https://imgix.femina.dk/2021-02-19/skorpionen-1.png
HOROSKOP

Horoskop: Sådan bliver din uge

8. februar 2020
af Astrolog Brian Teglgaard
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Find dit stjernetegn her i ugens horoskop, og se, hvordan din kommende uge bliver.

Horoskop for uge 12 22. marts - 28. marts 2021

Vædder

Du er godt skåret for tungen og kan tale din sag. Det falder dig let at forhandle og få aftaler på plads. Det er nu, du skal slå til og få sat en underskrift, hvis det er aktuelt. Vilkårene bliver næppe bedre. Når det gælder følelser, har du sværere ved at komme til orde, men til gengæld bliver du charmeret. Det får dig til at forsvare den du holder af, og her mangler du ikke ord.

Tyr

Et nyt kapitel er klar til at udfolde sig i denne uge, der byder på en spændende start. Dit tempo må op, for der kan samtidig være en konkurrerende situation, hvor du gerne vil skille dig ud. Du kan også konkurrere på ord og viden, hvor det kan betale sig at holde fast i det, du er sikker på. Sidst på ugen slipper din energi op, og så må du være indstillet på at trække dig.

Tvilling

Grib chancen og tag helt andre metoder i brug, end du er vant til. Det glæder især, hvis du ønsker at gøre dig gældende i en offentlig debat eller i et fagligt forum. Du har synspunkter, det vil være ærgerligt at brænde inde med, fordi du formår at se ting, der bør ændres. Regn ikke med, du bliver populær alle steder, for der vil altid være nuancer, og de skal ikke holde dig tilbage.

Krebs

Nu kan du starte på det, du har forberedt i løbet af weekenden. Trods forberedelserne kan det blive en hektisk start, hvor du må køre i et højt tempo. Et godt og nært samarbejde kan du trække på, men samtidig må du også passe på, at vedkommende ikke bliver kørt ned af dig eller af begivenhederne. Du kan holde til væsentligt mere, og derfor må du beskytte din partner eller medløber.

Løve

En kursusstart kan være aktuel, men du behøver dog ikke at sidde på skolebænken for at tilegne dig nye færdigheder. Det kan lige så vel foregå via nettet, eller du kan befinde dig sammen med en vidende person, der er god til at lære fra sig. Allerede ved slutningen af ugen er du klædt på til at gå videre alene. Husk i den forbindelse at få sagt en velment tak til din mentor.

Jomfru

En spændende start på ugen kan give dig indsigt i et område, du ellers ikke beskæftiger dig med til daglig. Du kan føle dig på udebane, men alt det nye sætter nogle kreative tanker og processer i gang hos dig. Tiden er dog ikke moden til, at du forsøger at videregive disse. Lige nu er du meget hængt op på økonomien, og at enhver indsats skal være lønsom og bringe merværdi.

Vægt

Din opmærksomhed rettes nu mod dem, du er tættes på, og det kan primært være din partner. Du kan også både følge og være noget for én, der fylder meget i din hverdag. Sammen kører i et tæt parløb med udveksling af tanker, og det kan indimellem få jer til at konkurrere. Du er oppe imod en meget energisk person, der godt kan løbe fra dig, så husk at passe på dig selv.

Skorpion

Du er godt forberedt på det, der venter dig i denne uge. Er du allerede startet arbejdet i weekenden, kan du jonglere med flere bolde i luften i løbet af ugen. Der er ikke mange, der kan følge dit tempo. Det vil du især opdage i løbet af fredagen, hvor en medhjælper må melde fra. Tag det som et signal om, at du også bør holde dine pause og ikke mindst sørge for tilpas afveksling.

Skytte

Nu har du en sjælden mulighed for at skabe lidt ro omkring dig, hvor du kan fordøje den sidste tids mange indtryk. Men du har samtidig antennerne ude, og det er let at lade dig inspirere af andre. Det er let at få øje på muligheder for et samarbejde med en, der tænker i samme baner som dig selv. Også i dit parforhold er der nye muligheder, der præges af en romantisk atmosfære.

Stenbuk

Du befinder dig i en nøgleposition, hvor du kan formidle nye metoder til dem, der er ansvarlige for at udføre tingene i praksis. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke selv ønsker at få hænderne op af lommen. Men det er ikke der, du har din kompetence i dette tilfælde. På hjemmefronten er der andre, der søger for at gøre det lidt behageligt for dig. Vis, at du sætter pris på det!

Vandmand

Det er en tid, hvor du kan få sat ord på dine mange kreative tanker. Det bliver ikke kun ved snakken, for du har også lettere ved at handle. Det samme gør sig gældende i en hjertesag, hvor der kan være én, du brænder for at få i tale. Det kan føre til en kærlig dialog, hvor følelserne får frit løb. Stemningen er høj op til weekenden, hvor der kan blive meget at tale sammen om.

Fisk

Det har været en vild tid med mange forandringer bare siden nytår. Nu har du en uge, hvor du kan fordøje nogle af de mange ting, der forandrer sig for dig og i dine omgivelser. Det vil dog være fornuftigt at holde øje med muligheder for at gøre en god forretning eller på anden måde at kunne øge din indtjening. Lyt til venner og dit øvrige netværk, der har fingeren på pulsen.

Læs også