Sådan er det at date en krebs
Horoskoper

Sådan er det at date en Krebs

12. juni 2020
af Kathrine Graa
Foto: Shutterstock
Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, så drømmer du om at få en Krebs tæt ind på livet, kan du godt glæde dig. Men Krebsen er også hypersensitiv og har ry for at græde meget. Her er din guide til at date en Krebs.

Du har haft dine øjne på en sød person i et stykke tid. Det er dejligt! Personen forstår dine komplekse følelser, går op i livets cyklusser, er gavmild og faktisk også en ret god leder: Du har fundet en Krebs.

Det lyder som det perfekte catch. Krebsen har godt nok ry for at være det mest sensitive stjernetegn, men sensitiv er faktisk slet ikke så dårligt: Nok skal man passe på hans/hendes følelser, men får Krebsen dig om bord på kærlighedsbåden, har du en sjæleven for livet.

Vi har allieret os med astrolog Caritas Fischer og udarbejdet din guide til at date en Krebs.

Krebsen (22. juni – 22. juli)

Element: Vand

Modalitet: Kardinal (ledertegn)

Planethersker: Månen

Type: Sympatisk, privat og kompleks

Passer godt med: Vandtegn og jordtegn

Det skal du vide, inden du dater en Krebs

Hvis du gerne vil have en Krebs tættere ind på livet, må du lære at forstå den. Krebsen er meget i kontakt med sin mavefornemmelse, så du skal være villig til at tage nogle pauser i ny og næ, for at lade din Krebs finde fodfæste.

Og kan du ikke undvære din pros/cons-liste, bør du måske overveje et andet tegn.

Krebsen er meget sensitiv over for livets cyklusser. Det betyder, at du vil få en partner, der er meget jordnær. Du skal være forberedt på årstidernes skiften, månecyklus og – hvis det er en kvinde – menstruationscyklussen. Krebsen har en instinktiv forståelse for, at der er opture og nedture, og det skal man respektere.

- Krebsen fungerer ikke til at køre på for at få resultater, den skal have lov til at sige: “I dag blæser vinden den rigtige vej, så nu kan jeg gøre det.” Og hvis den ikke følger de følelser eller fornemmelser, den har, så kan den meget let blive udkørt og har tendenser til stress, fortæller Caritas Fischer.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en tvilling

Men Krebsen er også et ledertegn – det betyder, at han/hun også er meget selvstændig. Lad dig ikke narre af de følsomme Krebse, de er sjældent så søde, som de ser ud. Krebsen er rigtigt god til at tage styringen – især inden for noget, hvor man aflæser folks behov eller er kunstneriske.

Du skal forresten nok også vænne dig til at se meget til svigermor. Krebsen elsker nemlig sin familie. Det er den ubetingede, evige sjælekærlighed, Krebsen higer efter, så det skal du være klar til at give den.

- Krebsen vil ikke synes det er fedt, hvis man er utilregnelig eller kun er der for sex. Man skal være der for dem, og man skal ikke smutte, så snart de begynder at åbne sig op for eller vise følelser. Hvis du skærer dem af der, vil det blive taget dårligt imod, og de vil blive meget såret.

Få ugens horoskop her!

View this post on Instagram

Velkommen til krebsens måned! Her er et lille portræt af vandtegnenes boss. Krebsen er det første vandtegn på dyrecirklen, så den symboliserer individets første oplevelse af FØLELSE. Krebsen er derfor associeret med de første følelsmæssige bånd, som skabes til familien i barndommen. Det gør, at krebsen har et simpelt, men grundlæggende behov for at modtage ubetinget kærlighed og accept. Den skal føle, at den hører til i en gruppe af mennesker, hvor der ikke er spørgsmål om, at den er elsket - det er givet. Hvis krebsen ikke finder dette i sin biologiske familie, vil den dedikere sit liv til at skabe sin egen - om den består af venner, bofæller, kollegaer eller partner og børn. Når krebsen får dette behov stillet, vil den være enormt gavmild med at give kærlighed videre til andre; selvfølgelig dem, der står den nærmest, men også alle andre, den kommer i kontakt med. Krebsen arbejder derfor ofte med mennesker og omsorg på en eller anden måde, hvor den har en magisk fornemmelse for, hvad andre VIRKELIG har brug for. Når den fornemmer et behov hos andre, tager den gerne styringen for at arrangere, hvordan det kan stilles. Dette er nemlig et ledertegn, så forvent ikke en bly viol på trods af dens sensitivitet. Krebsen gør sig godt i en karriere, hvor den kan bruge sine stærke instinkter til at træffe beslutninger - det kunne være alt fra jordemoder til markedsføring. Det er dog vigtigt, at den ikke ignorerer sine EGNE behov enten på jobbet eller i hjemmet, for så bliver den hurtigt udkørt. Ligesom Månen (krebsens hersker) svinger energien meget, og den skal kunne tilbringe en dag på sofaen/i haven/i køkkenet regelmæssigt for at være i balance.

