Horoskop for Fisk

19. februar - 19. marts

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Her kan du læse mere om stjernetegnet Fisken

Dagens horoskop for Fisk

25. februar

Du vil opleve en form for ”sandhedens time” i en eller flere samtaler. Her vil der blive sat ærlige ord på konkrete forhold og på ønsker til fremtiden.  

Ugens horoskop for Fisk

Uge 8

Glæd dig over en personlig fremgang, der viser sig nu. Den kommer, fordi du selv har lagt kræfter og energi i at skabe denne vækst og udvikling. Du har nu en viden og erfaring, der giver dig et godt fundament karrieremæssigt så vel som personligt. Du begynder at få mere greb om dit eget liv, selvom du dog stadig har på fornemmelsen, at der bliver talt og truffet beslutninger uden din indflydelse.

Årets horoskop for Fisk

2024

Året som helhed

Du er godt i gang med at realisere din personlige dagsorden, og det arbejde fortsætter i 2024 og kulminerer inde i 2025. På nogle punkter føler du dig sat tilbage, men optimismen dukker hurtigt op her i det nye år. Januar og februar mærker du især en mental styrke, der giver dig en tiltrængt medvind til dine projekter. Din viden og dine kommunikative evner er i en god gænge, og især frem til juni suger du til dig. Du får succes med at stille dig op overfor andre i en foredragssituation, også hvis ikke du er vant til det. Ny teknik og viden overvælder dig i løbet af april. Det kan ske via dit job, hvor der også bliver mange forandringer i den måned. I det hele taget er det en måned med meget fart på, og du kommer til at tage hurtige beslutninger uden at have så meget betænkningstid. Forandringer udefra gør ikke måneden mindre hektisk, men til tider yderst ”spændende”. Fart kommer der også på at bruge penge, men her bør du ikke sætte en ellers god økonomi over styr. Læg lidt til side, så du har til mindre gode tider.

I august og ved slutningen af året må du investere mere af dig selv i det, du gerne vil opnå. Det er generelt perioder, hvor du ikke får noget forærende, men så meget desto mere har du fortjent, hvad du kæmper for.

 

Kærlighed og samvær

Du tager et stort ansvar i dine personlige relationer, hvilket også betyder, at du giver dig mere tid til at pleje forhold og forbindelser. Med et sikkert, godt og stabilt forhold til dine nærmeste er der også mulighed for, at du bruger mere energi på dig selv og det, du ønsker at opnå. Går du efter et karriemål, må du have en eller flere, der bakker dig op.

Maj er en både kærlig og romantisk tid, så du skal endelig ikke holde dig tilbage. Hvis du er genert gælder det om at overvinde dette, især hvis du har et ønske om at opsøge og møde kærligheden.

I august og september finder du din partner mere nærværende, men også med et behov for at lade op – særligt i august, hvor det er optimalt med sommerferie sammen. Fra starten af oktober er det dig, der har brug for et lavere tempo.

 

Hjem og familie

Det kommende år lover godt for dit familieliv. Første halvår bør du dog satse mest på dine personlige ambitioner, men fra juni vender du blikket og din tid mod de hjemlige- og familiære forhold. Netop månedsskiftet fra maj til juni er også et tidspunkt, hvor det er muligt at gennemføre større ændringer eller træffe store beslutninger fx omkring dine boligforhold. Alternativt kan du sætte en udvidelse eller renovering i gang. Det hele skal tjene til familiens velvære og forgodtbefindende. En udvidelse et eller andet sted i familien vil blive taget meget godt imod.

 

Sundhed og velvære

Du starter året du med at være i god form, og det er især de gunstige indflydelser, der har gjort sig gældende i det forgangne år, du nyder godt af nu. Dette gælder imidlertid ikke, hvis du har levet lidt for godt, for så kan du være blandt dem, der hopper med på en slankekur. Vent dog til starten af marts, hvor sådan et projekt vil have særlig god medvind. Fra det tidspunkt tager du dig selv og din sundhed meget mere seriøst.

 

Årets muligheder

Går du rundt med boligdrømme, er det i år, du ser muligheder for at realisere disse.

Læs også