Horoskop for Tyr

20. april - 21. maj

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.

Dagens horoskop for Tyr

28. oktober

Det, der ikke stod klar for dig i går, står bøjet i neon nu. Med andre ord, så er du mere skarp, og en usikkerhed er vendt til at blive dit held.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Tyr

Uge 43

Det er muligt, du kan blive ramt af en følelse af ikke at være tilstrækkelig. Det kan bunde i din egen usikkerhed, og især hvis du sammenligner dig med andre. Der ligger dog også en succesoplevelse til dig, og det fjerner enhver usikkerhed og tvivl på dig selv. På jobbet kan du nå en vigtig milepæl, og når det gælder et parløb, kan du få stor glæde af den opbakning, du får herfra.

Månedens horoskop for Tyr

oktober 2021

Stemningen er intens fra starten af måneden, hvor du skal træffe en beslutning. Tør du kaste dig ud i noget nyt, og tør du vise følelser? Er du usikker, forsvinder denne usikkerhed efter den 7., hvor du stoler på dit held. I dagene omkring den 13. giver du mere af dig selv, og din indsats giver resultater. Den 16.-18. bringer dig vigtig information, og noget falder på plads. Månedens sidste dage er udadvendte og beriger dig med optimisme.

Årets horoskop for Tyr

2021

Du får alle livsområder i spil i år. Det betyder blandt andet, at du får travlt, og nogle perioder vil være mere lykkebringende end andre. Hele fem gange i årets løb får du chancen for at få succes med dine tiltag og projekter: I februar handler det fortrinsvis om udvidelse af jobmuligheder, i april får du personlig vinding, i juni har du mulighed for at udtrykke dig enten verbalt eller skriftligt, hvor du kan nå en stor målgruppe med dit budskab, i september får du hverdagen, arbejdslivet og dit velvære til at gå op i en højere enhed, og i oktober har du mulighed for at forbedre nogle livsområder, som kan give dig forbedret status.

Din største gennemslagskraft ligger i tidsrummene marts, fra midt-april til midt-maj og fra midt-august til midtseptember. Især marts kan blive din bedste tid i 2021, hvor du får mulighed for at shine og få dine drømme til at gå i opfyldelse.