Horoskop for Skytte

22. november - 20. december

Stjernetegnet Skytte er et såkaldt ildtegn, og den er derfor fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker Skytten. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Skytten

Dagens horoskop for Skytte

4. juni

Fuldmånen i dag sker fra dit stjernetegn og gør møder og samvær med andre yderst spændende, for det er samtidig en tid, hvor andre overrasker dig.

Ugens horoskop for Skytte

Uge 22

Ydre omstændigheder eller personer hundser med dig. Du har fundet dig tilrettet i et behageligt tempo, hvilket ikke passer ind alle steder, og derfor oplever du kritik. Måske føler du dig presset, fordi du ikke får sagt fra, og i så fald er der ikke andet for end at tage ordet og få en dialog i gang. Der er arbejdsmæssige forhold, der har frustreret dig i pinsen, så få dem løst umiddelbart efter pinse.

Månedens horoskop for Skytte

juni 2023

Initiativrige partnere imponerer både privat såvel som på jobbet. Netop dit arbejdsliv er trådt ind i en fornyende og spændende udvikling, som du kan forvente dig meget af i det kommende år. Ved fuldmånen den 4. forventer din partner særlig opmærksomhed, så overvej, om du bør planlægge en form for overraskelse eller forkælelse. Det er godt at investere i dit parforhold eller at bruge tid på at opsøge kærligheden.  

Årets horoskop for Skytte

2023

Året som helhed

”En helt ny start” – kan blive en rammende overskrift for dit kommende år. Allerede fra årsskiftet viser du mod og initiativ til at gå nye veje, starte noget nyt og lægge alt det gamle bag dig. Først skal du dog lige have ryddet nogle økonomiske forhindringer af vejen, hvilket må ske i samråd med din partner, hvis det er et fælles anliggende. Tidligere års klods om benet får du ryddet af vejen, og det er muligt at det sker ved at et lån bliver indfriet i foråret.

I tiden frem til midt i maj er du meget idérig, og det er nødvendigt for dig at føre en eller flere af disse ideer ud i livet. Dit potentiale vokser, og det samme gør troen på dig selv. Fra maj har du din hverdag godt booket ud, og nu gælder det om at følge op, hvad du har sat i gang. Arbejdet fylder og er med til at give et godt flow i din økonomi. Er det ikke arbejde, så fylder du dagen med det, du finder berigende for dig.

Det nye i år sker også i job og karriere, hvor en omlægning både kan være situationen med, at du takker af på arbejdsmarkedet, eller du vælger at gå i en helt anden retning. I den forbindelse er det muligt, du vælger at uddanne dig på ny.

 

Kærlighed og samvær

Er du i forhold, har din partner i det seneste halve år haft sit at se til. Personlige ambitioner eller projekter fylder i en grad, så du indimellem føler dig lidt alene. Det vender dog nu i starten af året, og der bliver kvalitetstid, I kan nyde sammen i februar. Marts er også en meget kærlig måned, hvor det er let at puste liv i forholdet, og hvor begejstringen er gensidig. Det er også en tid, der er god til at opsøge kærligheden. Ander gode måneder for parforhold er september og december, hvor det primært handler om at knytte bånd og få hverdagen i både faste og festlige rammer.

 

I venskaber er det muligt, der sker udskiftninger, at nogle rejser eller befinder sig langt væk. Hen over sommer og efterår gør du en ekstra indsats for at holde forbindelse til dem, der befinder sig i udlandet eller bare ikke er inden for rækkevidde.

 

Hjem og familie

En søgen efter det perfekte sted at bo har optaget dig i nogle år, og nu er det tid til at gøre noget ved dette. Har du ikke dit eget, så tiltaler det dig at flytte i en ejerbolig. Er du flyttet, så vil du i starten af året lægge din kræfter i at sætte dit eget præg på boligen. For dig, der stadig leder, så er der ingen grund til hastværk, du skal nok finde det rette om ikke i år, så til næste år. Hellere vente på det rigtige end at gå på kompromis.

Både børn og ældre bliver mere synlige i familien generelt, måske også i forhold til at have glæde af hinanden. Det kan også være et ældre familiemedlem, der har brug for en tættere kontakt.

 

Sundhed og velvære

Skytten er et atletisk tegn, og de fleste kan lide at bruge kroppen ved at være fysisk aktive. Selvom du måske har lagt en seriøs idrætsaktivitet bag dig, er det muligt, du igen får lyst til at dyrke den samme sport, både af interesse og for at styrke helbredet. I så fald bør du tage et sådant initiativ i første halvår, for efter midten af maj er der andet, der fylder - det kunne være selvforsyning og økologi.

 

Årets muligheder

Du har virkelig en mulighed for at lægge fortiden bag dig og starte på en frisk.

Læs også