https://imgix.femina.dk/media/article/fisk-lille.png
Horoskoper

Sådan er det at date en Fisk

11. januar 2021
af Amanda Stensgaard
Illustration: Anna Houplain
Fisken er det sidste stjernetegn på dyrecirklen, så der er noget særligt over den. Den har et rigt følelsesliv og en veludviklet fantasi – men den har ikke altid helt fat i virkeligheden.

Har du en Fisk på krogen, kan du forvente enorm empati og følelser i fuldt flor. Fordi Fisken er det sidste tegn på dyrecirklen, er den særligt god til at sætte sig i andres sted.

Lige meget, hvilken alder Fisken har, er det, som om den har set det hele. Men fordi Fisken føler så meget – både for andre og for sig selv – kan den have svært ved at overskue virkeligheden.

Fisk kommer ofte for sent og er eksperter i at miste ting.

Det og meget andet er godt at vide, hvis du dater en Fisk. Vi har allieret os med astrolog Caritas Fischer og udarbejdet din datingguide.

Fisken: 20/2 – 20/3.

Element: Vand.

Type: Bevægelig.

Planethersker: Jupiter og Neptun.

Personlighed: Meget styret af følelser, kreativ, empatisk og drømmende.

Passer godt med: Krebs, Skorpion, Tyr og Stenbuk.

Det skal du vide, inden du dater en Fisk

Fisk er optagede af følelser og fantasi, det kosmiske og spiritualitet.

– Og de er typisk meget kaotiske og forvirrede og virker til at leve i en helt anden verden, siger Caritas Fisher.

Hun beskriver det at date en Fisk som en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor Fisken det ene øjeblik kan føle lykke og det næste øjeblik opleve stor sorg.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Jomfru

– Men Fisken er sjældent optaget af sine egne problemer, så de vil gøre meget for at få deres partner til at have det dejligt og se det eventyrlige i verden.

Sådan fanger du Fiskens opmærksomhed

Fisken er som nævnt en drømmer, så for at gøre dig forhåbninger om at fange den, bør du svæve med ind i dens fantasiverden.

– Fisk kan typisk godt lide mennesker, der dyrker kunst og kærlighed. Den er meget til det hippie-agtige, siger astrologen.

Så optræder der en Fisk i din hedeste drøm, skal du altså finde din indre kunstner frem.

Sådan er den ideelle date for en Fisk

Når det kommer til at arrangere jeres date, kan du eventuelt invitere på keramikworkshop, hvor I drejer krus, eller du kan overveje croquis. Den slags vil helt sikkert få Fisken til at sprælle.

– Det er også en mulighed at tage på museum eller til koncert, hvor I sammen kan svæve væk til musikken, siger Caritas Fischer.

Og dater du en Fisk, skal du endelig bare skrue op for romantikken og de sukkerindpakkede adjektiver.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Krebs

– Fisken tror på sjælevenner og den eneste éne kærlighed, og fornemmer den, at det skal være jer, er den meget loyal. Når den først elsker nogen, holder den fast.

Sådan er Fisken i sengen

Sex er ikke en sport for Fisken. Den er mere interesseret i følelsen af en sjæleforbindelse, og en omsorgsfuld elsker er enormt vigtigt for den.

– Den går op i øjenkontakt og samhørighed. Det skal føles ægte for Fisken, og den er ret ligeglad med smarte tricks i sengen, siger Caritas Fischer.

Sådan bliver du kærester med en Fisk

Hvis du føler, at det er tid til at gå skridtet videre med din Fisk og kalde jer kærester, skal du ikke holde dig tilbage. Følelserne og kærlighedserklæringerne må gerne køre på den store klinge.

– Man kan sagtens sige, at man er forelsket efter at have kendt hinanden i to dage. Hvis Fisken gengælder følelserne vil den være helt frisk på at springe ud i et forhold. Og der må gerne indgå roser og kærlighedsbreve, siger Caritas Fischer.

Sådan slår du op med en Fisk

Det kan godt være, at det lyder nemt at blive kærester med en Fisk, men det kan omvendt være lidt af en udfordring af slå op med den igen.

Fisken vil typisk tage bruddet ualmindeligt tungt, og det er ikke utænkeligt, at den mister sig selv i den efterfølgende sorg.

– Fisken er på ingen måde egoistisk, og den vil altid have sin partners behov for øje. Men det betyder også, at den kan komme til at lade den anden tage styringen i forholdet. Når den så bliver forladt, vil den muligvis have glemt, hvem den egentlig er, fordi den har opgivet så meget af sig selv til parforholdet, siger Caritas Fischer.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Skorpion

Et brud kan give Fisken en reel livskrise, så planlægger man at slå op med den, er det vigtigt, at man tillader den at græde og ikke smutter fra dens følelsesudbrud.

– Og så er det enormt vigtigt, at man ikke giver falske forhåbninger. Den skal ikke efterlades med en spinkel drøm om, at I finder sammen igen, hvis du ved, at det ikke er tilfældet.

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs også