Horoskop for Løve

23. juli - 22. august

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Dagens horoskop for Løve

28. juli

Du kan føle det som om, at du får mælet tilbage. Nu er det nemlig blevet tid til at sætte ord på nogle af alle de tanker, der har rumsteret i dig.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Løve

Uge 30

Du kan være hemmelighedsfuld, og det kan skyldes, at du ønsker at overraske andre med nogle særlige oplevelser eller aktiviteter. Spændingen kan du udløse midt på ugen, hvor det vil vise sig, om andre er med på dine lidt vilde planer. Sørg dog for, at dine planer ikke trækker unødige store veksler på din økonomi. Weekenden er bedst egnet til de stille og fortrolige samtaler.

Månedens horoskop for Løve

juli 2021

Det kræver samarbejde at få indflydelse i starten af måneden. Det gælder også i dit parforhold, hvor du må tackle en modstand på en lidt anderledes måde. Det hjælper dig også at udvise charme, hvilket du bliver langt bedre til i løbet af måneden. Det gør indtryk og giver kærlige oplevelser. Weekenden den 17.-18. byder hverdagen på udfordringer, og det kan være forhold, der giver anledning til selvransagelse.   

Årets horoskop for Løve

2021

Samarbejde, parforhold og forhold til f.eks. offentlige myndigheder kommer i særligt fokus i løbet af året. Du påvirkes en del af dine nære relationer det meste af året. Selv om du selv kan markere dig og måske også være ligeglad med, hvad andre mener og synes, er der alligevel en særlig person, der kan få dig til at lytte og måske også tage imod kritik! Men det kræver, at I er helt på bølgelængde. Faktisk kan du føle dig meget inspireret af vedkommende, og et samarbejde vil falde meget fordelagtigt ud.

I maj og juni vendes din opmærksomhed mod andre områder, og her kan du især gøre opmærksom på dig selv i nogle helt specielle sammenhænge. Du har en viden, som ligger på et specialområde, hvor man skal være trænet i at forstå eller opfylde nogle særlige betingelser for at få hjælp. Du har heldet med dig, så hold dig ikke tilbage med at søge eventuelle tilskud i det tidlige forår.