Stenbuk

22. december - 19. januar

Dagens horoskop

19. juni

Du kan have et par hængepartier, som det kribler i fingrene at komme videre med. Men hvis tiden eller omstændighederne ikke er gunstige, så lad dem ligge.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Du har ikke i sinde at følge i andres fodspor eller gøre, som du plejer. Det ligner ellers ikke dig på den måde at bryde med normer og holdninger. Men for nuværende kan det være det, der giver mest mening. Du befinder dig i en periode med et vist pres, så tag dine forholdsregler, så du undgår at blive stresset. Det er dog nok mest andre, der er bekymrede for dit ve og vel.

Månedens horoskop

juni 2021

Det er en travl måned, du står overfor, og nogle opgaver kan kræve ekstra tid og grundighed. Efter den 22. kan du igen mærke, at tingene begynder at accelerere, om end det stadig går trægt. Et forandringsaspekt gør sig gældende i hele måneden, og du kan sætte spørgsmål ved nogle grundlæggende forhold om dig selv og dine mål. Det kan være samfundsforhold der gør, at du må tilpasse dig de nye tider.

Årets horoskop

2021

Du får markant større handlefrihed i år. Du vil straks fra årets start mærke en enorm lettelse, blandt andet fordi du nu kan disponere selv, og du føler dig ikke underlagt andres dagsorden. De idéer, du får i år, vil du have stor sandsynlighed for at følge til dørs og endda få succes med. Der er dog nogle måneder, hvor du ikke kører så hårdt på. Det er, fordi det er en slags research-periode, hvor du prøver at forbedre eller dygtiggøre dig. Det drejer sig især om tidsrummet 23. maj-11. oktober.

Det kan være klogt at holde lidt igen med nye tiltag, men du har masser af energi til at planlægge senere fremstød. Du virker progressiv i din tænkemåde, men dybest set følger du en gammel visdom, som du ikke kan lægge fra dig. Årets bedste dage, hvis du ønsker at opnå succes, ligger omkring 12.-25. maj, 3. juni, 23. august og 5.-29. september.