet250 g røde daddeltomater i halve250 g gule tomater i halvefrisk timianolivenoliehavsalt og friskkværnet peberENDVIDERE:1 smurt, ca. 22 x 22 cm stort tærtefad med løs bundRul dejen ud i tærteformen. Skær den til, og smør den med dijonsennep. Riv osten over senneppen, og fordel tomaterne i et tæt lag. Drys med timian, og dryp olivenolie over; krydr med salt og peber. Bag tærten midt i en 180° varm ovn i 35 minutter.

RELEVANTE LINKS