Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper

Sådan er stjernetegnet Skorpionen

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Skorpionen (scorpio) er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på stjernetegnet Skorpion.

Skorpionen (scorpio) i stjernetegn

Stjernetegnet Skorpion, som har det latinske navn scorpio, er det ottende stjernetegn i dyrekredsen. Er du født mellem den 23. oktober og den 21. november, er du Skorpion i stjernetegn.

Skorpionen er et vandtegn, hvilket betyder, at den passer godt sammen med andre vandtegn, som Fisken og Krebsen men også med jordtegn, som Tyren, Jomfruen og Stenbukken.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Skorpionen på under to minutter.

Hvordan er Skorpionen som stjernetegn?

Skorpionen er det følsomme stjernetegn. Det betyder, at stjernetegnet Skorpion kan være meget drevet af følelser, sanser og instinkt, men Skorpionen kan også være tilbageholdende overfor især nye bekendtskaber.

Skorpionen er ligesom de andre vandtegn Fiskene og Krebsen, meget følsom. Skorpionen skjuler dog ofte sin følsomhed bag sit skjold. Den får den til at virke mystisk og hemmelighedsfuld.

Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni.

Når Skorpionen er tro mod sig selv, lever den autentisk og passioneret i nuet i stedet for at gemme sig bag sin facade.

Skorpionen er lidenskabelig og intens, og den har en seksuel udstråling, der kan virke helt magnetisk.

Skorpionens evner

Skorpionen hungrer efter intense oplevelser, og den har et behov for at komme under overfladen. Skorpionen er derfor også den fødte efterforsker, psykolog eller terapeut.

Skorpionen har en særlig evne til at gennemskue andres motiver og underliggende usikkerheder. Af samme årsag har mange Skorpioner flair for salg. Det skyldes, at Skorpionen instinktivt ved, hvad kunden ønsker. Ligesom den kan overbevise kunden om, at den kan levere varen.

Skorpionen giver ikke op uden videre. Den er stædig og vedholdende og gør aldrig noget halvt.

Stjernetegnet Skorpion som kvinde

Hvis du er Skorpion i stjernetegn som kvinde, kan du hurtigt komme til at virke dømmende og kontrollerende, men det er i virkeligheden ofte et udtryk for engagement og lidenskab.

Den kvindelige Skorpion kan virke intimiderende og svær at tilnærme sig, men bag den stærke facade er hun en følsom, omsorgsfuld og kærlig veninde eller partner.

Ligesom alle andre stjernetegn, er Skorpionens kendetegn gældende for både mænd og kvinder, men der kan sagtens være forskel på, hvordan Skorpionens kendetegn kommer til udtryk. Kvinder, der er Skorpion i stjernetegn kan ved første øjekast virke som den klassiske ’mean girl’ fra film, der er eftertragtet af mændene, har stærke holdninger og en eksplosiv udstråling. Men ligesom i de kendte chick-flicks, er hun i sidste ende følsom, kærlig og loyal.

Hvis du selv er kvindelig Skorpion, kan du være opmærksom på, at din stærke fremtræden kan tolkes negativt – især af andre kvindelige stjernetegn, men lad det ikke holde dig tilbage fra at gå efter dine mål. Mange mænd er endda tiltrukket af den kvindelige Skorpions intense, sexede og selvtillidsfulde udstråling, så holde endelig ikke igen, hvis du skal ud på datingmarkedet.

Sådan er Skorpionen som partner

Er du Skorpion eller har en Skorpion tæt på dig i dit liv som partner, eller måske en du dater?

Astrolog Caritas Fischer beskriver Skorpionen, som en person med høje grav, der hader alt det overfladiske. Hvis du er i relation med en Skorpion så skal du forberede dig på seriøs følelsessnak. Skorpionen gider nemlig ikke ligegyldige samtaler og smalltalk, men søger dybde og stærke bånd.

Skorpionen er intens, følesom. åben og humoristisk. En Skorpion tror på at relationer er skruet sammen på en måde, hvor de hurtigt kan gå i stykker. Som partner til en Skorpion skal man være interesseret i livslang terapi og man skal kunne leve med at være hudløst ærlig og give slip. Hvis ikke, vil Skorpionen kalde dig overfladisk.

Fordelene ved at have en Skorpion i sit liv er, at den letter din sjæl og dit hjerte. Nøgleordet til Skorpionen er nemlig følelser. Skorpionen interesserer sig nemlig for at forstå og skabe dybe følelsesmæssige relationer. Derfor tager Skorpionen altid udgangspunkt i sine følelser og tror på ideen om "den eneste ene".

Som partner til en Skorpion skal du være opmærksom på, at Skorpionen kan være jaloux. Så det er vigtigt, at man er klar i spyttet, når man indgår i en relation til en Skorpion.

Skorpion i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Skorpion i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Skorpion i månetegn eller ascendant.

Horoskop for Skorpionen

Skorpionen kan som udgangspunkt ikke lide at blive fortalt, hvad den skal gøre eller lade sig begrænse af omverdens omstændigheder. Et horoskop for Skorpionen kan alligevel give et indblik i, hvilke muligheder og udfordringer fremtiden bringer, og det kan den kampgejstlige Skorpion godt lide!

Derfor har vi hver dag nye horoskoper klar til Skorpionen og alle de andre stjernetegn. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Læs også