Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stjernetegn

Sådan er stjernetegnet Stenbukken

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Stenbukken er i sandhed som en bjergged. Den ved, at vejen til toppen af bjerget er lang og kræver viljestyrke og målrettethed. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på stjernetegnet Stenbukken.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Stenbukken på under to minutter.

Er du født mellem den 21. december og den 19. januar, er du Stenbuk i stjernetegn.

Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.

Stenbuk i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Stenbuk i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Stenbuk i månetegn eller ascendant. 

Stenbukken er det viljestærke stjernetegn

Stenbukken er i sandhed som en bjergged. Den ved godt, at vejen til toppen af bjerget er lang og kræver målrettethed og viljestyrke. Det har Stenbukken, og den bevæger sig sikkert og roligt mod sit mål. Stenbukken har ry for at gå efter toppen i mere end en forstand. Den drømmer om at opnå en ydre succes, status og autoritet. Og det opnår Stenbukken da også ofte. Stenbukken er indbegrebet af selvdisciplin, og den vil til enhver tid gennemføre det, den har sat sig for, uanset det pres, der måtte være fra andre sider.

Stenbukkens mål

I stedet for at måle sig op mod såkaldt succes eller fiasko, er Stenbukkens mål i virkeligheden at opnå anerkendelse indefra. Stenbukken bliver i sidste ende ikke lykkelig af en fin titel og et stort ansvar. Stenbukken finder sin sande styrke, når dens karrierevej og rolle udadtil afspejler dens personlige værdier og principper.

Stenbukkens disciplin og selvkontrol kan få den til at virke en smule følelseskold.

Det er ikke for Stenbukken nødvendigvis er følelseskold, men nærmere fordi den kan være kølig overfor dig selv ved at undertrykke sine følelser og behov. Stenbukken har viljestyrken til at modstå en fristelse, der giver en kortvarig tilfredsstillelse for at opnå noget, der er bedre på længere sigt.

For Stenbukken er integritet og kvalitet vigtigere end nydelsens rus. Stenbukken står stærkest, når den anerkender sig selv som et helt menneske med følelser og behov.

Sådan er Stenbukken som partner

Måske er du ikke selv Stenbuk, men har en Stenbuk tæt på dig i livet som partner, eller en du dater.

Stenbukken er yderst seriøs omkring alt, hvad den foretager sig. Den kan være svær at få på krogen, fordi den skal være sikker på, at partneren er villig til at give den hele armen for at få forholdet til at fungere.

Men samtidig er Stenbukken loyal og besidder et enormt beskyttergen. Den giver altid gode råd på stribe, og er altid seriøs - mere end de fleste, og den gider ikke, at man spilder dens tid.

Astrolog Caritas Fischer beskriver Stenbukken som en person, der ikke vil gå ind i et forhold, medmindre den virkelig tror på, at der er fremtid i det. Til gengæld har den al tid i verden, så der er gode chancer for, at den ikke stikker af fra dig.

Stenbukken vil altså sætte pris på, at man mener det, hvis man kaster sin kærlighed efter den. Og til gengæld er den villig til at arbejde benhårdt og længe på at på forholdet til at fungere. Generelt er Stenbukke interesserede i at opbygge relationer langsomt. Den gider ikke bruge tid på noget overfladisk.

Stenbukken elsker, når personer i deres liv ved, hvad de vil med deres liv. Der er faktisk ikke noget, der tænder den mere af end folk med små visioner.