Horoskop for Tyr

20. april - 21. maj

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.

Dagens horoskop for Tyr

25. juli

Din analytiske evne er særlig skarp, og du kan både analysere, hvad andre har sagt, men også efterrationalisere på dine egne udtalelser.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Tyr

Uge 29

Det gælder om at få så meget ud af din idérigdom som muligt. Det er særligt først på ugen, du kan mærke en næsten uudtømmelig strøm af gode og kreative energier. Herefter gælder det om at komme videre med det, der fungerer i praksis, og her vil det hurtigt vise sig, hvad der ikke kan lade sig gøre. Trods et par fejlskud skal det ikke sætte dig i stå, du har stadig flere drømme.

Månedens horoskop for Tyr

juli 2021

Sommeren skal nydes, og du ved lige hvordan! Dagene 6.-8. rummer dog udfordringer og anstrengelser. Din nydelsestrang kan blive dyr, og du må passe på pengene i disse dage. Friheden kan du til gengæld ikke gå på kompromis med. Midt på måneden kan blive meget romantisk, og det er endnu en af sommerens nydelser. Herefter kan du tage hul på en festlig periode, og den vil især inddrage dine venner.  

Årets horoskop for Tyr

2021

Du får alle livsområder i spil i år. Det betyder blandt andet, at du får travlt, og nogle perioder vil være mere lykkebringende end andre. Hele fem gange i årets løb får du chancen for at få succes med dine tiltag og projekter: I februar handler det fortrinsvis om udvidelse af jobmuligheder, i april får du personlig vinding, i juni har du mulighed for at udtrykke dig enten verbalt eller skriftligt, hvor du kan nå en stor målgruppe med dit budskab, i september får du hverdagen, arbejdslivet og dit velvære til at gå op i en højere enhed, og i oktober har du mulighed for at forbedre nogle livsområder, som kan give dig forbedret status.

Din største gennemslagskraft ligger i tidsrummene marts, fra midt-april til midt-maj og fra midt-august til midtseptember. Især marts kan blive din bedste tid i 2021, hvor du får mulighed for at shine og få dine drømme til at gå i opfyldelse.