Horoskop for Krebs

22. juni - 22. juli

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.


Dagens horoskop for Krebs

23. oktober

Har du ikke allerede nydt efterårsferien, så kan du forsøge at indhente det forsømte nu her i weekenden. Det kan du især gøre sammen med børn.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Krebs

Uge 42

Det er muligt, at du føler dig lidt klemt mellem familiemedlemmer eller andre, du har tæt inde på livet. Albuerummet kan også være mindre, især på hjemmefronten, men netop her er der stor forståelse for dine behov. Det kræver blot, at du fortæller omgivelserne, hvad du har behov for. Stemningen er særlig god først på ugen, og det giver en både aktiv og munter start på efterårsferien.

Månedens horoskop for Krebs

oktober 2021

Erkend, at du ikke kan klare det hele alene, og træk på de hjælpende ressourcer, der er inde for rækkevidde. Din energi bliver ikke mindre ved at samarbejde, og du får flere synlige resultater af din indsats. Midt i oktober er heldet med dig, blot bør du ikke overvurdere dit held. Andre forsøger at styre eller manipulere med dig den 17., og det kan få dig til at trække følehornene til dig og søge mere alenetid.

Årets horoskop for Krebs

2021

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed. Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder. I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed. Din intuition skærpes i sommerperioden.