Horoskop for Krebs

21. juni - 21. juli

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kernefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.


Her kan du læse mere om stjernetegnet Krebsen

Dagens horoskop for Krebs

23. februar

Du får selskab af én, der ønsker at dele sin viden med dig, og det viser sig, at I deler holdninger, der binder jer sammen, og det får snakken til at gå.

Ugens horoskop for Krebs

Uge 8

Du har fuldført en periode på en måneds tid med indre reflektion. Fra ugens start fylder dit indre liv mindre, og med et større overskud bliver du igen mere synlig for dine omgivelser. I løbet af ugen er der mærkedage, der skal fejres, og det kan være alt fra venner, familie til et jobmæssigt jubilæum for dig eller en kollega. Sidst på ugen bliver der tid til at bearbejde nogle følelsesmæssige indtryk.

Årets horoskop for Krebs

2024

Året som helhed

Du tager hul på et år, hvor du har gode muligheder for at udvide din horisont. Særligt i årets første to måneder gælder det om at suge til dig, og du har en god læremester eller vejleder. Har uddannelse været aktuelt i en eller anden form i løbet af sidste år, er det noget, du fortsætter eller følger op på nu. På den måde er det muligt at forberede et planlagt karrieskifte. En større rejseaktivitet, end du normalt udøver, er en mulighed for at udvide din horisont, men det kan også være rejser på det indre plan og dermed en åndelig eller spirituel vækst, du får interesse for. Når det gælder din økonomi, er udviklingen her afhængig af andre eller måske en, du har fællesøkonomi med. Du er også påvirkelig af samfundsmæssige forhold, hvilket især gør sig gældende i løbet af foråret. Du bør også være opmærksom på, om din gæld er en byrde for dig, og i så fald må du lægge en plan for, hvordan du tackler den. Du har til tider fyldt dine dage op med mange aktiviteter. Uanset om det er arbejde eller andre gøremål, så vil det medføre ekstra tid og omkostninger til transport, da meget foregår uden for dit hjem.

 

Kærlighed og samvær

I dit parforhold mærker du tydeligt, at en byrde løftes fra din partners skuldre, og det er en lettelse for jer begge. Særligt fra årets start oplever du din partner som mere energisk og aktiv. Det er her, du får opbakning til det, der fylder i hverdagen, men du får sikkert også en lidt anderledes kærlighedserklæring.

Kører parforholdet på skinner, har du tid og overskud til at koncentrere dig om dine venskabelige forbindelser og til at dyrke et interessefællesskab med andre. Der er gode muligheder for at udvide din vennekreds - også ud over landets grænser, hvis du ønsker det. Vil du forfølge en ny interesse, er det også en ganske fin base til at møde nye mennesker, der har potentiale for et venskab. Det er særligt første halvdel af året, du skaber flest kontakter.

 

Hjem og familie

Du foretrækker harmoniske omgivelser, og det gælder både dit hjem såvel som hele familieområdet. Det skal være krævende nødvendigt, hvis du ønsker at forandre boligforhold, fordi du ved, at det i første omgang er en krævende proces. Netop omkring boligforhold drives du af drømme og ønsker om det helt perfekte. I første omgang må du gøre dig bevidst om, hvad det egentlig er, du ønsker. Er det hjemmet, du ønsker i bedre stand eller et andet visuelt udtryk? Måske er det den ideelle beliggenhed ved vandet, du søger. Inden du er helt bevidst om, hvad du vil, bør du ikke kaste dig ud i store beslutninger som køb og salg. Kender du til forandringer i dine arbejdsforhold på sigt, bør du indarbejde det i dine boligplaner.

 

Sundhed og velvære

Det bliver hurtigt hverdag når det nye år begynder, og du har brug for en langsom start. Årets første to måneder er der, hvor du trækker flest ressourcer på både fysik og psyke. I løbet af foråret får du en god indre fornemmelse for, hvad din krop har brug for, og det er et stærkt redskab på den måde at lytte til dens signaler. En meditativ interesse vil også få en god og stærk indflydelse på dit sind og dermed dit velvære.

 

Årets muligheder

Din mentale aktivitet er høj, og det giver mulighed for at erhverve særlige kompetencer.

Læs også