Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper

Sådan er stjernetegnet Tyren

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Stjernetegnet Tyren (taurus) er en rolig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Her gør astrolog Louise Bunnage gør dig klogere på stjernetegnet Tyren.

Tyren (taurus) i stjernetegn

Hvis du er stjernetegnet Tyr, betyder det, at du er rolig, målrettet og sensuel. Taurus er den latinske betegnelse for Tyrens stjernetegn, som er det andet stjernetegn i dyrekredsen. Er du født mellem d. 20. april og 20. maj, er du Tyr i stjernetegn.

Tyren er et jordtegn, der passer godt sammen med andre jordtegn, som Stenbukken og Jomfruen. Stjernetegnet Tyr passer desuden godt sammen med vandtegnene Fisken, Krebsen og Skorpionen.

Her får du et indblik i, hvordan Tyren er som stjernetegn, uanset om du er Tyr som kvinde eller mand eller måske har en ven, veninde eller partner, der er Tyr i stjernetegn. Er du nysgerrig på, hvad hverdagen og livet bringer for dig med stjernetegnet Tyr, kan du også finde horoskoper for Tyren længere ned i artiklen.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Tyr på under to minutter.

Hvordan er Tyren som stjernetegn?

Til forskel for den hurtige Vædder er Tyren stabil og rolig. Tyren er vedholdende og arbejder roligt med de mål, den har sat sig for. Stjernetegnet Tyr har til gengæld svært ved især pludselige forandringer og har det bedst, når tingene er, som de plejer.

Tyren er et sensuelt stjernetegn, der oplever livet gennem sine sanser. Derfor er den typisk en rigtig livsnyder. Det skal føles godt, dufte godt og smage godt. God mad og vin og andre sanselige nydelser er også vigtige for, at Tyren føler sig godt tilpas.

Når Tyren køber nyt tøj, bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet eller komfort. Både kvinder og mænd med stjernetegnet Tyr har en æstetisk sans, men tøj skal som alt andet først og fremmest være behageligt.

Tyren kan have en tendens til at søge en ydre tryghed gennem penge, ting og langvarige relationer.

Tyren kan have en tendens til at søge en ydre tryghed gennem penge, ting og langvarige relationer.

For Tyren er stabilitet og tryghed vigtigt. I nogle tilfælde kan relationer blive dårlige for Tyren, fordi de bliver en falsk tryghed.

I stedet skal Tyren forsøge at finde den indre ro for eksempel gennem naturen og et simpelt liv. Indimellem skal Tyren tvinge sig selv ud af sin comfort zone, ud af de vante rammer og trygge rutiner og mærke livet. Ellers går Tyren simpelthen i stå, og så bliver livet ganske enkelt for kedeligt.

Sådan er Tyren som partner

Måske er du ikke selv Tyr, men har forelsket dig en kvinde eller mand med stjernetegnet Tyr. I så fald har du fundet dig en god og loyal partner.

Tyren elsker nemlig at forkæle, og går op i skønne og materialistiske ting. Skønhed, ro og nydelse er vigtigt for Tyren.

Som partner til en Tyr, skal du være opmærksom på, at han eller hun er stædig. Det er nemlig vigtigt, at tingene bliver gjort på Tyrens måde.

Astrolog Caritas Fischer beskriver også Tyren som en kvinde eller mand med en kreativ sjæl, der har øje for detaljer. Det er derfor vigtigt, hvis du dater en Tyr, at du har tænkt over de små ting, da Tyren har sans for det æstetiske.

Det er vigtigt at vide, at Tyren ikke kan lide at føle sig usikker i en relation, da den selv er meget loyal i forholdet. Hvis du er sammen med, eller kender en med stjernetegnet Tyr, så husk at Tyren som både kvinde og mand elsker de små hverdagsting som god mad og gaver.

Derudover elsker Tyren, når man har gjort lidt ekstra ud af sig selv, og forventer det samme af sin partner. Så hvis du er faldet pladask for en Tyr så skal du være dedikeret, da den finder en tryghed i at vide, hvad den har.

Er du sammen med en mand eller kvinde med stjernetegnet Tyr, er det godt at stimulere hans eller hendes sanser. Enhver form for kropslig kontakt er balsam for sjælen. Massage er eksempelvis lige noget for en Tyr, og nakken som Tyren hersker over, er særlig sensitiv.

Tyr i stjernetegn, månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Tyr i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Tyr i månetegn eller ascendant.

Horoskop for Tyren

Den rolige, planlagte og langtidsrettede Tyr foretrækker at vide, hvad der venter forude, og derfor har vi altid et horoskop klar til dig, der er tyr i stjernetegn.

Vil du vide, hvad der venter dig, som er Tyr i stjernetegn? Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.

Læs også