Horoskop for Skytte

23. november - 21. december

Stjernetegnet Skytte er et såkaldt ildtegn, og den er derfor fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker Skytten. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Dagens horoskop for Skytte

25. juli

Det er stadig følelser, der tales om, men tonen kan være en anelse mere alvorlig. En gammel sag kan på den måde blive vendt på ny.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Skytte

Uge 29

Du kan være særlig nærtagende og følsom, men det handler ikke om dig men dem af dine kære, du gerne vil tage dig af. Du kan få rig lejlighed til at være noget særligt for familien, hvis du er taget på ferie. Hverdagen byder på flere afbræk, der giver en tiltrængt fornyelse. Det kan samtidig opleves som en frihed, du har længtes efter. Ugens slutning markerer et større skifte.

Månedens horoskop for Skytte

juli 2021

Det er svært at sætte dig i andres sted den 6., og du forstår måske slet ikke, hvad der bliver sagt. Misforståelser kan dog hurtigt afklares, og især den 12. er situationen helt anderledes. Her er du skarp i en forhandlingssituation. Midten af måneden svinger du godt i fællesskab med andre, hvilket giver god karma til dit parforhold. Slutningen af juli kan blive festlig, men festen har sin pris, og det kan blive en dyr fornøjelse.

Årets horoskop for Skytte

2021

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver. Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli. Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse bruge tid på din familiehistorie. Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse, til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er at vente, til det føles rigtigt indeni.