Horoskop for Løve

22. juli - 22. august

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Løven

Dagens horoskop for Løve

29. maj

Dine tanker flyver i alle retninger, og derfor er du ikke så nærværende, som du plejer at være. Pas på med ikke at gøre dig unødige bekymringer.  

Ugens horoskop for Løve

Uge 22

Vær opmærksom på, hvordan du bruger din energi. Bliver du hurtigt træt, er der noget galt. Forsøg heller ikke at presse noget igennem, hvor du med det samme mærker en stor modstand, men vent i stedet til et bedre tidspunkt. Det er dog kun først på ugen, du kan møde modstand, for herefter breder der sig en god stemning. Der opstår både hyggelige og romantiske situationer, du straks bør benytte dig af.

Månedens horoskop for Løve

maj 2023

En heftig mødeaktivet og informationsstrøm udspiller sig fra starten af måneden, og den har med job, ønsker og ambitioner at gøre. Det, du hører nu, er de første skridt til nogle større forandringer. Allerede midt i maj begynder en udvikling, der sætter fart på karrieren eller får dine ønsker indenfor rækkevidde. 21.-22. maj bør du bruge magt og indflydelse med forsigtighed. Et indre temperament tjener dig ikke på en god måde.       

Årets horoskop for Løve

2023

Året som helhed

I forbindelse med årsskiftet sker der større ændringer i din hverdag, og starten på det nye år er meget intens. Du kommer til at lære nye mennesker at kende, samtidig med at kontakten med andre bliver væsentlig mindre. Det er især din kontakt med kolleger, naboer og dem du omgås til daglig, der gennemgår en forandring. En vigtig milepæl ligger omkring den 18. januar, hvor du gør op med fortiden for at bevæge dig i en ny retning. Uddannelse, kurser eller rejser er aktuelle fra årets start, og generelt er det muligt at få din rejselyst indfriet i tiden frem til maj. I marts har rejsen et særligt formål, der enten er helt privat og personligt eller arbejdsrelateret.

Har din økonomi ikke optaget dig før, er det muligt, at nogle udefrakommende begrænsninger vil få din opmærksomhed vakt fra starten af marts. Der er ingen grund til at overreagere, men undersøg dine muligheder og sæt dig ind i de overordnede markedskræfter. Fra slutningen af august til midten af september er det godt at undersøge dit råderum, inden du bruger penge. Gør status og gennemgå dit budget.

 

Kærlighed og samvær

Det er ikke noget gennemsnitsår i dit parforhold, og det kommer sikkert ikke bag på dig. Krav og forventninger har skiftevist skulle stilles og indfris. Det har enten bragt jer tættere på hinanden eller har skabt afstand. Afhængig af hvor fasttømret dit forhold er, kan det komme styrket ud af en krise i marts eller juni.

For den Løve, der kigger efter kærligheden, er der også store forandringer i spil, for særligt i første halvår kan du møde et andet menneske, der vender totalt op og ned på dit liv.

Du lægger stadig meget energi i dine fællesskaber, og et særligt engagement er startet tilbage i august sidste år. Det vil fortsætte frem til slutningen af marts, hvorefter din rolle blive mindre, og det levner tid til at pleje andre forbindelser.

 

Hjem og familie

Du har tiden og viljen til at vise din familiære tilknytning fra slutningen af marts til midten af maj. Sandheden er også, at du har brug for at ”mærke” dit bagland. På den måde er der gode bånd, der knyttes endnu tættere, og tiden for det familiære samvær er overvejende harmonisk. Fra midt i maj fylder dine personlige ambitioner, og der er meget, du ønsker at opnå udadtil. Det er derfor godt, du har plejet dit bagland og husker at fortsætte med det.

Omkring midten af oktober og frem til december er også et godt tidspunkt at fokusere på både hjem og familie. Boligmæssige projekter er gode at starte på nu, hvor motivationen er stor og arbejdsevne tilstede.

  

Sundhed og velvære

Det kropslige fokus for Løven er forbundet med især ryg, knæ og andre led. Der vil i det kommende år være en påvirkning med mulighed for at påvirke disse områder særligt i marts og juni. Her kan du komme en skavank til livs, måske endda en du har haft igennem flere år. Omvendt er det også godt ikke at overbelaste dig selv i den periode.

Har du et behov for at træne dig til en stærkere krop, så sæt ind på det i tiden fra sidst i maj til først i juli, hvor du er særligt motiveret for at komme i bedre form.

 

Årets muligheder

Selv dine ambitiøse mål ligger i år inden for din rækkevidde.

Læs også