Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper

Sådan er stjernetegnet Fisken

26. februar 2021
af Kristine Enevold Villadsen
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Stjernetegnet Fisken (pisces) er det mest følsomme tegn med en stor fantasi og kreativitet. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på Fisken.

Fisken (pisces) i stjernetegn

Stjernetegnet Fisk er kendetegnet ved at være følsom og omsorgsfuld. Fiskens latinske navn er pisces, og stjernetegnet er det sidste og tolvte i dyrekredsen. Er du født mellem 19. februar til 19. marts, er du Fisk i stjernetegn.

Fisken er, ikke overraskende, et vandtegn, ligesom Skorpionen og Krebsen. Vandtegnene går godt i spænd med jordtegnene Stenbukken, Jomfruen og Tyren.

Hvis du selv er en Fisk, vil du måske kunne nikke genkendende til nogle af de personlighedstræk eller egenskaber, som vi uddyber her. Hvis du dater en kvinde med stjernetegnet Fisk eller din partner er en mand med Fisken i stjernetegn, kan du også blive klogere på jeres relation her. Få også Fiskens horoskop sidst i artiklen.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Fisken på under to minutter.

Hvordan er Fisken som stjernetegn?

Fisken er et meget følsomt vandtegn, ligesom Krebsen og Skorpionen, der har det til fælles, at de alle tre er vandtegn.

Fisken er meget sensitiv. Den er følsom ligesom de øvrige vandtegn, Krebs og Skorpion, men Fisken adskiller sig dog ved at være meget modtagelig over for energier og indtryk. Fisken har dog ikke ligesom Krebsen og Skorpionen en hård skal at gemme sig bag, og derfor er stjernetegnet fisk ofte meget åben omkring sine følelser.

Fordi Fisken er så modtagelig over for indtryk, har den også en fornemmelse for, hvordan andre mennesker har det. Selv helt fremmede mennesker kan Fisken hurtigt aflæse, og det er et meget empatisk stjernetegn.

Fisken er altså enormt hjælpsom og tænker på andre. Den skal dog også huske på at tænke på sig selv. Det kan være svært for personer med stjernetegnet Fisk at sige fra og sætte grænser, da det kan være en stor energisluger at tænke på andre hele tiden.

Hvis Fisken ikke får noget tid alene og kan lade op, vil det føre til udmattelse, distræthed og i værste fald depression.

Fisken er også et meget drømmende, fantasifuldt og kunstnerisk stjernetegn. Mange musikere har Fisken fremtrædende i deres horoskop, heriblandt Rihanna og Jon Bon Jovi.

Fisken har dog en tendens til virkelighedsflugt og skal derfor lære at finde en balance mellem drømmeriet og virkeligheden.

Hvordan er Fisken som partner?

Måske er du ikke selv Fisk, men har en Fisk tæt på dig i livet som partner, eller en du dater. Hvis du har mødt en mand eller kvinde med stjernetegnet Fisk, kan du godt forberede dig på, at der ikke bliver lagt låg på følelserne.

Astrolog Caritas Fischer beskriver Fisken som en følelsesmæssig rutsjebanetur at være sammen med. Den kan det ene øjeblik opleve stor lykke og det næste øjeblik stor sorg.

Men der er dog også fordele ved at date eller være sammen med en fisk.

- Fisken er sjældent optaget af sine egne problemer, så de vil gøre meget for at få deres partner til at have det dejligt og se det eventyrlige i verden, fortæller Caritas Fischer til Femina.

Kvinder og mænd med Fisk i stjernetegn er romantisk anlagt, så du kan glæde dig til søde tjenester, gaver og lignende små kærlighedserklæringer. Fisken sætter også pris på at få romantik og følelser gengældt, men han elle hun er ofte lige så vild med selv at give.

Hvis du har set dig lun på en kvinde eller mand med Fiskens stjernetegn, er vejen til deres hjerte gennem følelserne. Fisken kan godt have brug for at få vækket vilde følelser for at opleve interesse, men stjernetegnet får til gengæld også hurtigt følelser for dem, den har god kemi med.

Fisk i stjernetegn, månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Fisk i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Fisk i månetegn eller ascendant.

Hvis dit stjernetegn ikke er en Fisk, men du føler, at nogle af beskrivelserne passer på dig, så er det måske, fordi Fisken er i din ascendant eller dit månetegn.

Ens horoskop består nemlig af en hel del tegn, men man siger, at stjernetegnet, ascendanten og månetegnet udgør størstedelen af ens personlighed.

Ascendanten er den måde, som man forholder sig til omverden på. Det er også ofte den personlighed, du viser andre, første gang de møder dig.

Hvis andre ofte gætter forkert på dit stjernetegn, er det, fordi at de møder din ascendant. Du kan læse mere om, hvordan du finder din ascendant her:

Månetegnet er modsat ascendanten, hvad vi føler inderst inde – følelsesmæssigt, sjælemæssigt og instinktivt.

Tegnet afspejler også den mere underbevidste del af din personlighed, og hvad der i virkeligheden gør dig lykkelig.

Horoskop for Fisken

Den følsomme Fisk kan godt lide at dykke ind i sine egne følelser og handle mønstre og reflektere over dem. Derfor kan det være spændende for Fisken at læse sit horoskop.

Her kan du altid finde Fiskens horoskop og se, hvilke mulige op- og nedture, der venter i fremtiden. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Læs også