Horoskop for Stenbuk

22. december - 19. januar

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.

Dagens horoskop for Stenbuk

25. juli

Enten kan der komme nogle sandheder på bordet, eller også kan du fornemme det modsatte, at der tilbageholdes oplysninger. Du må være parat til en svær snak.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Stenbuk

Uge 29

Det er ferietid, og uanset om du holder ferie eller ej, kan du nyde de spontane afbræk fra din hverdag. De gode ideer hertil kan komme fra andre, og du bør ikke overveje sådanne tilbud for længe. Dit behov for at komme væk hjemmefra er stort og kan sagtens indfries. Sidst på ugen kan der opstå en diskussion, og det er bedst ikke at stå alt for stejlt, hvis du vil undgå konflikt.

Månedens horoskop for Stenbuk

juli 2021

Det er ikke en udbredt velvilje, du møder i staren af juli. Den kan opstå via stridbare personer, eller en skuffende tilbagemelding fra en offentlig instans. Du må finde på andre måder at trænge igennem på. Et godt råd er værd at lytte til den 12., og det kommer fra én, der kender dig godt. Brug tiden herefter til at komme lidt omkring i ferielandet. Der er smukke steder og situationer, du kan nyde med andre.

Årets horoskop for Stenbuk

2021

Du får markant større handlefrihed i år. Du vil straks fra årets start mærke en enorm lettelse, blandt andet fordi du nu kan disponere selv, og du føler dig ikke underlagt andres dagsorden. De idéer, du får i år, vil du have stor sandsynlighed for at følge til dørs og endda få succes med. Der er dog nogle måneder, hvor du ikke kører så hårdt på. Det er, fordi det er en slags research-periode, hvor du prøver at forbedre eller dygtiggøre dig. Det drejer sig især om tidsrummet 23. maj-11. oktober.

Det kan være klogt at holde lidt igen med nye tiltag, men du har masser af energi til at planlægge senere fremstød. Du virker progressiv i din tænkemåde, men dybest set følger du en gammel visdom, som du ikke kan lægge fra dig. Årets bedste dage, hvis du ønsker at opnå succes, ligger omkring 12.-25. maj, 3. juni, 23. august og 5.-29. september.