Horoskop for Skorpion

23. oktober - 22. november

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Dagens horoskop for Skorpion

25. juli

Der er emner, du helst vil undgå at tale om, men det er ikke sikkert, du kan forhindre disse emner i at komme på banen, og så må du tage den derfra.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Skorpion

Uge 29

Det er dine ambitioner og dine mål, der optager dig. Men husk også at nyde selskabet undervejs, for især starten af ugen er du på god bølgelængde med dine omgivelser. Via dit bagland får du den hjælp, der sikrer dig et godt overblik, og det er også her, du kan henvende dig, hvis du har brug for et godt råd. En sag er ikke til diskussion sidst på ugen, hvor du står urokkeligt fast.

Månedens horoskop for Skorpion

juli 2021

Det er ikke let at gøre alle tilpas i starten af juli, og det kan ikke undgå at påvirke dit humør. Trods dit hårde arbejde er der ikke meget anerkendelse at hente. Det er oplagt at skifte kurs, tage spontant fri eller bare bryde med dine rammer. Sats på dit private forhold og søg muligheden for at holde fri og komme på afstand af det, der har presset dig. De helt store og vilde oplevelser ligger til dig sidst i juli.

Årets horoskop for Skorpion

2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.