Horoskop for Vædder

21. marts - 19. april

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Dagens horoskop for Vædder

28. oktober

Det går meget lettere med forståelsen mellem mennesker, og nu er du ikke i tvivl om, hvad andre brænder for. I parforholdet er der også gode toner.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Vædder

Uge 43

Det er ikke let at forfølge dit mål eller en ambition og samtidig tage store hensyn i et samarbejde eller i et parforhold. Det kan skyldes jeres vidt forskellige prioriteringer. Nu kan du glæde dig over, at du genvinder mere kontrol, og i mindre grad følger en fælles kurs. Du behøver ikke at lægge et parløb bag dig - sæt i stedet din egen dagsorden, og gør det overbevisende.

Månedens horoskop for Vædder

oktober 2021

Den 6.-10. lægger du et stort engagement i et samarbejde eller i dit parforhold. Det er muligt at finde en god løsning og indgå en aftale, ikke mindst fordi der er en fleksibel holdning. Når det gælder arbejdsforhold, er oktober tidspunktet, hvor det igen begynder at rykke. Den 16.-20. har du heldet med dig og er let at begejstre, men umiddelbart lige efter venter også store udfordringer, så tag ikke munden for fuld.

Årets horoskop for Vædder

2021

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – det er i april og oktober. I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater. Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender.

I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange idéer. Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej. Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.