Vandmand

20. januar - 18. februar

Dagens horoskop

19. juni

Er der spørgsmål, du søger svar på, kan du finde den rette at spørge. Nu, hvor kommunikationen er underdrejet, gælder det om at udvælge din kilde med omhu.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Dine holdninger til hvordan hjemmet og familien skal fungere, har før givet anledning til modstand. Du har, sikkert med rette, fået skyld for at være lidt firkantet. Men netop nu er det sandsynligt, at familien er mere imødekommende overfor dine forslag. Større ændringer må du stadig præsentere på den helt rigtig måde, og måske er det bedst, hvis du kan tage det i flere tempi.

Månedens horoskop

juni 2021

En vis usikkerhed har sit tag i dig, og det forvirrer. Du må finde ud af, hvad det er, der påvirker dig, og i hvilket grad det kan ændre dit fundament. Det værste du kan gøre er at stritte imod enhver forandring. Gå med i processen og kig efter de muligheder, der byder sig både privat, men også professionelt. Der er romantik i luften, og hvis du er på udkig efter en at dele din tid med, så vil der dukke en eller flere kandidater op.   

Årets horoskop

2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.