Løve

23. juli - 22. august

Dagens horoskop

19. juni

Du oplever stor imødekommenhed, hvor du end færdes, og på den måde kan det give nogle gode rejseoplevelser. Det er let at falde i snak med andre.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Energien følger ikke helt med dine ambitioner, om det du gerne vil udrette. Forsøg, om du kan alliere dig med andre, der kan give dig en hjælpende hånd. Du kan også afvente og se tiden an, for som ugen går, vender din energi tilbage. Planlæg med forsigtighed eller så lidt som muligt, da flere uforudsete begivenheder kan gribe forstyrrende ind i både arbejde og hverdag.

Månedens horoskop

juni 2021

Forhold omkring samarbejde er i fokus, og der kan fra starten af juni blive lagt op til en afslutning. Men dette blot for at et nyt kan indledes. Ændrede arbejdsforhold kan være den egentlige årsag. I parforholdet kan der også være ændringer, som kommer af din partners nye muligheder. En stærk og energisk energi mærker du fra den 11., og så er det tid til at tage styringen over dit eget liv og få tingene til at ske.  

Årets horoskop

2021

Samarbejde, parforhold og forhold til f.eks. offentlige myndigheder kommer i særligt fokus i løbet af året. Du påvirkes en del af dine nære relationer det meste af året. Selv om du selv kan markere dig og måske også være ligeglad med, hvad andre mener og synes, er der alligevel en særlig person, der kan få dig til at lytte og måske også tage imod kritik! Men det kræver, at I er helt på bølgelængde. Faktisk kan du føle dig meget inspireret af vedkommende, og et samarbejde vil falde meget fordelagtigt ud.

I maj og juni vendes din opmærksomhed mod andre områder, og her kan du især gøre opmærksom på dig selv i nogle helt specielle sammenhænge. Du har en viden, som ligger på et specialområde, hvor man skal være trænet i at forstå eller opfylde nogle særlige betingelser for at få hjælp. Du har heldet med dig, så hold dig ikke tilbage med at søge eventuelle tilskud i det tidlige forår.