Horoskop for Fisk

19. februar - 20. marts

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Dagens horoskop for Fisk

23. oktober

Hvis du tager lidt væk hjemmefra, skal det være, fordi du gør det sammen med andre, der også har lyst til at komme ud og se og opleve noget andet.  

Få dagens horoskop

Ugens horoskop for Fisk

Uge 42

Du får lejlighed til at pleje dit parforhold, men kan også nyde, at initiativet kommer fra din partner. Er du alene, bør du ikke isolere dig, og du har op til flere muligheder for at dyrke samvær. Hellere det, end du blot bruger al din energi på at arbejde. Så skal det da være fordi, det er det kollegiale samvær, du har en særlig interesse i. Det er bare om at være opsøgende.

Månedens horoskop for Fisk

oktober 2021

Sæt ord på det, du brænder for i starten af måneden, også selvom kommunikationen generelt er under pres. Du kan også vælge at fordybe dig og søge viden. Det vil komme dig til gode fra den 7., og du kan regne med belønning eller anerkendelse i dagene 13.-15. I dine personlige kontakter vender det, der har været besværligt fra den 18., og du vil herefter opleve, at det bliver lettere at finde den fælles melodi.

Årets horoskop for Fisk

2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.