Horoskop for Vandmand

20. januar - 18. februar

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Vandmanden

Dagens horoskop for Vandmand

29. maj

Du møder modstand på det, du siger eller det, du står for, og det virker overvældende på dig. Brug din evne til at tackle vanskelige situationer.  

Ugens horoskop for Vandmand

Uge 22

Er du ikke tilstede i pinsen, vil du sikkert blive bebrejdet for det. Men det er også muligt, at der opstår en kurre på tråden mellem dig og din partner. Familieidyllen er dog hurtigt genoprettet, så ingen af jer behøver at lade jer gå på af det. Allerede i slutningen af ugen er der gode muligheder for igen at hygge og nyde lidt forkælelse. Det ligner en gentagelse af pinsens gode mad og hyggelige selskab.

Månedens horoskop for Vandmand

maj 2023

Nogle ekstra fridage til at starte måneden på er lige, hvad du har brug for. Forhold på hjemmefronten er lidt i kaos, og du bruger energi på at bringe fod på hverdagen. Trods lidt kaos starter der en god udvikling omkring både dit hjem og din familie, og resultaterne vil vise sig på sigt. Sidst i maj kan du opleve personer, der optræder egoistisk, og du må sætte en grænser, men forsøg også at forså, hvad der ligger bag.

Årets horoskop for Vandmand

2023

Året som helhed

Det føles godt at lægge nogle år med masser af udfordringer og omvæltninger bag dig. Nu står du med fornemmelsen af, at de er klaret, og at du har omstruktureret dit liv på en god måde. Du gør dig fortjent til en stille start på det nye år. Først i marts er du parat til at bevæge dig i en ny retning. Det handler både om at finde dit eget værd, men også at blive bevidst om dine værdier. Nye evner og talenter kan spire frem, hvis du tør udfordre dig selv.  

Senere i marts og frem til midt i juni gør en anden markant indflydelse sig gældende. Det bliver en periode med flere omvæltninger, og måden du klarer disse på afgøres af din personlige udvikling og modstandskraft. En stor styrke tilgår dig, og via den kan du markere dig personligt og engagere dig dybt i en sag, du brænder for. Det samme, er muligt i et job eller andet, der giver dig både indflydelse og ansvar.

Der sker meget for dig i første halvår, og tiden fra midt i juni til først i november er en periode, hvor du har brug for at sunde dig og reflektere over det, der sker og nyde de faste elementer i dit liv.

 

Kærlighed og samvær

Du er blevet rigtig god til at flirte, hvilket du sagtens kan få glæde af i dit forhold, men også hvis du ønsker at finde en partner. En langt større intensitet vil du opleve i dit parforhold, og det skyldes primært ændringer hos dig selv. Du kan i den grad blive ramt og overvældet af følelser, men det kan både være på den gode måde, eller hårde hvis du bryder et forhold. Særligt fra starten af juni til starten af oktober er du stærkt tiltrukket af din kæreste. Det er altså muligt, at livets store forandringer går gennem dit kærligheds- og følelsesliv.

Fra foråret begynder en periode på et par år, hvor du bliver mere medfølende, får lettere ved at udtrykke følelser og bliver lettere bevæget. Det er også noget dine venner mærker, og dem åbner du mere op overfor. Særligt i juni fører det til nogle gode og dybe samtaler.

 

Hjem og familie

Du foretrækker normalt at have stabile rammer og rolige familieforhold, men de sidste ca. fire år har der alligevel været mange ændringer, og det fortsætter nogle år endnu. Når det gælder familien er det muligt, at forandringer opstår i forhold til familiens forskellige behov. Det samme gælder din boligsituation, og hvis du endnu ikke har handlet på det, kommer der fra foråret flere oplagte muligheder. Det gælder om at slå til, når det rigtige viser sig, hvis du overvejer at flytte. En ny bolig er oplagt, hvis du mangler plads. Glæden ved dit hjem er mindst lige så vigtig, og det handler ikke om, hvor meget plads du har. Glæden rykker ind, når du har det godt sammen med familien, og her har du noget at glæde dig til, for det kommende år skruer op for de fælles fornøjelser.

 

Sundhed og velvære

Livets store ændringer får også betydning her, og særligt den robusthed og styrke, du opnår fra sidst i marts til midt i juni, gælder det om at bruge fornuftigt. Brug den ikke uhæmmet da overdrivelse vil tage hårdt på dig, hvilket handler om både din fysik eller din psyke - måske begge dele. I det hele taget er det din psykiske sundhed, du bør vise mere af din opmærksomhed, hvis ellers alt andet er, som det bør være.

 

Årets muligheder

Et personligt gennembrud er inden for rækkevidde nu.

Læs også