Horoskop for Skorpion

23. oktober - 22. november

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Dagens horoskop for Skorpion

25. oktober

Du er ikke sen til at tage ordet, hvis du får muligheden. De ting, der ellers godt kan være lidt svære at tale om, har meget bedre vilkår nu.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Skorpion

Uge 43

Der bliver mere opmærksomhed omkring din person og dine handlinger. Det sker, fordi du efter længere tids overvejelser og tilbagetrukkethed nu er parat til at stå frem. I en professionel sammenhæng kan det føre til resultater, som du kan tjene gode penge på. På det private plan vil du vise den mere robuste og beslutsomme side af dig selv. Det kan kræve, at du må forklare dig.

Månedens horoskop for Skorpion

oktober 2021

I situationer, hvor du føler dig presset, kan du vise din styrke, og det er netop det, du oplever i første del af oktober. Det kan få dig til at gå til ekstremer for at komme til orde. Du kan, hvad du vil, og oplever både medvind og støtte i dagene 16.-20. Økonomien giver små, men sikre tegn på fremgang efter den 18. Større ændringer er i dine tanker den 22., og efter den 30. finder du endelig dit fodfæste igen.

Årets horoskop for Skorpion

2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.