Horoskop for Vandmand

20. januar - 18. februar

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Dagens horoskop for Vandmand

18. oktober

Udlængslen har sit tag i dig, og du vil befinde dig langt væk fra dine hjemlige og vante omgivelser. Du har en interesse i det, der sker omkring dig.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Vandmand

Uge 42

Viden og forståelse er ugens vigtige tema. Har du været i gang med at erhverve dig kundskaber, kan du nå en milepæl nu. Det kan oven i købet være, at du får papir på det, du har lært. Har du forudsætningerne, kan det være dig, der sørger for at uddanne eller vejlede andre. Du brænder for det, du gør, fordi du får gode tilbagemeldinger. Fredag er det hele slut, så husk at nyde det.

Månedens horoskop for Vandmand

oktober 2021

Er du i gang med et studie, efteruddannelse eller andet, der opgraderer din viden og dine færdigheder, bliver det en spændende tid. Det giver dig nogle gode muligheder på arbejdsmarkedet eller mod til helt private forandringer. Du står i et godt og kærligt lys den 13., hvilket også byder på muligheder. I månedens sidste dage bør du afveje, hvor og hvordan du bruger dine kræfter, så du ikke gør noget forgæves.

Årets horoskop for Vandmand

2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.