Horoskop for Vædder

20. marts - 19. april

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Vædderen

Dagens horoskop for Vædder

22. februar

Venus, kærlighedens planet, forenes med din planet. Det giver flirtende og romantiske undertoner. Forhold, der starter nu, går en spændende tid i møde.  

Ugens horoskop for Vædder

Uge 8

Dit engagement og tilknytning til grupper bliver stærkere, og det er muligt, at det også er stærke personer her, der får dig til at tilslutte dig et fællesskab. Du er hårdtarbejdende, men ikke mere end du også lægger mærke til andre omkring dig. En stærk gensidig tiltrækningskraft fascinerer, og hvis du fanger en flirt, kan det let føre mere med sig, hvis du ønsker det. Du får nogle kærlige oplevelser.

Årets horoskop for Vædder

2024

Året som helhed

Der er god mulighed for, at du får en helt ny start i det nye år. Er arbejde og karriere aktuelt, er det især her det nye finder sted. Du er meget målrettet, så det du sætter dig for, er det der får liv og næring til at komme godt fra årets start. Et jobmæssigt fokus vil smitte af på din økonomi, så også her kommer du godt fra start, hvilket mærkes især de første to måneder. April er også en periode med fokus på økonomi, men det er ikke alt, du har indflydelse på. Særligt kan pludselige begivenheder udefra gribe forstyrrende ind og give flere udgifter end indtægter. I månederne efter april er der god mulighed for at genvinde det tabte.

Både nysgerrighed og udlængsel får sit tag i dig fra slutningen af april, og den kan du vælge at stille på flere måder. Et behov for luftforandring stimuleres godt ved at rejse og generelt komme ud og se dig omkring. Mentalt har du også brug for at udvikle dig, så et kursusforløb eller en kortere uddannelse er også en mulighed.

Får du lyst til at forandre ved din bolig, får det dig til at undersøge flere forskellige muligheder. Tænker du på en flytning, så vær ikke for hurtig på aftrækkeren, for næste år vil på flere måder være mere oplagt til det.

 

Kærlighed og samvær

Fra sidst i januar og en måned frem er du på god bølgelængde med din partner, og det er en kærlig periode. Du har dog en tendens til at begrave dig i arbejde eller dine helt egne projekter, så hvis du skal have noget ud af den kærlige energi, må du prioritere den. Netop dit jobfokus fremkalder gode forbindelse til dine kolleger, men også venskaber blomstrer og vokser sig stærke i februar-marts. Sæt ikke dette over styr, når du hen over sommeren har en tendens til at tale før du får tænkt. Det er især et problem, hvis du bliver frustreret, og dit temperament løber af med dig.

Gode tendenser er der også fra sidst i juni og ind i juli, og her vil en rejse med din partner bringe jer nye oplevelser og en god mulighed for at få talt sammen.

Den mest kærlige periode har du til gode i årets sidste kvartal. Her får du virkelig fornemmelsen af, at det du sender ud, kommer mange gange tilbage, så skru endelig op for den kærlige tone.

 

Hjem og familie

Har du søskende, vil du i løbet af foråret opleve en god udvikling i forhold til dem. Et godt forhold har mulighed for at blive endnu tættere, og der hvor en forbindelse er gået tabt, har du succes med at genskabe kontakten. Der er også en oplagt mulighed for at knytte dig tættere til dit lokalsamfund, hvilket vil føles som en slags udvidelse af din familie eller generelt få dig til at føle dig mere på hjemmebane der, hvor du bor.

Går du med tanker om forbedringer af din bolig, kan håndværkerne rykke ind i løbet af efteråret. Går det ikke helt efter din plan, kan de før omtalte tanker om at flytte dukke op igen.

 

Sundhed og velvære

Særligt sommer og sensommer kører du dig selv hårdt på det mentale område, og du vil få øjnene op for, hvad perioder i stilhed gør for dig. Den spirituelle side i dig får større betydning i disse år, så zoneterapi og akupunktur er nogle behandlinger, du bliver meget nysgerrig på, hvis ikke du kender til dem i forvejen.

 

Årets muligheder

Hvis du kan drømme det, kan det blive virkelighed!

Læs også