Selvudvikling

Hvad er dit månetegn? Find ud af det her

Du kender sikkert dit stjernetegn. Men ved du, hvad dit månetegn er? Dit månetegn beskriver dit følelsesliv og dit ubevidste jeg, og det kan give dig en dybere forståelse af, hvem du er. Så bliv klogere på dig selv her - og find ud af, hvad dit månetegn er med denne beregner.

Er du født i Løvens tegn, men har du aldrig rigtig følt, det passede? Så kan det skyldes Månen i dit horoskop. Månen afgør, hvordan du har det inderst inde – følelsesmæssigt, sjæleligt og instinktivt. Og Månen afspejler også den mere underbevidste del af din personlighed. Hvad har du brug for inderst inde, når ingen kigger – og hvad gør dig lykkelig?

Sådan gør du

Månetegnet beregnes ud fra månens position ved dit fødselstidspunkt, og er et af de 12 stjernetegn, vi kender fra astrologien.

Når du beregner dit månetegn, skal du indtaste din fødselsdato og tidspunkt. Tidspunktet her er i dansk tid, så hvis du er født i udlandet, skal du huske at omregne til den rigtige tidszone.

Månetegn skifter med nogle dages mellemrum, så hvis ikke du kan huske dit præcise fødselstidspunkt, kan du prøve at indtaste et par forskellige tidspunkter på dagen - det er ikke sikkert, at det gør en forskel for dit månetegn, medmindre du er født lige på grænsen imellem to tegn.