Fisk

19. februar - 20. marts

Dagens horoskop

19. juni

Du har det fint med at lade dig styre af dine impulser eller blot drive med strømmen. Stilstand virker som det mest naturlige lige nu.

Få dagens horoskop

Ugens horoskop

Uge 24

Det er blevet tid til at samle op på nogle hjemlige forhold. Det kan både dreje sig om praktiske forhold i dit hjem eller have med familien at gøre. Du har igennem længere tid haft fart på, og nu er der flere anledninger til at komme ned i gear. Arbejdsmæssigt kan du også fornemme et større behov for at følge op i stedet for at blive ved med at fortsætte i det høje tempo.

Månedens horoskop

juni 2021

Familien optager dig fra starten af juni, og der kan ligge særlige og krævende forhold omkring børn. Er det en konflikt, bør du træde varsomt, men du skal nok for den løst, og især omkring den 23. vil du fremstå retfærdig og handlekraftig. Det, der har været svært at tale om hjemme, bliver langt lettere efter den 22., hvorefter humøret stiger. Dit ekstra gode humør vil sikre, at intet er så skidt, at du ikke kan tage det med et smil.     

Årets horoskop

2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.