Horoskop for Fisk

19. februar - 20. marts

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Dagens horoskop for Fisk

25. juli

Følelser er der mange af - ikke kun hos dig, og det er slet ikke let at blive klog på, hvad andre føler. Det, der bliver sagt, kan virke meget kontant.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Fisk

Uge 29

Sammen med din partner og familien i øvrigt formår du at variere ugen med flere forskellige oplevelser. Holder du ferie, er der derfor lagt op til en aktiv en af slagsen. Men selv hvis du skal passe dine pligter, finder du overskud til at underholde børn og festliggøre samværet med andre. Du får også stunder, hvor parforholdet kan dyrkes på en nærværende og romantisk måde.

Månedens horoskop for Fisk

juli 2021

De første dage af juli er du presset, og det kan være arbejde, du skal have klaret, inden du kan holde ferie. Uklare signaler kommer fra dit bagland den 6., og det er ikke let at blive klog på andre. Den 12. har du langt bedre energi, og nu iklæder du dig det gode feriehumør. Fra den 22. skrues der ekstra op for den festlige stemning. Du har grund til at nyde det, også selvom bølgerne kan gå ret højt.     

Årets horoskop for Fisk

2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.