Skytte

23. november - 21. december

Dagens horoskop

19. juni

Tanker, du går med, hvor det kan være udfordrende at se løsninger, kan du fint vende med en, du er på god bølgelængde med. Du får et andet syn på dine tanker.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

De tiltag, du har taget i og omkring dine hjemlige rammer, kan du gå lidt i stå med. Det kan være en svær erkendelse, da du slet ikke er kommet i mål. Bedst er det, hvis du kan holde en pause og vende tilbage senere på året. Det gælder også, selv om du må inkassere nogle stikpiller for dit ufærdige arbejde. Der vil være andre og vigtigere ting, der kommer til at optage dig.

Månedens horoskop

juni 2021

Et økonomisk overskud kan du forkæle familien med i starten af måneden, eller du kan forbedre nogle hjemlige forhold. I det hele taget befinder du dig godt hjemme, og du kan forberede dig på en god sommer her. Tiden omkring sankthans byder på stort overskud, og hvis omstændighederne tillader det, kan du invitere til at fejre denne aften i dine egne rammer. Netop fra sankthans liver kontakten med dine nærmest op.  

Årets horoskop

2021

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver. Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli. Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse bruge tid på din familiehistorie. Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse, til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er at vente, til det føles rigtigt indeni.