Horoskop for Stenbuk

22. december - 19. januar

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.

Dagens horoskop for Stenbuk

26. oktober

Andre tager initiativ og gør sig gældende i dag, men det påvirker ikke din indflydelse, tværtimod kan du opleve at andre gør, som du har foreslået.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Stenbuk

Uge 43

Opgaver, du egentlig ser som en fælles opgave, kan ende med at blive dit ansvar alene. Det kræver en anden tilgang end sædvanligt, hvis du skal uddelegere opgaver til andre. Måske skal der en form for belønning til, hvis du skal have afsat de udestående jobs, der skal udføres. Eller du kan vælge at, se en fortjeneste i, at du selv i en periode påtager dig en større arbejdsbyrde.

Månedens horoskop for Stenbuk

oktober 2021

Det er dine personlige projekter og din karriere, der kommer til at fylde det meste af måneden. Du lægger meget energi i det, du foretager dig, og bør sørge for, at andre ikke løber med æren. Har du opnået noget i dagene den 16.-20., der er grund til at fejre, bør du ikke holde dig tilbage. Særligt ved månedens afslutning kan du kombinere både arbejde og fornøjelser. Flere kærlige stunder byder måneden også på.  

Årets horoskop for Stenbuk

2021

Du får markant større handlefrihed i år. Du vil straks fra årets start mærke en enorm lettelse, blandt andet fordi du nu kan disponere selv, og du føler dig ikke underlagt andres dagsorden. De idéer, du får i år, vil du have stor sandsynlighed for at følge til dørs og endda få succes med. Der er dog nogle måneder, hvor du ikke kører så hårdt på. Det er, fordi det er en slags research-periode, hvor du prøver at forbedre eller dygtiggøre dig. Det drejer sig især om tidsrummet 23. maj-11. oktober.

Det kan være klogt at holde lidt igen med nye tiltag, men du har masser af energi til at planlægge senere fremstød. Du virker progressiv i din tænkemåde, men dybest set følger du en gammel visdom, som du ikke kan lægge fra dig. Årets bedste dage, hvis du ønsker at opnå succes, ligger omkring 12.-25. maj, 3. juni, 23. august og 5.-29. september.