Horoskop for Vædder

21. marts - 19. april

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Dagens horoskop for Vædder

28. juli

De mentale planeter skifte tegn, og det kan give en fornyet kraft på dette område. Nye perspektiver vinder indpas, og nye tanker trænger sig på.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Vædder

Uge 30

En begejstring og et mod får dig til at slippe tøjlerne og måske også al fornuft. Men virkeligheden viser sig hurtigt, og du får igen jordforbindelse. Det kan også være de mere hverdagsagtige krav, der holder dig fra at springe ud i noget nyt. Det gælder om at finde en balance, for du vil ikke gå slip af det, der giver dig spænding, men du vil også handle med fornuften i behold.

Månedens horoskop for Vædder

juli 2021

Det er ikke let at finde balancen mellem arbejde og fritid. Energi har du masser af, men det er alligevel svært at få resultater ud af dine anstrengelser. Kærligheden kan du også arbejde på, og det fremkalder romantiske toner midt på måneden, som du kan glæde dig over. Selvtilliden svulmer sidst på måneden, og du kan let komme til at tage munden for fuld. Gør du det, går du en meget travl tid i møde.

Årets horoskop for Vædder

2021

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – det er i april og oktober. I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater. Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender.

I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange idéer. Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej. Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.