Horoskop for Jomfru

23. august - 22. september

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Jomfruen

Dagens horoskop for Jomfru

27. februar

Der sker meget der, hvor du er sammen med flere mennesker. Især på arbejdspladsen er der stor aktivitet, og det samme gælder i foreningslivet.  

Ugens horoskop for Jomfru

Uge 9

Du føler dig lidt på udebane for tiden, men til gengæld er du ikke alene. Hvis du kan spille med på andres noder, er der gode muligheder for, at du føler dig i godt selskab. Både din hverdag og dine opgaver er yderst inspirerende, og du får selv mulighed for at udfolde dine fingerfærdigheder eller at indgå med nogle anderledestænkende samarbejdspartnere. I weekenden har du nogle spændende planer.

Årets horoskop for Jomfru

2024

Året som helhed

En ønskestart på året får du, hvis du har et par uger, hvor du enten nyder det derhjemme, eller hvor du kommer ud at rejse og væk fra det hele. Er det ikke muligt, må du starte året med at tage fat i nogle hængepartier. Opgaver, du ikke fik afsluttet før jul, skal gøres færdige, før du tager fat på noget nyt. Både hverdag og arbejdslivet bringer meget nyt og flere forandringer med sig. Er karrieren aktuel for dig, så brug de første 4-5 måneder på faglige opgraderinger og forberedelse til en form for gennembrud.

Fra 1. juni er der masser af medvind til dine karriereplaner. Her er det muligt at indgå frugtbare forbindelser til professionelle partnere og at opnå et godt og tæt samarbejde. Har du alderen til at stoppe med at arbejde eller ønsker ændret arbejdstid, er det også muligheder, du får i løbet af året, og som naturligt vil medføre, at din hverdag forandres væsentligt. Udefrakommende uro omkring økonomi er det muligt at få noget godt ud af, men vær forsigtig med, hvad og hvordan du investerer. Penge, du har til gode, dukker op eller du sparer ved at lægge lån om. Vær også opmærksom på tilskud, du har mulighed for at søge.

 

Kærlighed og samvær

Dine nære relationer kræver mere af dig, hvilket også har gjort sig gældende i det forløbne år. Du har allerede lagt mærke til, at jo mere tid, seriøsitet og ansvar du lægger i dit parforhold, des bedre fungerer det. Omvendt må du være indstillet på at lide afsavn, hvis din partner engagerer sig dybt og seriøst for at udfolde sine ambitioner. Det vil nemlig begrænse jeres tid sammen især sidst på året. Juni og oktober er måneder, hvor der er et godt potentiale for en kærlig tid sammen.

Ønsker du at finde en partner, fungerer det bedst med en seriøs tilgang til at date, men vær ikke for kritisk fra starten. Kig efter en partner, hvis du tager ud at rejse, det gælder især årets første måneder.

 

Hjem og familie

Familieforhold har været inde i en stabil periode, og det fortsætter sådan i årets første måneder. April er dog en måned, der skiller sig ud, hvad stabilitet angår, for her har du familiemedlemmer, der vælger at gå imod strømmen. Måske er det en form for oprør, der dog ikke behøver at forstyrre familieidyllen. Er en familieforøgelse en mulighed inden for familiens rammer, er det også i foråret, at sådan en nyhed slipper ud. Det er især din svigerfamilie, der byder på overraskelser og nyheder. Børn vil i perioder komme til at fylde meget, for så igen ikke at være krævende på nogen måder. Noget tyder på, at du får travlt på udebane, og så har du mindre fokus og kræfter til at foretage de store forandringer på hjemmefronten. På den måde vil nu nærmest føle, at du er groet lidt fast.

 

Sundhed og velvære

Et nytårsforsæt omkring sundhed kan være aktuelt, men ellers dukker emnet op igen til september og sidst på året. Det er muligt, du får et radikalt anderledes forhold til helbred og sundhed. Det kan ske via inspiration til en ny levevis, en anderledes kost eller inspiration til ændrede vaner og rutiner, der skal gøre det ud for en bedre livsstil. Du har især held med at slippe af med alt det, der ikke er godt for dig.

 

Årets muligheder

Du har held til at knytte stærkere bånd til familiemedlemmer, du er kommet på afstand af.

Læs også