Jomfru

23. august - 22. september

Dagens horoskop

19. juni

Byrderne deles ligeligt, og hvis du har lyst til fælles oplevelser, behøver du ikke være den betalende vært. Regningen kan deles!

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Du har sikkert allerede fuldt program, men hvis der er brug for dine varme hænder og omsorg blandt venner, siger du ikke nej. Det kan sætte dig bagud med andre opgaver, men du skal nok indhente det senere. I det hele taget må du flere gange i løbet af ugen vælge, hvor du skal lægge din indsats. Har du en hjertesag, eller kan du gøre en forskel for andre, er det det, du bør vælge.

Månedens horoskop

juni 2021

Forvirringen råder i den første uge af juni, og det er ikke her, du skal træffe beslutninger eller sætte din kurs. Du kan bruge det meste af måneden til at gennemtænke og planlægge de mere overordnede linjer i dit liv. Heldigvis omgiver du dig med hjælpsomme og trofaste personer, der er villige til at stille op med opmuntring og gode råd, hvis du har brug for det. Måneden slutter med en kærlig indflydelse.

Årets horoskop

2021

Du prioriterer dit velbefindende, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure, der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet. Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode ligger i dagene mellem 12. og 29. august. Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du ”risikerer” at få held med det! Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling og anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør. Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.