Forretter

Tomattærte med sennep

De søde tomater, den stærke sennep og den sprøde dej, er en utrolig delikat kombination. Servér tærten lun som en skøn forret med lidt salat

Tomattærte med sennep

(4 personer)

1 rulle frisk butterdej
4 spsk. dijonsennep
300 g gruyere, fintrevet
250 g røde daddeltomater i halve
250 g gule tomater i halve
frisk timian
olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
ENDVIDERE:
1 smurt, ca. 22 x 22 cm stort tærtefad med løs bund
Rul dejen ud i tærteformen. Skær den til, og smør den med dijonsennep. Riv osten over senneppen, og fordel tomaterne i et tæt lag. Drys med timian, og dryp olivenolie over; krydr med salt og peber. Bag tærten midt i en 180° varm ovn i 35 minutter.

RELEVANTE LINKS

Sund, smuk og
slank på 5 uger
Koldskål med
hjemmelavet
kammerjunkere
Madplan til
hele ugen
Læs mere om: