Horoskop for Vægt

23. september - 22. oktober

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Dagens horoskop for Vægt

28. oktober

En usikkerhed kan blive skubbet i baggrunden nu, hvor du er meget mere optimistisk. Dine drømme kan med lidt held alligevel gå i opfyldelse.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Vægt

Uge 43

Siden slutningen af august har du været optaget af at dygtiggøre dig. Nu kan du være nået til en form for eksamen, hvor du endelig får bevis for det, du har studeret eller været på kursus i. En prøvelsernes tid kan give de resultere, du har arbejdet på. Det er tilladt at prale lidt evt. på de sociale medier, og du vil blive overrasker over de positive tilkendegivelser, du får her.

Månedens horoskop for Vægt

oktober 2021

Står du med en økonomisk udfordring ved starten af måneden, er der hjælp at hente hos et familiemedlem. Efter den 7. kan du igen disponere mere frit, og du har et positivt syn på dig selv og din situation. Det giver dig gode kort på hånden i forhold til både en partner, men også i forhold til andre du er i tæt kontakt med. En usikkerhed den 27.-29. giver både håb og drømme, med de er svære at handle på, så afvent mere klarhed.

Årets horoskop for Vægt

2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.