Vægt

23. september - 22. oktober

Dagens horoskop

19. juni

Et ældre medlem af din familie får særlig opmærksomhed, og det kan ske ved, at du aflægger denne person et besøg. Du kan tage derfra med flere nyheder.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

I både arbejde- og fritidsliv kan du stå overfor nye og spændende opgaver. Begge steder kan dine udfoldelser blive begrænset af de krav, du møder fra hjemmefronten og familien især. Som en sand mester i at afveje situationen og finde ud af, hvad du skal tage dig af først, finder du en fornuftig løsning. Der er forhold, der fremover kommer til at fylde noget mindre i din hverdag.

Månedens horoskop

juni 2021

Det vil være godt for dig at bryde med nogle rammer eller traditioner. Gør du det, kan hverdagen blive meget mere spændende, og du kan dyrke gamle talenter og evner. Den 4. har du medvind på dit arbejde, og en direkte heldig situation kan og skal udnyttes. I dagene omkring den 24. kan du møde modstand, og du må afstemme din ”kamp” med de ressourcer, du har til din rådighed. Herefter er der igen frit løb.

Årets horoskop

2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.