Horoskop for Vandmand

20. januar - 18. februar

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Vandmanden

Dagens horoskop for Vandmand

23. februar

Mentalt skifter du kurs, og det er andre ting og værdier, der på den måde optager dine tanker. Dine samtaler rummer en større grad af omsorg om empati.  

Ugens horoskop for Vandmand

Uge 8

Du kan ikke undgå at lægge mærke til, at der sker meget omkring dig i øjeblikket. Der dukker mennesker op, som hver især har noget særligt at byde på eller at opfordre dig til at gøre. Det er næsten umuligt ikke at lade dig påvirke, og det skal du også endelig gøre. Tag for dig af den inspiration folk dukker op med. Du er altid interesseret i noget nyt, og i øjeblikket har du selvtillid og heldet med dig.

Årets horoskop for Vandmand

2024

Året som helhed

Heller ikke i år bliver noget gennemsnitsår, og det har du fået en forsmag på i løbet af foråret 2023. Hvis du endnu ikke har taget det helt store forandrende skridt, så har du i hvert fald forberedt dig godt på, at det skal være i år, du lægger dit liv radikalt om. Strit ikke imod forandring, for så vil du opleve, at de bliver dig pålagt udefra, og det vil opleves langt mere problematisk end at vælge selv. Det er særligt i januar og november, du oplever vigtige overgange og forandringer. Du må regne med, at du kommer igennem hele dit følelsesregister, når forandringens vinde blæser som nu.

Dit fokus på at opbygge et solidt fundament, er godt at have med, når du foretager retningsskifte. Men det gælder også dit økonomiske grundlag, hvor du langsomt og sikkert får bygget noget holdbart op. Det er også relevant, hvis du vælger at gå selvstændig, eller hvis du har alderen til at trække dig fra arbejdsmarkedet. I så fald formår du at tilpasse din økonomi herefter.

Sommeren og slutningen af året er tidspunkter, hvor du må arbejde mere for at skabe resultater. Selv i modvind når du, hvad du holder dig for øje, og et godt råd er, at du belønnes ved at være opfindsom.

 

Kærlighed og samvær

Der foregår en rivende udvikling med dig, og det stiller krav til din partner om at gå med i denne proces. Hvis ikke det sker, er der en sandsynlighed for, at I udvikler jer i hver jeres retning, og hvis forskellene bliver for store, er forholdet i fare.

De kræfter, du bruger på at skabe dig et solidt fundament, har også med dit parforhold at gøre eller med personer, der står dig meget nær. Selvfølgelig er du påvirkelig, hvis sådanne forbindelser brydes. Året generelt byder heldigvis på mange gode og kærlige oplevelser, og de største forandringer er dem, der foregår inde i dig selv. Søger du efter venner eller en partner, er det fra juni og året ud, din søgen bliver belønnet.

 

Hjem og familie

Det, at du søger og bygge dig et solidt fundament økonomisk, smitter også af på din boligsituation. Egentlig er det omkring hjem og familie, du ønsker dig mest stabilitet, men de seneste flere år har det ikke været sådan. Det er ikke alt, du selv kan styre, og derfor må du indimellem tilpasse dig omstændighederne og andre af dine familiemedlemmers behov.

Gode oplevelser tager du med dig fra året, der er gået, og frem til juni er der en særlig glæde i familien. At familien vokser er en anden mulighed, og det er med stor glæde til følge. Er det i din egen familie, følger der også et ønske om mere plads, hvis familien har vokseværk.  

 

Sundhed og velvære

Læg endelig mærke til din krops signaler, for på den måde kan du foregribe langt de fleste fysiske skavanker, der måtte dukke op. Men i virkeligheden er det din psyke, der er mest udpeget, og det gør det vigtigt at tænke gode og positive tanker. Du vil både have perioder, hvor du føler dig stærk og uovervindelig, men det modsatte gør sig også gældende. Her er det vigtigt, du holder dig selv oppe ved at bruge din stærke indre kraft. Gør du det, kan ingen modvind lægge dig ned.

 

Årets muligheder

Det er ved at gennemgå større forandringer, du kommer til at lande på rette hylde.

Læs også