Horoskop for Løve

23. juli - 22. august

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Dagens horoskop for Løve

23. oktober

Energien er lidt tung, og det giver dig anledning til at dykke ned og finde årsagen. Nu og den næste tid er du mere dedikeret til dine nærmeste.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Løve

Uge 42

Tanker og overvejelser, der har ligget lidt i dvale hos dig, kan du nu genoptage. Det ser ud til, at den eftertænksomhed, du har gået rundt med, er givet godt ud. Du har let ved at få andre med på dine planer, og du vinder generelt sympati for dine synspunkter. Du kan knytte familiemedlemmer endnu tættere, og det kan ske ved dialog og fælles forståelse. Kom gerne lidt mere ud.

Månedens horoskop for Løve

oktober 2021

En god aftale først på måneden kan være med til at sætte skub i din indtjening og generelt forbedre din økonomi. Du har mange følere ude, og du må derfor holde tungen lige i munden. Den 15. øjner du en mulighed eller chance, der er værd at gå efter, men der følger også udfordringer med, som du må tage i stiv arm. Ved slutningen af måneden skal der arbejdes mere med stemningen på hjemmefronten.  

Årets horoskop for Løve

2021

Samarbejde, parforhold og forhold til f.eks. offentlige myndigheder kommer i særligt fokus i løbet af året. Du påvirkes en del af dine nære relationer det meste af året. Selv om du selv kan markere dig og måske også være ligeglad med, hvad andre mener og synes, er der alligevel en særlig person, der kan få dig til at lytte og måske også tage imod kritik! Men det kræver, at I er helt på bølgelængde. Faktisk kan du føle dig meget inspireret af vedkommende, og et samarbejde vil falde meget fordelagtigt ud.

I maj og juni vendes din opmærksomhed mod andre områder, og her kan du især gøre opmærksom på dig selv i nogle helt specielle sammenhænge. Du har en viden, som ligger på et specialområde, hvor man skal være trænet i at forstå eller opfylde nogle særlige betingelser for at få hjælp. Du har heldet med dig, så hold dig ikke tilbage med at søge eventuelle tilskud i det tidlige forår.