Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stjernetegn

Sådan er stjernetegnet Jomfruen

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Stjernetegnet Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på Jomfruen som stjernetegn.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Jomfruen på under to minutter.

Er du født mellem den 23. august og den 22. september, er du Jomfru i stjernetegn.

Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Jomfru i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Jomfru i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Jomfru i månetegn eller ascendant.

Jomfruen er et perfektionistisk stjernetegn

Jomfruen er et jordtegn ligesom Tyren og Stenbukken. Fælles for jordtegnene er, at de er arbejdsomme og omhyggelige. Til forskel fra de andre jordtegn, er Jomfruen analytisk, perfektionistisk, og detaljeorienteret.

Jomfruen stræber efter perfektion intet mindr Det gælder i alle livets henseender både i forhold til relationer og arbejde. 

Jomfruen er drevet af et behov for konstant at udvikle, forfine og forbedre.

Jomfruen har øje for detaljer, som andre nemt kan overse. Det er Jomfruens styrke, men det betyder også, at Jomfruen ofte er kritisk både overfor sig selv og andre. Jomfruen vil gerne gøre en forskel og den elsker at hjælpe andre. Af samme årsag vil Jomfruen ofte have en rolle som mentor eller healer. Jomfruen er dog ofte hård mod sig selv. Hvis den begår en fejl, føler Jomfruen overdreven skyld og skam og den gør alt for at rette op på sine fejl. 

Et godt råd 

Jomfruen skal lære at tilgive og elske sig selv, som den er. Ellers kan Jomfruen stræben efter perfektion gøre at intet nogensinde er godt nok. 

Sådan er Jomfruen som partner

Er du selv Jomfru eller har du mødt en person med stjernetegnet Jomfru? Så har du fundet en stabil partner og et ordensmenneske med en kritisk sans. 

Hvis du er partner til en Jomfru, så har du fundet en, som elsker at opleve livets op- og nedture med dig. Jomfruen er heldigvis praktisk anlagt, men kan til tider godt være en tand for perfektionistisk. Jomfruen søger nemlig ro i kaos, og har en tendens til at være meget beskeden. 

Så, hvis du har en Jomfru i dit liv, så har du fundet en en person, der går praktisk til værks i livet. Jomfruen elsker nemlig at systematisere og skabe orden i tilværelsen. 

Du skal dog være opmærksom på, at Jomfruen elsker at have kontrol. Gerne kontrol over ALT. Jomfruen ønsker nemlig hele tiden at forstå og lære nye ting, samtidig med at Jomfruen har en kritisk sans. 

Som partner er Jomfruen god til at forstå og snakke om ting på en spændende måde. Jomfruen vil altid forsøge at finde en bedst mulige løsning. Man skal dog være opmærksom på at Jomfruen kan have tendens til at være for hård mod sig selv i stræben efter det perfekte. 

Hvis du er partner til en Jomfru skal du huske, at de vil elske at opbygge faste rutiner i hverdagen. Ro, sundhed og et godt helbred er nemlig vigtigt for Jomfruen. Idelle dates med Jomfruen vil derfor oftest indebære holistike ideer og harmoni - det vil Jomfruen elske.