Tvilling

22. maj - 21. juni

Dagens horoskop

19. juni

Der er flere øjne, der hviler på dig, og heri kan der ligge en forventning om, at du går forrest i en bestemt sag. Sørg for, at alle befinder sig godt.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Omgivelserne kan afkræve dig svar, du ikke er parat til at give. Her gælder det om at tænke dig godt om. Du kan svare ud fra en mavefornemmelse, men det sikreste er, at du tager dig god tid og først svarer, når du er sikker i din sag. Brug tiden til at undersøge alle forhold af betydning, og vend tilbage i løbet af næste uge. Det gælder også selv om det kan forsinke eller sætte ting i stå.

Månedens horoskop

juni 2021

Din planet går baglæns indtil den 22. – normalt en eftertænksom tid med lavt tempo. Men når det gælder tempoet, er du stadig på mærkerne. Du får dog tid til at efterrationalisere og tænke dig godt om. Nye projekter kan du med fordel vente med at sætte i søen til næste måned eller efter sommeren. Anden halvdel af juni bliver du meget mere meddelsom, og du kan dele nogle af dine tanker og planer med andre.     

Årets horoskop

2021

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det. Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året. Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang. Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiller sig fra 11. til 29. august.