Horoskop for Krebs

21. juni - 21. juli

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kernefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.


Her kan du læse mere om stjernetegnet Krebsen

Dagens horoskop for Krebs

29. maj

Dine tanker flyver i alle retninger, og derfor er du ikke så nærværende, som du plejer at være. Pas på med ikke at gøre dig unødige bekymringer.  

Ugens horoskop for Krebs

Uge 22

Der er opgaver, du har påtaget dig i sidste uge, som du lidt efter lidt bliver løst for i starten af ugen. Du gør en hel del ud af at skjule, hvor travlt du egentlig har, og derfor kommer du til at fremstå som imødekommende og med stort overskud. Glæd dig over de gode kontakter, der meget let opstår nu. Ved ugens fuldmåne får du en kærkommen lejlighed for at ændre i din hverdag, så overskuddet bliver permanent.   

Månedens horoskop for Krebs

maj 2023

Du er ivrig og har mange gode ideer, men det er vigtigt, at du lytter til den feedback, du får, hvis du ønsker samarbejde og andres sparring. Et stærkt ønske om forandring får dig til at bryde med nogle normer og holdninger, men husk, at du kan være afhængig af et samarbejde. Du kan du slippe afsted med meget efter den 7., fordi du spiller på din charme. Du ønsker ikke så meget opmærksomhed efter den 21.

Årets horoskop for Krebs

2023

Året som helhed

En gunstig udvikling i dit professionelle liv fylder fra årsskiftet, og det kan sagtens være en fortsættelse af begivenheder, der har taget sin start sidste år. Chancer og initiativer fra sidste år, fx i forhold til samarbejde, ser nu ud til at vise de resultater, du har håbet på.

Frem til slutningen af marts foretrækker du at virke ud fra en privat eller tilbagetrukket position. Du har travlt, også selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud for dem, der kender dig. Mere synlig er du og dine aktiviteter fra slutningen af marts til sidst i maj. Det er en tid med koncentration og nye initiativer, hvor du yder en stor hjælpsomhed.

I august og september gør du dig mange tanker og er god til at søge svar på spørgsmål, du går og tumler med. Omvendt er du også i stand til at hjælpe andre, der ønsker at trække på din viden. Det er en udmærket tid til at rejse i, fordi det er så brugbart for dig at få nye indtryk. Rejs med nogle, hvor I deler fælles interesser.

Din økonomi er inde i en tid med store forandringer, hvilket særligt gælder marts og juni. Det kan for nogen ske ved at gå på pension og for andre ved at blive afhængig af offentlige midler i en periode.  

 

Kærlighed og samvær

Der viser sig nogle nye muligheder for at udvikle jer sammen i parforholdet. Du vil mærke, at forholdet bliver lettere, og at din partner imødekommer og gengælder din følsomme side. Din partners til tider meget faste rammer og grænser blødes op i en grad, så du ikke kan undgå at lægge mærke til og glæde dig over det. I parforholdet kommer der nye fokusområder, og et af dem handler om at blive enige om, hvordan I bruger jeres fælles ressourcer. Dette gælder især, fordi der enten er store udsving i jeres indtægter eller udgifter. Fra foråret begynder din omgangskreds at vokse, eller du tager flere initiativer til at mødes med dem, du kender. Når du plejer dine forbindelser, virker det berigende på dit sociale liv. Med din ekstra gode udstråling tiltrækker du andre fra starten af maj til starten af juni, og du mærker, at du er populær. Det er en god tid til også at opsøge kærligheden.

 

Hjem og familie

En flytning først på året er en mulighed, men det kan også være her, du har travlt med boligindretning, hvis du er flyttet sidst i 2022. Behovet for at gøre noget ekstra ud af din bolig vender tilbage til juni og frem til starten af oktober. Her har du også økonomien til at foretage opgraderinger af indretning eller de ændringer, du ønsker.

Familien er altid vigtig for dig som Krebs, så vær opmærksom på, at de ydre rammer ikke stjæler for meget af din opmærksomhed. Det samme gælder dine mange udadrettede aktiviteter, der især frem til midt i maj giver dig mindre tid sammen med familien.

 

Sundhed og velvære

Det, der kommer let forsvinder let, synes at passe på dig, hvis du oplever fysiske skavanker - i hvert fald først på året, hvor du har en aktiv livsstil. Herefter bliver du mere magelig og livsnydende. Det betyder, at det er noget, du godt kan mærke på din fysik, hvis du går fra et højt til et lavere aktivitetsniveau. Sidst på året søger du tilbage til en aktiv livsstil.

 

Årets muligheder

Du har heldet med dig i personlige mål og professionelle anliggender.

Læs også