Horoskop for Vægt

23. september - 22. oktober

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Dagens horoskop for Vægt

25. juli

Du kan helt uvilkårligt komme til at bringe dit arbejde på banen, men det er ikke alle, der har lyst til at høre vidt og bredt om det og slet ikke i en ferietid.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Vægt

Uge 29

Et spændende og givende samarbejde fra sidste uge kan du fortsætte, men også gøre færdigt i denne uge. Du har fået megen inspiration og stor fornøjelse af jeres parløb, men nu er der andre opgaver, som du skal videre med på egen hånd. Denne nye proces bør dog starte med en grundig oprydning. Det er især informationer, du kan være ved at drukne i, og du må derfor være kritisk.

Månedens horoskop for Vægt

juli 2021

Starten af juli er krævende, nok mest fordi andre stiller sig på bagbenene. I familien er tålmodigheden ret lille og frihedskravet stort. Den 9. må du tage et krumspring for at få tingene på afstand. Herefter begynder brikkerne at falde på plads, og fællesskab og glæde kommer til at fylde ferietiden. Pleje af dit forhold eller en romantisk flirt er især muligt omkring den 13. Lidt mere privat kan du være efter den 22.

Årets horoskop for Vægt

2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.