Tyr

20. april - 21. maj

Dagens horoskop

19. juni

Du kan gøre en form for status omkring dine mål og ambitioner. Det gælder også, hvis der har vist sig større ændringer i dine arbejdsforhold.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Følg ikke andres anvisninger eller anbefalinger, når det gælder økonomi eller måden at investere på. Gør du det alligevel, må du være klar over, at der ikke er nogen fortrydelsesret eller garanti for disse anbefalinger. Det bedste er at afvente, at en usikkerhed er drevet over. Forhold omkring din arbejdsplads kan også være inde i en uforudsigelig periode med flere overraskelser.

Månedens horoskop

juni 2021

Fra den 3. er det familien og de nære omgivelser, der gør dig godt. Her kan du slappe af, trække dig tilbage eller studere. Den 4. er heldet med dig, og det kan både være i jobbet, på en rejse eller til en eksamen. I weekenden den 12.-13. mærker du friheden og de muligheder, der kan følge med. Omkring sankthans er der modstand på kommunikationen, og det er i det hele taget nogle dage, hvor du må arbejde med dig selv.

Årets horoskop

2021

Du får alle livsområder i spil i år. Det betyder blandt andet, at du får travlt, og nogle perioder vil være mere lykkebringende end andre. Hele fem gange i årets løb får du chancen for at få succes med dine tiltag og projekter: I februar handler det fortrinsvis om udvidelse af jobmuligheder, i april får du personlig vinding, i juni har du mulighed for at udtrykke dig enten verbalt eller skriftligt, hvor du kan nå en stor målgruppe med dit budskab, i september får du hverdagen, arbejdslivet og dit velvære til at gå op i en højere enhed, og i oktober har du mulighed for at forbedre nogle livsområder, som kan give dig forbedret status.

Din største gennemslagskraft ligger i tidsrummene marts, fra midt-april til midt-maj og fra midt-august til midtseptember. Især marts kan blive din bedste tid i 2021, hvor du får mulighed for at shine og få dine drømme til at gå i opfyldelse.