Skorpion

23. oktober - 22. november

Dagens horoskop

19. juni

Du går forrest, og det bør du også gøre, hvis der er brug for diplomatiske løsninger. Dette kan du fornemme uden at der bliver sat konkrete ord på.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

En ny og anderledes situation kan kræve meget af dig, og det kan være en hjælp, hvis du kan trække på en ekspert på området. Men ellers lader du omgivelserne vide, at du har styr på det, og at det er dig, der bestemmer. Din kontaktflade udvides og kan også nå uden for landets grænser. Forsøm ikke dem, der står dig nærmeste og selv synes de bærer flere byrder end de plejer.

Månedens horoskop

juni 2021

Du har både gennemslagskraft og mod i starten af juni - så meget, at det kan være fornuftigt at afveje dine handlinger. Tænk dig om, inden du taler, så du ikke fortryder det, du siger. I familien eller i hjemmet kan der opstå nye behov, men det kræver ændringer på fundamentale områder. Forsøg at være så åben som muligt. Anden halvdel af juni er arbejdet i fokus, og du kan lettere markere dig på dette område.

Årets horoskop

2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.