Horoskop for Jomfru

23. august - 22. september

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Dagens horoskop for Jomfru

25. oktober

Du har sikkert tænkt over, hvordan du vil gribe arbejdsugen an, inden du møder ind på dit job i dag. Du har fra starten mange bolde i luften.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Jomfru

Uge 43

Du er kommet ind i en god gænge og har fået styr på en økonomisk udfordring. Nu kan du rette din opmærksomhed på noget andet, der ligger dig på sinde - fx din familie. Her kan du opleve glæde ved at glæde andre, hvor du med dit overskud har masser at give af. En person, der med rette bør fejres, skal du ikke udsætte, heller ikke selv om det skal passes ind i løbet af ugen.

Månedens horoskop for Jomfru

oktober 2021

Starten af oktober giver anledning til at kigge tilbage. Overvej, hvad du gerne vil ændre, og hvordan du vil gøre det, så du ikke spilder hverken tid eller energi. Du kan møde en lukket dør, men det er blot for at opdage andre åbner sig. Du formår at råbe andre op og inddrage dem i dine ideer. I dagene omkring den 17. mærker du stor opbakning fra dit bagland. Efter den 18. får du langsomt mere og mere medvind.

Årets horoskop for Jomfru

2021

Du prioriterer dit velbefindende, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure, der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet. Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode ligger i dagene mellem 12. og 29. august. Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du ”risikerer” at få held med det! Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling og anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør. Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.