Horoskop for Skorpion

23. oktober - 21. november

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Skorpionen

Dagens horoskop for Skorpion

29. maj

Nu, hvor pinsen synger på sidste vers, er du samtidig ved at lægge afstand til nogle mere udfordrende oplevelser. Det gør dig klar til at genoptage hverdagen.  

Ugens horoskop for Skorpion

Uge 22

Du har godt fat i det nye område, du har bevæget dig ind på i sidste uge. Det kniber dog med at holde dig i ro, og du kommer let til at skuffe andre, hvis du ikke deltager fuldt og helt i pinsens fællesskaber. Du har dine grund til at komme hurtigt fra start, og det bekymrer dig ikke, at du bliver opfattet som lidt egoistisk for tiden. Din partner søger din opmærksomhed i weekenden med usete metoder.

Månedens horoskop for Skorpion

maj 2023

Du har antennerne ude og lytter til partnere og andre, du kan lære af. Men du kan også føle dig provokeret af holdninger eller påstande, der bliver meget ekstreme. Det går i første omgang i dit følelsessystem, men senere bør du være opmærksom på, hvad det gør ved dit temperament. Det at hævde dig kan få nogle følger både på hjemmefronten eller i din karriere, som er svære at kontrollere - så træd varsomt.

Årets horoskop for Skorpion

2023

Året som helhed

Du tænker store tanker fra starten af året, og det er en mange måneder lang proces, der kulminerer nu. Især fra midten af februar har du fornemmelsen af at være født på ny, for her sættes tanker på plads, og du lægger fortid bag dig. Ved slutningen af marts tager du næste vigtige skridt i en personlig udvikling. En stærk trang til at dygtiggøre dig vækker din interesse for studier eller at tage kurser. Både arbejde og fritid vil i foråret inspirere dig, hvis der indgår rejseaktivitet.

Forandringer har det med at gribe om sig, og derfor er der i løbet af foråret sandsynlighed for, at du vil ønske, du kan kontrollere det, der sker. Her er der ændringer på hjemmefronten, i dit professionelle liv, i dine planer generelt og i helt personlige forhold og relationer. I stedet for at kontrollere bør du lade forandringens vinde blæse og se, hvor det fører dig hen.

Årets sidste tre måneder giver dig pondus og fysisk overskud. Den anerkendelse og opmærksomhed, du søgte i foråret, er langt lettere at opnå her. I hvert fald behøver du nu ikke at dele opmærksomheden med andre.

 

Kærlighed og samvær

Du har et stort behov for sikkerhed og tryghed i kærlighedsforhold, men selv i det etablerede forhold har du igennem flere år mærket din partneres behov for at folde sig ud på egen hånd. Det falder dig ikke let, men i et fasttømret forhold er det nødvendigt at give hinanden en stor grad af frihed.

Rigtig gode indflydelser gør sig gældende omkring parforhold, og det er især fra midten af maj, hvor glæden og lykkefølelsen vil skinne igennem. Du er også i stand til at glæde dig over den fremgang og succes, din partner måtte opnå. For den, der opsøger kærligheden, skal den helst vise sig i form af den eneste ene, hvor skæbnen fører jer sammen. Sker det ikke, så sæt det at date i system og læg al din seriøsitet i kærligheden og i dine følelser.

 

Hjem og familie

Din og familiens økonomiske tryghed optager dig, og den har også fyldt meget i løbet af 2022. Du har vendt og overvejet flere muligheder, når det gælder finansiering, opsparing og indtægter. I første halvår er du helt afklaret med, at der måske skal større forandringer til for, at du og din familie føler jer sikre i en ellers usikker tid.

Det er muligt, at en flytning bliver aktuel, og det kan ske som et led i den økonomiske tilpasning. Overvej alternativt, at det kan ske som en plan, der føres ud i livet til næste år, så giver det tid til at vænne sig til forandringen.

Slutningen af marts er et godt tidspunkt for familiære initiativer, og det bliver starten på et par måneder med dit intense fokus på familien.

 

Sundhed og velvære

Det med at få sat sport og motion i faste rammer er ikke altid let, men fra starten af marts bliver det lettere, fordi du er mere motiveret. For mange, der har en aktiv hverdag, virker det ikke så nødvendigt at motionere, men det ændrer sig i år. Du mærker på egen krop, at du har behov for at passe på dig selv. Det bliver både vigtigere og lettere at komme i gang som året skrider frem.

I marts og juni bør du være særlig påpasselig med ikke at overanstrenge dig selv, og det gælder både fysisk og psykisk.

 

Årets muligheder

Tiden er god til at udfolde et særligt talent eller en evne, der har ligget i dvale.

Læs også