Vædder

21. marts - 19. april

Dagens horoskop

19. juni

Ret din opmærksomhed mod den, du holder af. Det gør noget ved din partner at få din opmærksomhed, og så kan du sætte kursen for en god weekend.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Det kan blive en rolig start på ugen, hvor du kan nyde den tid, du har hjemme. Forhold, der har med hjem, familie og bolig at gøre, kan du få gjort færdige. Men du er ikke én, der kan sidde og nyde stilheden ret længe ad gangen, og sidst på ugen er du videre med helt andre projekter. Nu er det dine egne interesser og det, der begejstrer dig, som du gerne vil bruge tid og energi på.

Månedens horoskop

juni 2021

Nye arbejdsmæssige strukturer gør sig gældende, og de kan ske som konsekvens af en usikker økonomi. Ændringer kan også betyde, at din egen økonomi befinder sig i en usikker periode. Du kan kæmpe bravt for eller imod ændringer, men du er oppe mod stærke kræfter, så afvej din indsats. Fra den 11. bliver det hele lidt lettere og meget sjovere. Du har tilkæmpet dig dit eget territorium, hvor du kan herske.

Årets horoskop

2021

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – det er i april og oktober. I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater. Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender.

I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange idéer. Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej. Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.