Horoskop for Tyr

20. april - 20. maj

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Tyren

Dagens horoskop for Tyr

21. februar

Du er mere robust, når det gælder om at beskytte dine nærmeste fra det, andre siger. Enten giver du svar på tiltale eller lader kritikken prelle af.

Ugens horoskop for Tyr

Uge 8

Søger du stærke, modige og indflydelsesrige personer at slå dig sammen med, så har du sikkert allerede udset dig en potentiel mulighed. Det er i indeværende uge, du finder ud af, om jeres kemi og fælles holdninger passer sammen. Det er der god sandsynlighed for, og der ligger store muligheder i sammen at transformere, forbedre og forandre. Det kan ske professionelt eller via en interesse, du har.

Årets horoskop for Tyr

2024

Året som helhed

Det bliver en hurtig start på hverdagen, når året begynder, og du har sikkert allerede forberedt dig grundigt og lagt nødvendige planer for det nye år, hvor både udland og uddannelse er aktuelt fra starten. Siden maj sidste år har du følt dig i en god rytme og velsignet med en stor portion lykke og medvind. Det fortsætter og er især mærkbart frem til juni. Dine livsmål og ambitioner i karrieremæssig retning får et skub, og du kommer godt videre, hvis du altså befinder dig der, hvor du gerne vil være. Hvis ikke, så er det nu, du foretager de helt store ændringer enten først eller sidst på året, når du bliver klar over, at du ikke har fulgt din egen vej. Er det tilfældet, fik du et hint herom tilbage i forsommeren sidste år.

Foråret er en tid med overraskelser, både fordi du selv overrasker dine omgivelser ved at bryde med det, du plejer, men også hvor du må navigere i pludselige forandringer. Her er det samfundsforhold, der griber forstyrrende ind på dine planer og måske din økonomi. Med opfindsomhed og din sædvanlige tålmodighed klarer du bedst den slags overraskelser.

 

Kærlighed og samvær

Du udstråler overskud og godt humør, hvilket har alletiders effekt på din kontakt med andre. Der er en god og seriøs dialog mellem dig og din partner først på året, og hvis tiden er til vinterferie, så læg den i januar!

Venskaber er generelt i en god udvikling i år, og du mærker det allerede først på året, hvor gensidig venskabelig støtte finder sted. Særligt i maj vil lidt af et venskabeligt eventyr finde sted. Senere dukker der flere muligheder op for at udvide vennekredsen. Samvær i grupper og fællesskaber får du også større interesse for, og det fører nogle dyre medlemskaber med sig hen over sommeren og sidst på året.

For den single Tyr er maj/juni et godt tidspunkt til at opsøge lykken via en date, og du er villig til at viser din kærlighed. Det etablerede parforhold har særlig godt af din opmærksomhed i andet halvår.

 

Hjem og familie

Dine hjemlige omgivelser kræver en del af dig. Er du flyttet sidste år, ligger der stadig en masse energi, tid og penge i at komme ordentlig på plads, så din bolig stråler og tager sig godt ud. Har du gået med ombygningsplaner, vil du naturligt også overveje, om din bolig passer til dit behov. Er det ikke tilfældet, er flytning først eller sidst på året en mulighed. Når det gælder dit familiære ophav, bliver du langt mere opmærksom på, hvad det betyder for dig. Der vil dukke skelsættende begivenheder op, måske fordi familiemedlemmer foretager sig noget radikalt, der er med til at ruske op i din fortid.  

 

Sundhed og velvære

Du har allerede skruet op for livsnydelse og selvforkælelse i året, der gået, og det fortsætter. Det er her, hvor du skal være opmærksom på, om det sætter sig fysiske spor, der ikke er godt for dit helbred. Særligt i første halvdel af året bør du have fokus på din krop, og husk alle de gode ting, du kan gøre for dig selv. Dit gode humør er i sig selv en sundhedsfremmende faktor, så i virkeligheden kan du måske nøjes med at værne om netop det.

 

Årets muligheder

Du evner at gennemføre en større forandring, der får betydning på mange livsområder.

Læs også