Horoskop for Krebs

22. juni - 22. juli

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.


Dagens horoskop for Krebs

28. juli

Noget nyt omkring din økonomi dukker op. Her kan det være til din fordel, hvis du trækker på nogle gamle erfaringer eller måske en tidligere rådgiver.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Krebs

Uge 30

Der er både tid og mulighed for, at du tager mere hensyn til dig selv og tilgodeser dine egne behov. Mentalt er du travlt optaget med at få tænkt praktiske detaljer ind i hverdagen. Der bliver også meget at tale om, og her kan du også bidrage med din praktiske og fornuftige vinkel. Du kan blive opsøgt for et godt råd, og det kan du give med en stor opbakning og selvtillid.

Månedens horoskop for Krebs

juli 2021

Du mærker friheden i starten af juli, hvor du let kan få andre med på dine ideer. Det kan være en lettelse, at flere restriktioner ikke længere begrænser dig. Midt på måneden er du eventyrlysten, og det kan sætte sit præg, hvis du holder ferie. Du vil opleve og mærke verden - gerne sammen med den, du holder af. Det bliver en dyr tid! Måneden slutter med praktiske gøremål, ferie eller ej, og det kan være krævende.

Årets horoskop for Krebs

2021

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed. Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder. I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed. Din intuition skærpes i sommerperioden.