Horoskop for Vægt

23. september - 22. oktober

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Vægten

Dagens horoskop for Vægt

25. februar

Du evner at løfte dig op over det, der egentlig også kan trække dig ned. Humøret er godt, men lad dig ikke styre af dyre ønsker og overforbrug.  

Ugens horoskop for Vægt

Uge 8

Hvis du ikke allerede befinder dig i et romantisk lune, så er der stor sandsynlighed for netop at komme det nu. Der er nogle meget intense følelser på spil, og hvis du ønsker at prøve lykke på kærlighedens vej, skal du ikke holde dig tilbage. For den etablerede Vægt er det også muligt at pifte parforholdet op. Det er dig, der opsøger det nye og måske også dig, der ønsker at overraske din partner.

Årets horoskop for Vægt

2024

Året som helhed

Straks fra årets start vender du tilbage til dine rutiner. Arbejde og opgaver, der gik i stå i løbet af sidste år, er det godt at komme videre med nu. Er det selve jobbet, du gik i stå med sidste år, så er det muligt, at årets start også beriger dig med et nyt job. Fra slutningen af januar til midten af februar vender arbejdsglæden tilbage, og det får tiden til at flyve afsted. Mere udfordrende er månederne august og december, hvor du hurtigt får for meget at se til. Er det jobbet, der fylder, er der for meget andet i hverdagen, du føler, du forsømmer.

Trækker økonomi generelt overskrifter og varsler uro i løbet af foråret, skræmmer det dig. Det er ikke sikkert, du har noget at frygte, men at vide du ikke selv har den fulde kontrol over din økonomi, er det, der bekymrer dig. Til gengæld motiveres du af nogle indtjeningsmuligheder, der ligger omkring starten af juni.

Et år med flere rejsemuligheder er også noget, der stilles i udsigt i år og særligt fra sommerferien, året ud og ind i det næste. Din nysgerrighed er stigende og kan naturligvis stilles på andre måder end ved at rejse. Læs, lyt, lær eller lær fra dig, hvilket vil være lige så berigende.

 

Kærlighed og samvær

I dit faste parforhold er der gode takter at begynde året på. Der har været tid og mulighed for at være sammen i december, især også at få talt sammen, og humøret er godt. Anden halvdel af februar er også en tid, hvor kærligheden prioriteres højt. For den single Vægt er det en god tid for at skabe kontakter til andre. I april er du villig til at give uden at tænke så meget på, hvad du får igen, så sæt du bare ind på kærlighedskontoen!

Den rejseaktivitet, du foretager sammen med din partner, er også noget, der gavner jeres forhold. Det gør sig også gældende, hvis du vælger du at rejse med eller besøge søskende. Der, hvor du søger fællesskab ud fra dine interesser, er der nye tendenser, sikkert fordi du får nye interesser og dermed en anden berøringsflade.  

 

Hjem og familie

Bor du i et gammelt hus med en langvarig istandsættelse, er det i år, du ser en ende på den. Hvis spørgsmålet om en flytning er dukket op jævnligt igennem det sidste års tid, tager du også endelig stilling til det. Det er sandsynligt, at du vælger at udskyde dette, så det ikke bliver aktuelt i år.

I den nære familie er børn også en vigtig del af familielivet, hvilket også sagtens kan være børnebørn. De beriger og glæder dig, men der er samtidig krævende perioder, der lægger beslag på din tid. Det samme gælder et ældre familiemedlem, som du kan vælge at tage dig mere af.

 

Sundhed og velvære

Der vil helt sikkert være forhold omkring dit helbred og din sundhed, som har optaget dig i året, der er gået, og det fokus er noget, du vælger at bibeholde i det nye år. Du har strenge krav til din selv, og på den måde er du i stand til at holde en kostplan eller andet, du vil forbedre din sundhed med. Bliver din hverdag fyldt med pligter, og har du for travlt, kommer du let til at gå på kompromis med din sundhed. I så fald bør du undgå overbelastning af ryg og led. Husk generelt at holde en god tandhygiejne.

 

Årets muligheder

Der dukker nye muligheder op for at komme videre med eller gennemføre gamle ønsker.

Læs også