Sådan er det at date en Jomfru
Horoskoper

Sådan er det at date en Jomfru

18. august 2020
af Kathrine Graa
Illustration: Anna Houplain
Jomfruen er ordensmenneske helt ud i fingerspidserne. Og så kan den godt være lidt for kritisk i ny og næ. Men med Jomfruen får man også en stabil partner, der vil elske at opleve livets op- og nedture med dig. Her er din guide til at date en Jomfru.

En person har fanget din interesse. Spændende. Personen er praktisk anlagt, går kritisk til værks og er måske lidt for beskeden til sit eget bedste: Du er faldet for en Jomfru.

Selvom Jomfruens perfektionisme fra tid til anden godt kan trække tænder ud, er det et varmt og kærligt stjernetegn, der er loyal og bare ønsker ro i kaosset. Får du fat i en Jomfru, kan du godt regne med det perfekte forhold resten af livet.

Vi har allieret os med astrolog Caritas Fischer og udarbejdet din guide til at date en Jomfru.

Jomfruen (23. august – 22. september)

Element: Jord

Modalitet: Bevægelig (fleksibel)

Planethersker: Merkur

Type: Perfektionistisk, loyal og beskeden

Passer godt med: Jordtegn og vandtegn

Det skal du vide, inden du dater en Jomfru

Jomfruen går praktisk til livet – den er bevidst om det kosmiske kaos, vi befinder os i, og dens vej i livet er at skabe orden og systematisere. Der er simpelthen ikke noget, der skal bide Jomfruen i nakken.

Derfor er Jomfruen også meget interesseret i hele tiden at forstå... ALT. Jomfruen vil gerne have kontrol over alt, der er ukendt – det er motoren for Jomfruens nysgerrighed. Derfor har Jomfruen også et naturtalent i at gå kritisk til værks. Alt vejes og måles, før Jomfruen har en holdning.

Jomfruer ender tit i fag, der kræver intuition. Dens fineste opgave er at indfange det uforståelige på en konkret måde, og det kan vi kun respektere Jomfruen for.

- Man skal være forberedt på, at de har masser af indsigt og en fantastisk kritisk sans. De er gode til at forstå og snakke om ting på en spændende måde. Man skal være med på at snakke om værdien af ting og at sætte ting i systemer og spørge: “Hvad er det bedste her?” fortæller Caritas Fischer.

Men Jomfruen kan også være meget hård ved sig selv. Dens evige stræben efter perfektionisme gør, at den har tendenser til at være ængstelig og nervøs. Derfor skal man være sød ved en Jomfru, når den er i ubalance eller mangler kontrol – det er trods alt Jomfruens holdepunkt i livet. Kontrollen, altså.

Det er derfor en god idé at lade din Jomfru slappe lidt af fra tid til anden, måske endda tage den med på tur ud i helsebutikker eller naturen. Som jordtegn vil den elske dig for det. Og så vil I have en god oplevelse med i rygsækken, det er vigtigt for Jomfruen.

- De vil elske at opbygge faste rutiner og hverdage sammen med en kæreste, hvor man har et sundt, dejligt hjem. God mad og fokus på kroppen og helbredet er vigtig for den. Jomfruen elsker at nyde de små hverdagsøjeblikke sammen med andre.

Få ugens horoskop her!

Sådan fanger du Jomfruens opmærksomhed

Hvis du skal have fat i en Jomfru, skal du droppe alt, der har med flash og glamour at gøre. Det siger den ingenting.

Prøv i stedet at fange Jomfruen på et mere intellektuelt plan.

- Du skal være i stand til at have en kritisk sans og specielle interesser, der måske er ud i et nicheområde. Start en samtale, der er kompleks og spørg ind til dens holdninger, hvad de kan lide og hvorfor.

Det må gerne være raffineret. Jo mere konkret, du kan være om en helt speciel ting, jo bedre. Vær subtil. Vis, at du har forstand på lige præcis dét emne.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en tvilling

Sådan er den ideelle date for en Jomfru

Nu har I snakket jer varme, og I skal på date. Det er da perfekt! Skal du på date med en Jomfru, kan du gå to måder til værks: Madvejen og naturvejen – okay, du kan også slå dem sammen og tage på picnic, det lyder da hyggeligt.

Men er du ikke så meget til natur, kan du altid tage dem ud og spise. Helst at foretrække er en hip vegansk restaurant, det vil gå rent ind.

- Her er det maden og oplevelsen, der er i fokus. Jomfruen er helbredsorienteret, så det må gerne være noget lækkert, sundt vegansk mad, råder Caritas.

Lad snakken blive dyb meget hurtigt, det elsker Jomfruen. Spørg ind til holdninger eller livet. Jomfruen er meget interesseret i hverdagslivet og hvad der er godt for krop og sind. Derfor kan du med fordel komme ind på holistiske ideer og harmoni – det vil Jomfruen synes er meget spændende.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Krebs

Sådan er Jomfruen i sengen

Skal du på et tidspunkt i seng med en Jomfru, bliver det dejligt, men ikke nødvendigvis nemt. Jomfruen kan nogle gange være lidt for meget oppe i sit eget hoved – det gælder også, når han/hun er i sengen.

Men så snart du har fået fokus, bliver det godt! Jordtegn er meget sensuelle, det samme gælder Jomfruen. Og det skal du bare nyde, for han/hun er god til at føle sig frem, så der er god grund for at det bliver spændende.

- Der vil være meget nærhed og det vil være meget fysisk... Men spørg dem lige, om de er til stede – nogle gange kan de godt tænke for meget.

Se videoen og bliv klogere på Jomfruen på under to minutter

Sådan bliver man kærester med en Jomfru

Din Jomfru viser sig at være den rette for dig. Nu skal I bare have gjort det fast, så du kan nyde godt af din Jomfru i trygge rammer – det er kun et plus.

Jomfruen elsker at være i et fast forhold, hvor man deler en hverdag sammen og er dedikeret til det. Og den foretrækker et fast forhold, så den er nok rimeligt frisk på, at man gerne vil give det et forsøg - så spørg bare løs.

- Den vil elske at høre, at man kunne være interesseret i at skabe en hverdag sammen. Den vil virkeligt gerne dele hele livets op- og nedture sammen med nogen.

Bare pas lidt på! Så snart I er kærester, kan Jomfruen godt komme til at lade sin perfektionisme gå over dig. Så stå fast i skænderiet om, hvordan man tømmer en opvasker – din Jomfru er bare lidt ude af balance.

Sådan slår du op med en Jomfru

Blev perfektionismen alligevel lidt for meget – og har du brug for at komme ud af forholdet, så sig det helt nøgternt til dem. Jomfruen vil helt klart forstå det, selvom den selvfølgelig vil blive lidt ked af det.

- Jomfruen har tendens til at skjule dens følelser. Han/hun vil ikke bryde sammen foran dig - det gør han/hun alene efter bruddet. Men de vil være til at snakke med og vil lytte og prøve at forstå.

Hvem ved? Måske I faktisk godt kan forblive venner efter? Hvem har ikke brug for en sjov kritiker i sin omkreds?

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs også