drømmekage
Desserter

Drømmekage med et twist

af Camilla Zarah Lawes 11. marts 2011
Foto: Lars Ranek
Drømmekage er altid et hit, og denne med en let krydret og meget sprød topping smager super dejligt

Ingredienser til drømmekage

(ca. 20 stykker drømmekage)4 æg300 g rørsukker50 g smeltet smør250 g hvedemel3 tsk. bagepulver1 tsk. vaniljesukker2 dl sødmælk

TOPPING:125 g smør100 g kokosmel100 g lyst muscovadosukker150 g rørsukker½ knust stjerneanis½ dl mælk

PRØV OGSÅ: Chokoladekage med drømmekage-top

Sådan bager du drømmekage:

Start med at piske æg og sukker helt hvidt, og tilsæt derefter smørret. Bland hvedemelet sammen med bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen til din drømmekage. Tilsæt mælk, og rør, til du har en tyktflydende dej. Drømmekage dejen hældes i en smurt, 15 x 30 cm stor firkantet form, og bages i en 200° varm ovn i 20-25 minutter. Begynd at smelte alle ingredienserne til drømmekage toppingen sammen i en gryde, mens kagen er i ovnen.Tag din drømmekage ud af ovnen, når den føles fast. Skru ovnen op til 225°. Fordel toppingen over kagen, og bag den i yderligere 5 minutter. Lad din drømmekage køle af, og servér den i firkantede stykker.

TIP: Drømmekage egner sig godt til store arrangementer - den er nem, og næsten alle kan lide drømmekage!