Stjernetegn

Her er de stjernetegn, der er mest utro

af Maria Jönsson Bebe, Q.dk 20. august 2013
Vores stjernetegn siges at kunne afsløre personlighedstræk og præferencer, men kan de virkelig også sige noget om, hvorvidt vi er tilbøjelige til at være utro? Ja, påstår undersøgelse fra verdens største utroskabssite.

Et af verdens største utroskabssites, målt på antallet af profiler, canadisk baserede Ashley Madison, har lavet en undersøgelse af, hvilke stjernetegn der er overrepræsenteret blandt deres medlemmer. Ashley Madison har ifølge dem selv mere end 17 millioner brugere, og ud af disse er det for mændenes vedkommende stjernetegnet fisken, der løber med den tvivlsomme ære at ligge på førstepladsen som det mest utro stjernetegn, mens det hos kvinderne er stjernetegnet tvillingen, der er flest af.> Så mange ville sige farvel til deres partner, hvis de ikke fik orgasme - se tallet her

Stjernetegn der udforsker utroskab

Ifølge Ashley Madisons kilde - astro-sexologen Kiki, der har skrevet bogen 'The Celestial Sexpot Handbook', er det ikke overraskende, at det er fiske-manden, der er flest af, og hun siger:- Jeg er ikke overrasket over at se, at fisken topper denne liste, fordi de styrer forestillingsevnen og fantasien. Det er svært for dem ikke at udforske deres nysgerrighed.Den danske astrolog Lejla Lindholm Christensen, der blandt andet leverer horoskoper til en række danske medier som Femina, mener dog slet ikke, at man så kategorisk kan sætte stjernetegn i bås, og at det kræver en individuel læsning af ens horoskop, førend man kan drage denne type konklusion:- Man kan ikke på den måde konkludere, om et stjernetegn er mere utro end et andet. For at afgøre om en person har tendens til utroskab, må man se på hele personens horoskop, og om der deri kan gemme sig noget, man kan ikke bare gå ud fra personens stjernetegn.

De mest trofaste stjernetegn

Undersøgelsen har imidlertid også kastet lys over, hvilke stjernetegn der så er de mest trofaste, og hos mændene er det skorpionerne, mens det er de kvindelige vægte, der er det mest loyale stjernetegn.

Undersøgelsen af utro stjernetegn, der er baseret på data fra 284,600 profiler, kastede desuden også lys over, at selvom den kvindelige vægt selv er en værre én, forholder det sig omvendt således, at hun også er det stjernetegn, der har størst risiko for selv at blive bedraget, mens det hos mændene er mennesker født i tyrens tegn.> Få hot sex hele ugen! Få 7 dages inspirationsplan til et bedre sexliv

Her er hele listen over stjernetegn fra Ashley Madisons undersøgelse:

Mændenes stjernetegn:

 1. Fisken
 2. Vandmanden
 3. Krebsen
 4. Stenbukken
 5. Tvillingen
 6. Tyren
 7. Løven
 8. Vædderen
 9. Jomfruen
 10. Vægten
 11. Skytten
 12. Skorpionen

Kvindernes stjernetegn:

 1. Tvillingen
 2. Vædderen
 3. Jomfruen
 4. Fisken
 5. Skytten
 6. Krebsen
 7. Vandmanden
 8. Løven
 9. Stenbukken
 10. Tyren
 11. Skorpionen
 12. Vægten

Er du nysgerrig omkring dit eget stjernetegn?

Hvis du gerne vil læse mere om dit eget stjernetegn, og hvad du kan forvente dig af dette år, så kan du læse dit årshoroskop fra astrolog, Lejla Lindholm Christensen, lige her på Q.dk!