Horoskop for Skytte

22. november - 20. december

Stjernetegnet Skytte er et såkaldt ildtegn, og den er derfor fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker Skytten. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Skytten

Dagens horoskop for Skytte

4. marts

Samtaleemner fra sidste uge hænger ved, men der dukker alligevel en ny vinkel op. Det er særligt din partner eller et familiemedlem, der bliver inspireret.  

Ugens horoskop for Skytte

Uge 10

Du formår at dreje din kommunikation i en kreativ retning, og det vil hjælpe dig i flere situationer. Det er især først på ugen, du på den måde trænger igennem med et nyt eller vigtigt budskab. Der er også misforståelser i luften, og det er særligt sidst på ugen, du må holde lav profil. I stedet er der familiemedlemmer, der ønsker en særlig omsorg, og det kommer en del af weekenden til at gå med.

Årets horoskop for Skytte

2024

Året som helhed

En dejlig karisma og udstråling har du stor glæde af fra årets start. Det gør det meget lettere at forbedre arbejdsforhold og hverdagsrytmen, som er en opgave, du også har arbejdet på i det forgange år. Regn med, at du får en hel del at se til i månederne frem til juni. April er god til at gå i tænkeboks, når det gælder dine kreative ideer, som du har mange af. Er du på arbejdsmarkedet, er det her, de gerne vil udfolde sig, men der går lidt tid fra idé til handling. Forfølg endelig en drøm på dette tidspunkt, for du er samtidig så fornuftigt, at du går efter drømme, der er realistiske at udføre. Anden halvdel af året har du generelt gode kort på hånden, når det gælder samarbejde. Det letter en arbejdsbyrde men kræver også tålmodighed, når andre skal tages med på råd.

August og december er måneder med flere bump på vejen, som skal forceres. Det gør du ved at sætte farten ned, trækker på samarbejde og i øvrigt sætte ind med handling, når tiden og omstændighederne er optimale. Her er altså en indbygget sikkerhed for, at du ikke ekspanderer ud over alle grænser, og at du får både fornuft og kvalitet med i det, du foretager dig.

 

Kærlighed og samvær

Du har i år noget godt at se frem til netop, når det gælder kærlighed og parforhold. Året starter godt, fordi du og din partner har taget jer god tid til hinanden i løbet af jul og nytår. Der er sat ind på parforholdskontoen. Din udstråling i starten af året er en, du kan bruge til at komme i kontakt med andre, hvis du leder efter en partner eller en ven. Selskab behøver du ikke at mangle. I løbet af foråret vil du være særlig optaget af romantiske forbindelser, og der kan i den forbindelse dukke en tidligere kæreste op.

Modsætninger mødes i november og december, hvilket giver sig til udtryk i forskellige meninger hos dig og din partner. Er I villige til at se en sag fra den andens synspunkt, virker det forenende og i modsat fald må forholdet stå sin prøve.  

 

Hjem og familie

Dette område har været vigtigt i året, der er gået, og bliver det også i det kommende år. Er du begyndt at lægge kræfter i en forbedring af din bolig, er det noget, du fortsætter med, da det sikkert er nogle omfattende planer. Flytter du, er det de nye omgivelser og især naboerne, du skal vænne dig til. Nabolaget kan også ændre sig der, hvor du bor.

Har du søskende, er forholdet til dem særlig vigtigt, og du støtter i situationer, hvor der er brug for det. Jeres forhold gennemgår mange følelser, så det er både muligt at blive genforenet med søskende, du ikke har haft så meget kontakt med, men også at der sker noget som gør, at I tager mere afstand fra hinanden.

 

Sundhed og velvære

Netop sundhed er noget, der fylder meget og især frem til først på sommeren. De første gode vaner er de helt rigtige skridt i en retning, har du allerede taget, så det er blot om at følge den gode trend. Du kan blive så ivrig, at du skal passe på ikke at overdriver, og hold gerne igen med for meget arbejde. Det vil ikke gavne dig, og det samme gælder, hvis en afslappet livsnydelse indtages. Alt med måde, så holder du fanen, humøret og sundheden i topform.

 

Årets muligheder

Dit arbejde på at skabe et fast fundament i bolig- og familieliv vil bære frugt.

Læs også