Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper

Sådan er stjernetegnet Krebsen

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Krebsen (cancer) er et meget følsomt og sensitivt stjernetegn, men det er ikke tydeligt for enhver. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på stjernetegnet Krebs.

Krebsen (cancer) i stjernetegn

Stjernetegnet Krebs kendetegn er, at den er fyldt med følelser men også beskytter sig selv mod omverdenen. Når du først kommer bag skjoldet, folder Krebsens omsorgsfulde karakter sig ud. Krebsens latinske navn er cancer, og den er det fjerde stjernetegn i dyrekredsen. Er du født mellem 21. juni og 21. juli, er du Krebs i stjernetegn.

Krebsen er ligesom de andre vandtegn Skorpionen og Fisken meget følsom og sensitiv. Udover vandtegnene, passer stjernetegnet Krebsen godt sammen med jordtegnene Stenbukken, Jomfruen og Tyren.

Bliv meget klogere på Krebsens kendetegn, relationer og liv lige her. Udover at give et indblik i, hvordan du er som kvinde eller mand med stjernetegnet Krebs, kan du også læse Krebsens horoskop længere nede i artiklen.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Krebsen på under to minutter.

Hvordan er Krebsen som stjernetegn?

Det kan være svært at se ved første øjekast, at Krebsen er et følsomt og sensitivt stjernetegn. Den gemmer sig nemlig ofte, ligesom krabben, bag sit skjold. Når Krebsen lukker sig inde bag skjoldet, kan andre nemt komme til opfatte hende eller ham som reserveret og genert - måske endda som kølig og ufølsom.

Skjoldet beskytter Krebsens bløde indre, og er nødvendig for, at Krebsen kan føle sig tryg i sig selv.

Bag denne facade gemmer der sig dog en omsorgsfuld, empatisk og følsom mand eller kvinde, der er loyal og vil gøre hvad som helst for sine nærmeste. Det falder Krebsen naturligt at drage omsorg for andre. Krebsen er derfor ofte kendetegnet som moderen og omsorgsgiveren.

Stjernetegnet krebs er nostalgiker og holder fast i fortiden. Derfor er Krebsen også typisk glad for højtider og faste traditioner. Som arketype er Krebsen nationalisten, historikeren eller traditionalisten.

Krebsen er dog sjældent lige så god til at give sig selv den samme støtte og omsorg. Kender du en kvinde eller mand, der er stjernetegnet Krebs, kan du forvente, at de har brug for meget tillid, før den tør sænke paraderne. Derfor er det også vigtigt, at Krebsen lærer at se sin sårbarhed som en styrke.

Sådan er Krebsen som partner

Astrolog Caritas Fischer beskriver Krebsen som en partner, der er god til at skabe tryghed og ro. Er du i en relation med en kvinde eller mand med stjernetegnet Krebs, har du en sympatisk, privat og kompleks person.

Krebsen har godt nok ry for at være det mest sensitive stjernetegn, men sensitiv er faktisk slet ikke så dårligt. Nok skal man passe på hans/hendes følelser, men får Krebsen dig om bord på kærlighedsbåden, har du en sjæleven for livet.

Hvis du gerne vil have en person med Krebs som stjernetegn tættere ind på livet, må du lære at forstå den. Krebsen er meget i kontakt med sin mavefornemmelse, så du skal være villig til at tage nogle pauser i ny og næ, for at lade din Krebs finde fodfæste.

Krebsen kan være meget sensitiv over for livets cyklusser. Det betyder, at Krebsen som partner er meget jordnær. Samtidig med at Krebsen også er et ledertegn, hvilket betyder at han/hun er meget selvstændig. Krebsen er rigtigt god til at tage styringen – især inden for noget, hvor man aflæser folks behov.

Så hvis du har en Krebs i dit liv, eller er faldet pladask for en - så husk at man skal være der for dem. Krebsen vil ikke synes det er fedt, at man er utilregnelig.

Krebs i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Krebs i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Krebs i månetegn eller ascendant.

Horoskop for Krebsen

Den sensitive og følsomme Krebs kan godt blive overvældet af livets op- og nedture, hvorfor det kan give en ro at vide, hvad der sker. Derfor sørger vi for, at dig, der er Krebs i stjernetegn altid kan finde dit horoskop lige her. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.

Læs også