Horoskop for Løve

22. juli - 22. august

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Løven

Dagens horoskop for Løve

17. april

Dagen giver dig langt bedre mulighed for at skinne igennem, som den du er og at få den opmærksomhed, du har brug for - endda næsten uden konkurrence.  

Ugens horoskop for Løve

Uge 16

Det er godt at samle op på gammel viden eller at pudse nogle fagligheder af, for du vil få brug for at vise disse evner overfor andre. Skal du til en samtale eller deltage i et møde, er det også godt at være velforberedt. Der vil blive spurgt til erfaringer og evner. Er du erhvervsaktiv, kan du forvente helt nye opgaver, og det vil på en og samme tid virke både skræmmende men også enormt spændende.

Årets horoskop for Løve

2024

Året som helhed

Fra årets start har du gode muligheder for at komme videre med ambitioner, du har gjort konkrete i løbet af sidste år. Helt frem til forsommeren er der gode takter i dit professionelle liv, hvor du oplever vækst og udvikling på jobområdet. I løbet af april vil der dukke forhold op, hvor du bliver nødt til at tilpasse dig eller justere dine planer. Det vil virke forstyrrende, men du håndterer det bedst ved at være fleksibel. Har du ambitioner om at rejse og opleve mere, er det realistisk at udleve især i første halvår. Du elsker selv at sætte din kurs, men året vil vise dig, at du er langt mere afhængig af andre, end du plejer at være. Forsøg dig med en mere ydmyg tilgang til samarbejde og partnerskaber, det vil gøre tingene lettere for dig. Du vil opleve flere små succeser, og dem kan du sole dig i.

I løbet af det sidste år har du haft et skærpet blik på dine økonomiske forhold, og det kommer dig til gode, hvis samfundsforhold generelt giver ustabilitet. Du bør fastholde en både fornuftig og forsigtig holdning på dette område også i år.

 

Kærlighed og samvær

Parforholdet er et af de vigtige områder for året, og du har allerede fået nogle hints om dette i det forgangne år. Der ligger et stærkt ønske om at trænge ned i dybe følelser, men ikke nødvendigvis hos jer begge. Det er netop på denne måde, at forholdet styrkes, og hvis en af jer stritter imod, er det ikke muligt at komme tættere på hinanden. I stedet kan det øge afstanden imellem jer. Tilpasning og tilgivelse er gaver til jeres forhold!

For den single Løve er der mulighed for, at lynet slår ned, og i så fald bør du især holde øje med forårsperioden, og hvem der krydser din vej på det tidspunkt. For andre vil det være mest naturligt at opsøge fællesskabet og knytte kontakter på den måde. Det er særligt fra forsommeren og året ud, der er god energi på disse forbindelser.

 

Hjem og familie

Ønsker du dig luftforandringer, når det gælder din bolig, er de behov allerede dukket op i løbet af året, der er gået. Det er også muligt, at din partner eller andre familiemedlemmer under samme tag har ytret sådanne ønsker. I så fald er der grund til at arbejde videre med planer, der opfylder familiens behov. Sidst på året er det muligt at gøre status på dette område.

Enkelte af dine familiemedlemmer får særlig opmærksomhed, og det hænger sammen med deres særlige behov. Her må du i en periode tilbyde din hjælp, hvilket sagtens kan have med deres flytning at gøre. Behovet opstår der, hvor deres liv ændres i større grad.

  

Sundhed og velvære

Går du rundt med skavanker, der er så gamle, at du næsten ikke bemærker dem, så bør du alligevel give dem din opmærksomhed. Det er nu, du har gode muligheder for at blive sådanne gamle skavanker kvit. I den forbindelse bør du også være opmærksom på at gøre op med forhold, der belaster i din hverdag, og som dermed har indflydelse på både psyke og fysik. Med andre ord bør du gøre op med det, du føler dig tvunget til og indføre mere af det, du har lyst til. Ved slutningen af året er denne proces fuldført, og du vil både se og mærke resultatet.

 

Årets muligheder

Med en stærk beslutsomhed bliver du i stand til at gøre op med dårlige vaner.

Læs også