Horoskop for Tvilling

22. maj - 21. juni

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.

Dagens horoskop for Tvilling

28. juli

Nu skifter din planet tegn, og det kan få dig til at stikke næsen frem og turde sige, hvad du måtte have holdt tilbage. Du handler med mere rank ryg!

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Tvilling

Uge 30

På områder, hvor du har følt dig presset, fx omkring din økonomi, er der nu bedre udsigter. Din tid får du mulighed for at dele mellem familien, såvel som dine egne interesser. Det hjælper en hel del, at du kan slippe tanker omkring dine arbejdsmæssige forhold eller andet, der ikke har med ferien at gøre. Rejsedage i weekenden kan være forbundet med forhindringer, så giv dig god tid!

Månedens horoskop for Tvilling

juli 2021

Du bruger dig selv, men spar på kræfterne i dagene omkring den 6., så du ikke brænder ud. Din dømmekraft er nedsat, så undgå aftaler, der binder dig, eller som har med økonomi at gøre. Den 11.-12. står du i en langt bedre situation og har heldet med dig. Nu følger en dejlig tid, hvor du kan nyde friheden og alt det smukke. Den 25. bliver et krævende vendepunkt, og det kan være arbejdet, der igen kalder.    

Årets horoskop for Tvilling

2021

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det. Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året. Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang. Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiller sig fra 11. til 29. august.