
Lamme-culotte med grøntsager
2. juli 2010(4 personer)
2 lammeculotter a 400 g
4 stilke rosmarin
6 stilke timian
1 helt hvidløg delt i fed med skal
1 gul courgette i 2 cm tykke skiver
1 grøn courgette i 2 cm tykke skiver
10 små skalotteløg, pillede
2 røde peberfrugter, delt i fire stykker
salt og peber
400 g små, nye gulerødder
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket rosmarin
havsalt og peber
Rids fedtkanten på lammeculotterne, og steg dem med fedtsiden nedad på en glohed pande, til fedtkanten er sprød og gylden. Vend culotterne, og steg dem i 2 minutter på den anden side. Sæt dem i et smurt ovnfast fad over de ordnede grøntsager og skalotteløg. Læg rosmarin, timian og hvidløg på, og krydr med salt og peber. Steg culotterne færdig i en 200° varm ovn i 8-12 minutter. Tag dem ud, og lad dem hvile i 5 minutter, inden de skæres i skiver.
Skrab og vask gulerødderne, og del dem på langs i kvarter. Varm olien op på en pande, og vend gulerødderne i. Skru ned, og lad dem småsimre i ca. 2 minutter. Krydr med rosmarin, salt og peber, og servér til lammet og grøntsagerne.
RELEVANTE LINKS


