Krebs

22. juni - 22. juli

Dagens horoskop

19. juni

Særlige opgaver må klare på hjemmefronten først på dagen. Men det er også på det tidspunkt, hvor du kan opnå et samarbejde om det, der skal klares.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Der er bud efter dig, og du kan føle dig populær i din omgangskreds. Men det er ikke sikkert, du har den store lyst til selskabelighed, og du kan vælge at holde dig i baggrunden. Du kan også være bundet af andre aftaler, hvor du må undvære det sjove og selskabelige til fordel for en gammel aftale. Heldigvis har du gode aftaler i næste uge, som du kan gå og glæde dig til.

Månedens horoskop

juni 2021

Du har brug for at kunne træde et skridt tilbage, og det betyder også færre pligter og mindre arbejde. Men du kan også føle dig presset, hvis du slapper for meget af. I løbet af den første uge må du afværge en sådan konflikt. Din charmerende facon kan være dig til stor hjælp. I dagene 21.-24. fylder du din rolle ud og får positive tilkendegivelser. Det er også en god tid for at komme ud og se dig lidt mere omkring.

Årets horoskop

2021

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed. Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder. I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed. Din intuition skærpes i sommerperioden.