Horoskop for Jomfru

23. august - 22. september

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Dagens horoskop for Jomfru

25. juli

Du har sikkert lagt mærke til, at det er en weekend, der står i følelsernes tegn. Det er muligt, at det er én fra fortiden, der kan få vakt dine følelser.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Jomfru

Uge 29

Din begejstring smitter, og du kan virke som en inspirator på alt nyt og moderne. Det er også muligt, at du kan formidle eller undervise og det endda med samme gode effekt. Kærligheden bør du give plads til midt på ugen, hvor der kommer nogle følelser i spil, der varmer helt ind i kroppen. I weekenden er energien brugt, og du har hverken tid eller energi til at gå ind i en diskussion.

Månedens horoskop for Jomfru

juli 2021

Brudte aftale kan være svære at forsvare, og på den måde kan du komme til at skuffe andre. Det kan være arbejde, du vælger over ferie, der giver dig problemer i starten af juli. Langt bedre står du fra den 12., hvor du fuldt og helt kan give din tid til dine nærmeste. Selvom du foretrækker planlægning, kan du godt være ret spontan og med stor succes. Den 25. må du trække en grænse, og arbejdet melder sig igen.

Årets horoskop for Jomfru

2021

Du prioriterer dit velbefindende, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure, der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet. Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode ligger i dagene mellem 12. og 29. august. Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du ”risikerer” at få held med det! Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling og anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør. Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.