Horoskop for Tvilling

22. maj - 21. juni

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.

Dagens horoskop for Tvilling

23. oktober

Selvom weekenden lige er startet, er du allerede fokuseret på den hverdag, der melder sig nu, hvor efterårsferien synger på sit sidste vers.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Tvilling

Uge 42

Gode oplevelser fra weekenden tager du med dig ind i denne uge. Det kan være et festlig samvær, der har efterladt et godt indtryk, og du kan have mødt én, du har lyst til at lære bedre at kende. Lige nu er du ikke så hurtig og initiativrig, som du plejer at være. Ved et gensyn om et par uge vil du være langt mere udfarende, så der er ingen grund til at gå og ærgre dig.

Månedens horoskop for Tvilling

oktober 2021

Møder du modstand den 1., så hold inde til den 4., hvor du har langt lettere ved at markere dig. Du er i gang med at rydde op i fortiden, og sammen med alt det andet kan det give nogle hektiske dage omkring den 10. Her kan det i perioder knibe med dit overblik, så træf ikke for hurtige beslutninger. Efter den 18. genvinder du din styrke. Giv dig tid til at nyde kærlighed og venskab i dagene 16.-18.    

Årets horoskop for Tvilling

2021

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det. Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året. Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang. Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiller sig fra 11. til 29. august.