Horoskop for Vandmand

20. januar - 18. februar

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Dagens horoskop for Vandmand

25. juli

Du må melde klart ud og sige fra overfor det, der truer med at ødelægge feriestemningen. Det kan heller ikke nytte at arbejde i smug.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Vandmand

Uge 29

Lysten til at rejse og komme væk står ikke øverst på din ønskeliste. Det kan være, fordi du ønsker at bruge dine penge på noget helt andet. Men det vil være godt at afstemme dine ønsker med omgivelsernes forventninger. Det er ferietid, og der er en forventning om, at der gerne må ske noget, der kan bryde med rutinerne. Når først du er kommet væk hjemmefra, vil du helt sikkert nyde det!

Månedens horoskop for Vandmand

juli 2021

Både familie og parforhold stiller særlige krav til dig fra månedens start, hvor det ikke er let at finde fælles fodslag. Mange forventninger og ønsker til en tid med ferie kan være vanskelig at forene. Det kan være en løsning at give hinanden større frihed. En mere kærlig atmosfære starter den 13., og tiden efter er god til at påbegynde ferie eller en kortere rejse. Herefter fyldes du med mange oplevelser og indtryk.

Årets horoskop for Vandmand

2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.