A post shared by Caritas Fischer (@caritas.astrologi) on

Sådan fanger du en Krebs’ opmærksomhed

Er pladderromantik og følelsessnak lige noget for dig, så skal du skynde dig at fange Krebsens opmærksomhed, og det er forholdsvist nemt. Tag fat i ham/hende! Og snak, snak, snak.

Krebsen elsker at gå dybt. Så frem med dine bedste, værste og underligste minder. Fortæl om, da du var barn eller om dit forhold til din familie. Jo mere, jo bedre.

- Man skal være interesseret i dem som person og spørge ind til deres liv. Og så falder de for terapisnak – det må meget gerne række dybt, det er spændende for dem.

Men du bør måske passe på med at sige for meget, der kan støde en Krebs. De tager nemlig ting meget personligt. Og så skal du være klar på kæmpe følelsesladede udbrud.

Sådan er den ideelle date for en Krebs

Du har fanget din Krebs’ opmærksomhed, og han/hun vil gerne med på date. Det lyder bare skønt. Og hvad der er endnu skønnere: Du får virkeligt lov til at udleve din største romantiske drøm.

Krebsen er en sucker for al romantik og nostalgi. Derfor er det også svært at nævne en perfekt date - for daten er i Krebsens øjne perfekt, så længe I kan have en meget intim samtale om dybe følelser.

Har du alligevel brug for lidt hjælp, kommer Caritas Fischer dig til undsætning.

- Der er noget med de store kærlighedshistorier, der er tidløse, som er spændende for Krebsen. Tag ham/hende med hen til et sted, hvor nogen (måske din mor og far?) mødtes for første gang... Men helt klart noget med romantik og natur. Den klassiske picnic er også god.

Er vejret dårligt, eller gider du bare ikke krænge dit hjerte ud i offentligheden, kan du altid ty til en god, gammeldaws Netflix'n'Chill. På med de romantiske film, og de historiske, hvis du vil gå all in. Krebsen vil gerne tages hen til en anden tid og et andet sted.

Se videoen og bliv klogere på Krebsen på under to minutter

Sådan er Krebsen i sengen

Måske I efter en eller flere dates ender i soveværelset. Det bliver dejligt. Krebsen er som sagt meget følsom, derfor bliver det også meget intenst i sengen.

Krebsen har det bedst med én sexpartner, så nyd, at hans/hendes fulde opmærksomhed kun går til dig - og kun dig. Krebsen lægger alle sine følelser i sex og vil gerne, at du nyder det, så vær ikke overrasket hvis den går all in.

Brug andet end ord for at vise interesse. Dybe, intense blik, kys og store, personlige kærlighedserklæringer vil gå rent ind.

Sådan bliver man kærester med en Krebs

Man kan jo aldrig tvinge nogen til at blive kærester med en, men vis du virkeligt gerne vil være eksklusiv med din Krebs, skal du sige det. Krebsen søger den helt store kærlighed, og det skal du være klar til.

- Man skal være villig til at dedikere sig, og man skal vise og sige stolt og glad, at man er kærester. Man skal stå ved, at man kan se en fremtid sammen, siger Caritas Fischer.

Skal det ske, skal du spørge helt oprigtigt.

Sådan slår du op med en Krebs

Det er aldrig sjovt at slå op, men sådan er livet jo nogle gange. Er Krebsen ikke den rette for dig, må du frem med kleenex. 

- Man skal sige nøgternt til dem, at det ikke skal være jer. Prøv at forklare, at du ikke ser en fremtid med personen, for det vil de forstå, da de selv vil have en fremtid med nogen. Det er smartest at gå den logiske vej, men du kan godt forvente en masse tårer. 

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs også