https://imgix.femina.dk/media/article/skorpion-lille.png
Horoskoper

Sådan er det at date en Skorpion

21. oktober 2020
af Amanda Stensgaard
Illustration: Anna Houplain
Skorpionen er følsom som få. Den ser sin partner som sin soulmate og hader alt overfladisk. Men det er ikke alle, der kan leve op til Skorpionens behov for at grave dybt i sjælen. Her er din guide til at date en Skorpion.

Havet er skønt, og Skorpionen ligeså. Men har du en Skorpion i nettet, bør du forberede dig på en seriøs omgang følelsessnak, for Skorpionen gider ikke smalltalk og ligegyldigheder.

Den vil længere ind i sindet, dele grimme sider og grumme historier.

Frygter du intense og sjælgranskende samtaler, er det nok ikke Skorpionen, du skal satse på.

Vi har allieret os med astrolog Caritas Fischer og udarbejdet din guide til at date en Skorpion.

Skorpionen (24. oktober til 23. november)

Element: Vand

Modalitet: Fast (stædig)

Planethersker: Pluto

Type: Intens, følsom, åben, humoristisk

Passer godt med: Andre vandtegn (fisk og krebs)

Det skal du vide, inden du dater en Skorpion

Skorpionen er grundpessimist. Den tror på, at livet i al sin enkelhed er skruet sammen på en måde, hvor ting og relationer går i stykker.

Alligevel er Skorpionen sjov og ofte typen, der kan underholde en hel forsamling. Hvordan hænger det sammen?

– Skorpionen er så bevidst om det mørke i livet, at den bruger humor som en måde at bearbejde det på. Derfor ser man ofte, at komikere er Skorpioner, siger Caritas Fischer.

Det er nok meget godt at kende til Skorpionens livssyn, inden man indleder en kærlighedsrelation med en. Man skal være interesseret i at være i livslang terapi med sin kæreste, og man skal kunne leve med dens grundangst for livet.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Krebs

– Man skal virkelig have lyst til at være hudløst ærlig, give sig hen og snakke dybt om følelser, hvis man indgår i et forhold med en Skorpion. Hvis ikke du kan det, vil Skorpionen kalde dig overfladisk.

- Det vil for eksempel være hårdt for en typisk Tvilling, der vil tænke: ”Hvorfor skal alting være så alvorligt?”. En typisk Krebs derimod vil elske, at der er en, der lytter, har indsigter og hjælper med at bearbejde sår fra barndommen, siger Caritas Fischer.

Sådan fanger du en Skorpionens opmærksomhed

Går du direkte til kødet, vil Skorpionen med garanti synes, at du er noget særligt. Skorpionen elsker at gå dybt, så sørg for, at I har mulighed for at snakke uforstyrret.

Og kræng derefter dit hjerte ud. Skorpionen vil elske det, og du vil få lettet din sjæl. Win!

– Klassiske Skorpioner er dårlige til smalltalk og er altid dem, der sidder i hjørnet til en fest med den samme person hele aftenen og deler livshistorier. Så gå lige på og hårdt.

Men hvad gør jeg så, hvis jeg ikke er helt så bramfri som Skorpionen, tænker du måske? Frygt ej.

– Man kan for eksempel starte med at snakke om en film og så bruge den som oplæg til at snakke om noget dybere. Det behøver ikke kun at handle om personlige traumer, siger Caritas Fischer.

Sådan er den ideelle date for en Skorpion

Du har fanget din Skorpion og skal nu arrangere en date. Det stresser du måske lidt over. For hvordan imponerer man lige en, der foretrækker at sidde i et hjørne med kløerne i favnen.

Nøgleordet er stadig følelser, men I kan sagtens begive jer ud på eventyr.

– Et godt bud på en god første date kunne være at tage på museum. Men det skal ikke være et hvilket som helst museum. Skorpioner er ofte interesserede i det okkulte, gotiske eller uhyggelige, så I skal ikke tage ind og se en klassisk kunstudstilling, siger Caritas Fischer.

Er du ikke selv til museer, eller er du bare mere til intime dates, kan du også altid invitere din date hjem til en omgang Netflix (’n’Chill?). Men undgå for Guds skyld pladderromantiske komedier.

Det må gerne handle om kærlighed, men det skal være dybt.

– Skorpionen interesserer sig meget for sex, men den vil gerne forstå, hvordan det seksuelle kan skabe dyb følelsesmæssig transformation.

Sådan er Skorpionen i sengen

Måske ender jeres date hjemme i lagenerne, og her er du altså in for a treat. Skorpionen er det tegn, der associeres med sex, og den går ind i sex som noget, hvor man forbinder sig nærmest symbiotisk med et andet menneske.

– For Skorpionen er sex ikke en sport, som det er for nogle andre stjernetegn. Sex er en dyb forbindelse mellem to mennesker, og Skorpionen vil derfor have det meget svært, hvis du bare vil have sex for sjov.

Men netop fordi de lægger passion og følelser i sex, er Skorpioner fremragende elskere.

– De er 100 procent til stede. Det er alt eller intet for dem, og one night stands er ikke noget, de rigtigt gør sig i. Derfor er Tinder nok heller ikke det sted, hvor man finder flest Skorpioner.

Sådan bliver du kærester med Skorpionen

Der findes selvfølgelig ikke en skråsikker guide til at blive kærester med nogen, men hvis du vil gøre et godt forsøg med Skorpionen, må det gerne være dramatisk.

Skorpionen er en sucker for kærlighedserklæringer, så du kan trygt male med den brede pensel.

– ”Fra første øjeblik jeg så dig, mærkede jeg en gnist,”, ”du er det vigtigste der er sket for mit liv og min udvikling,” - den slags er Skorpionen vild med.

Det samme gælder ideen om den eneste ene, siger Caritas Fischer.

Se videoen og bliv klogere på Skorpionen på under to minutter

Sådan slår du op med en Skorpion

Var Skorpionen ikke den eneste ene alligevel, kan du godt forberede dig på det store drama.

– Skorpionen tager altid udgangspunkt i sine følelser og handler ud fra dem, og det giver ikke altid mening på et logisk plan.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Løve

– Derfor skal man være forberedt på, at Skorpionen kan være jaloux og have svært ved at acceptere det. De vil være dybt såret og føle, at dens værste frygt er blevet virkelig. Mit råd vil være, at man er meget klar i spyttet og siger, at der ikke er en chance for, at det bliver til noget igen. Ellers kan Skorpionen godt gå og pine sig selv, imens den håber på det.

– Men når Skorpionen er kommet sig over chokket og har lært at acceptere, at noget er slut, vil den huske tidligere partnere som soulmates, fordi de hjalp dem videre i deres liv og udvikling, siger Caritas Fischer.

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs også